Obrázek epizody Potřebujete vidět, slyšet, cítit, nebo rozumět? Rozlišení komunikačních typů přineslo do škol změnu

Potřebujete vidět, slyšet, cítit, nebo rozumět? Rozlišení komunikačních typů přineslo do škol změnu

11. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Dopolední host: Potřebujete vidět, slyšet, cítit, nebo rozumět? Rozlišení komunikačních typů přineslo do škol změnu

Dopolední host: Potřebujete vidět, slyšet, cítit, nebo rozumět? Rozlišení komunikačních typů přineslo do škol změnu

11. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: K programování nemusíte být dobří v matematice, tvrdí vývojář aplikace, která uspěla v Americe

Klub Rádia Junior: K programování nemusíte být dobří v matematice, tvrdí vývojář aplikace, která uspěla v Americe

11. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody 72: „Druhořadé“ ženy a „druhořadí“ muži aneb Nebuď to ty!

72: „Druhořadé“ ženy a „druhořadí“ muži aneb Nebuď to ty!

11. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody K věci: Starosta Příbrami: Chtěli jsme přes léto posunout noční klid na 23. hodinu, soud to zamítl

K věci: Starosta Příbrami: Chtěli jsme přes léto posunout noční klid na 23. hodinu, soud to zamítl

11. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Letnou mám pod kůží. K politice mě přivedl platan nad mojí školkou. Zrcadlo Hany Třeštíkové

Letnou mám pod kůží. K politice mě přivedl platan nad mojí školkou. Zrcadlo Hany Třeštíkové

11. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody 23: Co nabízí Olomouc? Procházka muzei a galeriemi

23: Co nabízí Olomouc? Procházka muzei a galeriemi

11. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody vedle

vedle

11. 7. 2023

15 sec

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

11. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

Dvacet minut Radiožurnálu: Politoložka Tungul: Erdogan použil vstup Švédska do NATO k rozšíření manévrovací pozice

11. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Will superintelligent AI end the world? | Eliezer Yudkowsky

Will superintelligent AI end the world? | Eliezer Yudkowsky

11. 7. 2023

11 min

Obrázek epizody Birth Order: So nice, we did it twice

Birth Order: So nice, we did it twice

11. 7. 2023

55 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Cukety na slano i na sladko

11. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody EP 12 - FANDA BRYCH

EP 12 - FANDA BRYCH

11. 7. 2023

1 hod 13 min

Obrázek epizody Česká asociace streetwork: Odborná pomoc může výrazně zkrátit dobu, kdy je člověk na dně

Česká asociace streetwork: Odborná pomoc může výrazně zkrátit dobu, kdy je člověk na dně

11. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody A to už bude pořád takové vedro?

A to už bude pořád takové vedro?

11. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Alex a host: Sagvan Tofi: Z rebela úspěšným producentem. Motivovalo mě, že mě podceňovali

Alex a host: Sagvan Tofi: Z rebela úspěšným producentem. Motivovalo mě, že mě podceňovali

11. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Soulmate Terapie s Bárou a Míšou | Hoř, ale nevyhasni

Soulmate Terapie s Bárou a Míšou | Hoř, ale nevyhasni

11. 7. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: V létě trénujeme víc než v zimě! Tereza Beranová je od 3 let na běžkách a těší se na olympiádu 2026

Host ve studiu: V létě trénujeme víc než v zimě! Tereza Beranová je od 3 let na běžkách a těší se na olympiádu 2026

11. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Michal Špína: Bojuje se i o Karpaty

Michal Špína: Bojuje se i o Karpaty

11. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Letní speciál 2023 Eva & Lenka

Letní speciál 2023 Eva & Lenka

11. 7. 2023

58 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 873

Savage Lovecast Episode 873

11. 7. 2023

56 min

Obrázek epizody Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

Blízká setkání: Herečka Šárka Krausová: Lukáš Vaculík mi herectví nerozmlouval. Přesvědčila jsem ho, že mě to baví

11. 7. 2023

27 min