Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Demence má řadu příčin. Může ji způsobit i lymská borelióza, varuje Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Demence má řadu příčin. Může ji způsobit i lymská borelióza, varuje Kateřina Cajthamlová

7. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Tribuna: Žádná galerka v Oktagonu nerozhoduje, tvrdí Novotný. MMA dělají i děti nízkého věku

Tribuna: Žádná galerka v Oktagonu nerozhoduje, tvrdí Novotný. MMA dělají i děti nízkého věku

7. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody Jiří Mádl jako režisér? Byla jsem z něj nadšená, hodnotí Marika Šoposká natáčení filmu Vlny

Jiří Mádl jako režisér? Byla jsem z něj nadšená, hodnotí Marika Šoposká natáčení filmu Vlny

7. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jiří Mádl jako režisér? Byla jsem z něj nadšená, hodnotí Marika Šoposká natáčení filmu Vlny

Host Radiožurnálu: Jiří Mádl jako režisér? Byla jsem z něj nadšená, hodnotí Marika Šoposká natáčení filmu Vlny

7. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

7. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

7. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

Blízká setkání: Záchranářka Tatiana Tatranská: Všichni jsme svým způsobem ujetí

7. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Kolem Votic můžete jezdit na kole celé dny. Luboš Mudra vytvořil síť cyklostezek Votická kopretina

Kolem Votic můžete jezdit na kole celé dny. Luboš Mudra vytvořil síť cyklostezek Votická kopretina

7. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Historické lodě z celého světa se předvedly ve francouzském Rouenu. Připluly i z Mexika

Historické lodě z celého světa se předvedly ve francouzském Rouenu. Připluly i z Mexika

7. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Historické lodě z celého světa se předvedly ve francouzském Rouenu. Připluly i z Mexika

Zápisník zahraničních zpravodajů: Historické lodě z celého světa se předvedly ve francouzském Rouenu. Připluly i z Mexika

7. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Tady to znám: Kolem Votic můžete jezdit na kole celé dny. Luboš Mudra vytvořil síť cyklostezek Votická kopretina

Tady to znám: Kolem Votic můžete jezdit na kole celé dny. Luboš Mudra vytvořil síť cyklostezek Votická kopretina

7. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Dětská terapeutka Wünschová: Domácí násilí se dětí týká, i když spí vedle v pokojíčku

Dětská terapeutka Wünschová: Domácí násilí se dětí týká, i když spí vedle v pokojíčku

7. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Interview Plus: Soušková: Nečtou Puškina, nehrají Dostojevského. Ukrajinci se rozhodli bojovat i na poli kultury

Interview Plus: Soušková: Nečtou Puškina, nehrají Dostojevského. Ukrajinci se rozhodli bojovat i na poli kultury

7. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Analytik: Zelenskyj na svém evropském turné vytváří spojenectví a připravuje se tak na vstup do NATO

Ranní Plus: Analytik: Zelenskyj na svém evropském turné vytváří spojenectví a připravuje se tak na vstup do NATO

7. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dovolená jinak? Zkuste společný tábor rodičů s dětmi

Radioporadna: Dovolená jinak? Zkuste společný tábor rodičů s dětmi

7. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Vypuštěný puštík

30 let NP Šumava - Vypuštěný puštík

7. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Tchýně a vetřelec? Přiznávám, je to klišé, říká Tomáš Pavlíček, režisér nového filmu Přišla v noci

Osobnost Plus: Tchýně a vetřelec? Přiznávám, je to klišé, říká Tomáš Pavlíček, režisér nového filmu Přišla v noci

7. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Tchýně a vetřelec? Přiznávám, je to klišé, říká Tomáš Pavlíček, režisér nového filmu Přišla v noci

Osobnost Plus: Tchýně a vetřelec? Přiznávám, je to klišé, říká Tomáš Pavlíček, režisér nového filmu Přišla v noci

7. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Děti papaly ve školce sedativa a Brňan házel na auto vejce. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Děti papaly ve školce sedativa a Brňan házel na auto vejce. To jsou top zprávy minulého týdne

7. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Děti papaly ve školce sedativa a Brňan házel na auto vejce. To jsou top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Děti papaly ve školce sedativa a Brňan házel na auto vejce. To jsou top zprávy minulého týdne

7. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Krajina mladých: Keď klíma vyvolá úzkosť a hnev

Krajina mladých: Keď klíma vyvolá úzkosť a hnev

7. 7. 2023

42 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Nejinspirativnějšího učitele roku najdeme ve Frýdku-Místku. Setkání s Romanem Götlicherem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Nejinspirativnějšího učitele roku najdeme ve Frýdku-Místku. Setkání s Romanem Götlicherem

7. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Dirigent Tomáš Netopil:  V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

Dirigent Tomáš Netopil: V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

7. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Dirigent Tomáš Netopil:  V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

Vizitka: Dirigent Tomáš Netopil: V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

7. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Dirigent Tomáš Netopil:  V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

Vizitka: Dirigent Tomáš Netopil: V Essenu jsem zušlechťoval hru klasicistního repertoáru, teď se vracím domů

7. 7. 2023

46 min