Obrázek epizody Dramatická aktivistka aneb něco o mně

Dramatická aktivistka aneb něco o mně

26. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf CERMAT: Přihlášky na střední školy v roce 2024 chceme digitalizovat a zavést prioritizaci škol

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf CERMAT: Přihlášky na střední školy v roce 2024 chceme digitalizovat a zavést prioritizaci škol

26. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf CERMAT: Přihlášky na střední školy v roce 2024 chceme digitalizovat a zavést prioritizaci škol

Dvacet minut Radiožurnálu: Šéf CERMAT: Přihlášky na střední školy v roce 2024 chceme digitalizovat a zavést prioritizaci škol

26. 6. 2023

23 min

Obrázek epizody Moja muzika: Na novom albume zahráme to, čo evokuje náš názov Papyllon. Sme farební a letíme, kam chceme

Moja muzika: Na novom albume zahráme to, čo evokuje náš názov Papyllon. Sme farební a letíme, kam chceme

26. 6. 2023

22 min

Obrázek epizody 22: STOPOVÁNÍ NA SICÍLII (a přenocování na letišti) ft. Gabi

22: STOPOVÁNÍ NA SICÍLII (a přenocování na letišti) ft. Gabi

26. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody #104 Michal A Ondra - Unikátní dvanáctiválcová Tatra, návštěva Le Mans a Autostadtu od VW!

#104 Michal A Ondra - Unikátní dvanáctiválcová Tatra, návštěva Le Mans a Autostadtu od VW!

26. 6. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Vlna: „Lidé nechtějí poukázky a stravenky, chtějí čas.“ Mluvme o čtyřdenním pracovním týdnu

Vlna: „Lidé nechtějí poukázky a stravenky, chtějí čas.“ Mluvme o čtyřdenním pracovním týdnu

26. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody A modern argument for the rights of animals | Peter Singer

A modern argument for the rights of animals | Peter Singer

26. 6. 2023

33 min

Obrázek epizody PRVNÍ EPIZODA - Jak se definuje smrt ?

PRVNÍ EPIZODA - Jak se definuje smrt ?

26. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zobrazovací metody

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zobrazovací metody

26. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody 12 zásad Mistra Feng Zhiqiang - Umění Tchaj-ťi čchüan

12 zásad Mistra Feng Zhiqiang - Umění Tchaj-ťi čchüan

26. 6. 2023

59 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: Josef Jonášek potřebuje na svou sbírku čtyři místnosti, sbírá rádia. Některá prý pozná i po hmatu

Naplno s Věrou Hotařovou: Josef Jonášek potřebuje na svou sbírku čtyři místnosti, sbírá rádia. Některá prý pozná i po hmatu

26. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Proč to Prigožin před Moskvou otočil

Proč to Prigožin před Moskvou otočil

26. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody 053 Manželství - Jak ignorovat narcistu

053 Manželství - Jak ignorovat narcistu

26. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Celý příběh Severuse Snapea - od narození až po jeho smrt

Celý příběh Severuse Snapea - od narození až po jeho smrt

26. 6. 2023

42 min

Obrázek epizody Alex a host: Ivan Vodochodský: Vařím stále, ale už se tím neživím. Teď pracuji hlavně na seriálu ZOO

Alex a host: Ivan Vodochodský: Vařím stále, ale už se tím neživím. Teď pracuji hlavně na seriálu ZOO

26. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V jisté kvantitě je toxické vše, konstatuje vědkyně a podnikatelka. Vyvíjí dermokosmetiku i na akné

Host Lucie Výborné: V jisté kvantitě je toxické vše, konstatuje vědkyně a podnikatelka. Vyvíjí dermokosmetiku i na akné

26. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V jisté kvantitě je toxické vše, konstatuje vědkyně a podnikatelka. Vyvíjí dermokosmetiku i na akné

Host Lucie Výborné: V jisté kvantitě je toxické vše, konstatuje vědkyně a podnikatelka. Vyvíjí dermokosmetiku i na akné

26. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jsou 3 základní cesty, kterými se můžeme vydat při rekonstrukci prsu, říká zkušený plastický chirurg

Radioporadna: Jsou 3 základní cesty, kterými se můžeme vydat při rekonstrukci prsu, říká zkušený plastický chirurg

26. 6. 2023

17 min

Obrázek epizody Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

26. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

Blízká setkání: Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

26. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

Blízká setkání: Andrea Elsnerová: Baví mě hrát třeba hloupou herečku. Člověk to ze sebe trochu upustí

26. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody 43. Hrad Český Štenberk, rozhledna Špulka

43. Hrad Český Štenberk, rozhledna Špulka

26. 6. 2023

8 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od držkopádu ke knížkám. Veronika Jonešová je spisovatel zahradník. Sází nápady a čeká, co vykvete

Host ve studiu: Od držkopádu ke knížkám. Veronika Jonešová je spisovatel zahradník. Sází nápady a čeká, co vykvete

26. 6. 2023

10 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Podivné recepty našich předků: Historička vyzkoušela připravit nápoj z perel podle Kleopatry

Klub Rádia Junior: Podivné recepty našich předků: Historička vyzkoušela připravit nápoj z perel podle Kleopatry

26. 6. 2023

30 min