Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Karel Gott měl mercedesy, slavné ženy si za minulého režimu oblíbily fiaty, vypráví sběratel plakátů

Dopolední host

Karel Gott měl mercedesy, slavné ženy si za minulého režimu oblíbily fiaty, vypráví sběratel plakátů

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Karel Gott měl mercedesy, slavné ženy si za minulého režimu oblíbily fiaty, vypráví sběratel plakátů

Dopolední host

Karel Gott měl mercedesy, slavné ženy si za minulého režimu oblíbily fiaty, vypráví sběratel plakátů

6. 6. 2025

28 min

Obrázek epizody Manipuloval jsem jako svině, zhubl jsem 34 kilo! Michael šel do finále Survivoru s vidinou výhry, za svou hrou si stojí

SuperCHAT

Manipuloval jsem jako svině, zhubl jsem 34 kilo! Michael šel do finále Survivoru s vidinou výhry, za svou hrou si stojí

6. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Karel Svoboda podle Petra Koláře

Úžasné životy

Karel Svoboda podle Petra Koláře

6. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Karel Svoboda podle Petra Koláře

Český rozhlas - Osobnosti

Úžasné životy: Karel Svoboda podle Petra Koláře

6. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Oživujeme zahradní bazény

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín speciál: Oživujeme zahradní bazény

6. 6. 2025

31 min

Obrázek epizody POPRASK #66: Oliver Adámek o seriálu Comeback: Lexa by volil Filipa Turka, Simona Janu Maláčovou - podcast

Poprask

POPRASK #66: Oliver Adámek o seriálu Comeback: Lexa by volil Filipa Turka, Simona Janu Maláčovou - podcast

6. 6. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody POPRASK #66: Oliver Adámek o seriálu Comeback: Lexa by volil Filipa Turka, Simona Janu Maláčovou - podcast

Poprask

POPRASK #66: Oliver Adámek o seriálu Comeback: Lexa by volil Filipa Turka, Simona Janu Maláčovou - podcast

6. 6. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody Bez Blažka by nebyli nic, dnes hýbou republikou. Popisujeme, jak brněnské Palermo rodí velké hráče

Studio N

Bez Blažka by nebyli nic, dnes hýbou republikou. Popisujeme, jak brněnské Palermo rodí velké hráče

6. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody The Elixir of Life

Radiolab

The Elixir of Life

6. 6. 2025

51 min

Obrázek epizody #17 HONZA PASTRŇÁK - BOJ SE SPÁNKOVOU APNOE, NEVYLÉČITELNÁ NEMOC KTEROU LIDI NEBEROU VÁŽNĚ, ŽIVOT SE VÁM OTOČÍ O 180 STUPŇŮ, KULTURISTIKA JE SOBECKÝ SPORT...

Slyšíš MĚ? - Podcast

#17 HONZA PASTRŇÁK - BOJ SE SPÁNKOVOU APNOE, NEVYLÉČITELNÁ NEMOC KTEROU LIDI NEBEROU VÁŽNĚ, ŽIVOT SE VÁM OTOČÍ O 180 STUPŇŮ, KULTURISTIKA JE SOBECKÝ SPORT...

6. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Jitka Jakimečková: Po vyhození z domu jsem propadla drogám a dostala jsem se až na samé dno. Jednoho dne jsem si řekla: a dost...

Radio Prostor: Inspirativní rozhovory i zajímavosti z vysílání

Jitka Jakimečková: Po vyhození z domu jsem propadla drogám a dostala jsem se až na samé dno. Jednoho dne jsem si řekla: a dost...

6. 6. 2025

59 min

Obrázek epizody Jak funguje psychologie detoxu

ČERSTVÝ PODCAST BRAWIUM

Jak funguje psychologie detoxu

6. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody Příčinou poruch příjmu potravy u dětí jsou často rodiče. Jídlo je první po ruce jako řešení problému

On Air

Příčinou poruch příjmu potravy u dětí jsou často rodiče. Jídlo je první po ruce jako řešení problému

6. 6. 2025

23 min

Obrázek epizody Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak zabránit podvodníkům, kteří se vydávají za vaše nejlepší kamarády, aby vás obrali o peníze

Bezpečný průvodce džunglí zločinu: Jak zabránit podvodníkům, kteří se vydávají za vaše nejlepší kamarády, aby vás obrali o peníze

6. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Advokát Radek Suchý: Nevím, kde vláda bere svoje průzkumy, ale svoboda slova je na tom nejhůře od roku 1989

Radio Prostor: Inspirativní rozhovory i zajímavosti z vysílání

Advokát Radek Suchý: Nevím, kde vláda bere svoje průzkumy, ale svoboda slova je na tom nejhůře od roku 1989

6. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Epizoda 10: Martina P. Drogy, únos, prostituce a ztráta dětí.

Priority Podcast

Epizoda 10: Martina P. Drogy, únos, prostituce a ztráta dětí.

6. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody Je lepší být dolňák, nebo horňák?

Podpultovky – nejlepší podcast k uklízení

Je lepší být dolňák, nebo horňák?

6. 6. 2025

37 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kýchání může být obtěžující, rozhodně ho ale nezadržujte. Vsaďte na prevenci

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kýchání může být obtěžující, rozhodně ho ale nezadržujte. Vsaďte na prevenci

6. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Steve Jobs: Život, smrt a odkaz Apple | Celovečerní dokument | iOS 26

X Docs Čeština

Steve Jobs: Život, smrt a odkaz Apple | Celovečerní dokument | iOS 26

6. 6. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody VLTAVA slavná & splavná: Ondřej Šefců o historii a mýtech Karlova mostu

PodCastle NPÚ

VLTAVA slavná & splavná: Ondřej Šefců o historii a mýtech Karlova mostu

6. 6. 2025

54 min

Obrázek epizody V 18 letech se u nás neosamostatňují ani lidé s podporou rodiny. Jak to mají zvládnout ti z ústavů?

On Air

V 18 letech se u nás neosamostatňují ani lidé s podporou rodiny. Jak to mají zvládnout ti z ústavů?

6. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody 136 INTERRUPCE | Budou interrupce v Česku omezené? Klára z A.S.A.P. o mýtech a překážkách kolem potratů

Už budu!

136 INTERRUPCE | Budou interrupce v Česku omezené? Klára z A.S.A.P. o mýtech a překážkách kolem potratů

6. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

Blízká setkání

Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

6. 6. 2025

35 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Kariérová poradkyně Lucie Václavková: Muži by chtěli víc pečovat o děti. Ale systém jim v tom brání

6. 6. 2025

35 min