Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Václav Kopta. Temná stránka duše i „koptimismus“, čas jako nejcennější věc, žumpa veřejných debat i děti jako milník

Václav Kopta. Temná stránka duše i „koptimismus“, čas jako nejcennější věc, žumpa veřejných debat i děti jako milník

8. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody #5 Velmistr Leung Wai Choi - životní příběh a bojové historky

#5 Velmistr Leung Wai Choi - životní příběh a bojové historky

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Miroslav Donutil, herec

Osobnost Plus: Miroslav Donutil, herec

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Skúma, ako sa rakovinové bunky bránia liečbe: Pomáha nám to presnejšie vybrať účinný liek

Skúma, ako sa rakovinové bunky bránia liečbe: Pomáha nám to presnejšie vybrať účinný liek

7. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Ukázka 36. dílu odeDna a dál...;) - Alishia Gajić - Nekonečný optimismus

Ukázka 36. dílu odeDna a dál...;) - Alishia Gajić - Nekonečný optimismus

7. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Minuty 18: Eskalace na Blízkém východě: proč může válka trvat dlouhou dobu

Minuty 18: Eskalace na Blízkém východě: proč může válka trvat dlouhou dobu

7. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

7. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody NATALIE EICHENMANNOVÁ: Bez krasobruslení si život nedovedu představit, je to vášeň

NATALIE EICHENMANNOVÁ: Bez krasobruslení si život nedovedu představit, je to vášeň

7. 3. 2026

20 min

Obrázek epizody Horor není podřadný žánr, jen se musí odhodit předsudky, říká spisovatel a nakladatel Martin Štefko

Horor není podřadný žánr, jen se musí odhodit předsudky, říká spisovatel a nakladatel Martin Štefko

7. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Trenduj: Kdo je to hyperpolyglot? Aničce je 8 let a už ovládá 9 cizích jazyků

Trenduj: Kdo je to hyperpolyglot? Aničce je 8 let a už ovládá 9 cizích jazyků

7. 3. 2026

49 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku

Magazín o národnostních menšinách v Česku

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci kastelána Pavla Slavka

Místa v srdci kastelána Pavla Slavka

7. 3. 2026

6 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Z věznice k malířskému stojanu. Dozorce Ladislav Kratochvíl se věnuje také výtvarné tvorbě

Host Dopoledne pod Ještědem: Z věznice k malířskému stojanu. Dozorce Ladislav Kratochvíl se věnuje také výtvarné tvorbě

7. 3. 2026

16 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenská Kremnica, to je místo, kde vznikají peníze - bývaly to třeba dukáty, dnes to jsou eura

Reportáže zahraničních zpravodajů: Slovenská Kremnica, to je místo, kde vznikají peníze - bývaly to třeba dukáty, dnes to jsou eura

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Mezi hvězdy a zase zpátky: Aleš Svoboda o misi na ISS, ploché Zemi i vesmírné toaletě

Mezi hvězdy a zase zpátky: Aleš Svoboda o misi na ISS, ploché Zemi i vesmírné toaletě

7. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody #21 Etika jako menu?

#21 Etika jako menu?

7. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Natáčím recenze hotelů i restaurací, ale nejoblíbenějším videem je výletní loď, směje se Pan Plešatý

Host Lenky Vahalové: Natáčím recenze hotelů i restaurací, ale nejoblíbenějším videem je výletní loď, směje se Pan Plešatý

7. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Natáčím recenze hotelů i restaurací, ale nejoblíbenějším videem je výletní loď, směje se Pan Plešatý

Natáčím recenze hotelů i restaurací, ale nejoblíbenějším videem je výletní loď, směje se Pan Plešatý

7. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Středočeská setkání: Filip Jícha zdolal kanál La Manche. Jeho otec kilometr v ledovém moři u severního i jižního pólu

Středočeská setkání: Filip Jícha zdolal kanál La Manche. Jeho otec kilometr v ledovém moři u severního i jižního pólu

7. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody Filip Jícha zdolal kanál La Manche. Jeho otec kilometr v ledovém moři u severního i jižního pólu

Filip Jícha zdolal kanál La Manche. Jeho otec kilometr v ledovém moři u severního i jižního pólu

7. 3. 2026

29 min

Obrázek epizody "Po srážce s vlakem jsem dostal druhou šanci" Adrian Drozdek -PO DOBRÉM #74

"Po srážce s vlakem jsem dostal druhou šanci" Adrian Drozdek -PO DOBRÉM #74

7. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Kaple sv. Antonína na Malém Kosíři u Slatinic

Kaple sv. Antonína na Malém Kosíři u Slatinic

7. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Rybáři pořádají výlovy nejen na podzim, ale i na jaře

Svět zvířat: Rybáři pořádají výlovy nejen na podzim, ale i na jaře

7. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Donutil: Nabídky do politiky jsem měl, ale nechtěl jsem to

Osobnost Plus: Donutil: Nabídky do politiky jsem měl, ale nechtěl jsem to

7. 3. 2026

25 min