Obrázek epizody Programátor JIŘÍ DOLEJŠ: "Umělá inteligence - nikdo neví, co se děje uvnitř."

Programátor JIŘÍ DOLEJŠ: "Umělá inteligence - nikdo neví, co se děje uvnitř."

13. 7. 2023

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Překladatelka Anna Kareninová: Překlad Kunderových knih spočívá v restaurování jeho češtiny

Dvacet minut Radiožurnálu: Překladatelka Anna Kareninová: Překlad Kunderových knih spočívá v restaurování jeho češtiny

13. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Překladatelka Anna Kareninová: Překlad Kunderových knih spočívá v restaurování jeho češtiny

Dvacet minut Radiožurnálu: Překladatelka Anna Kareninová: Překlad Kunderových knih spočívá v restaurování jeho češtiny

13. 7. 2023

20 min

Obrázek epizody How PCP Works

How PCP Works

13. 7. 2023

49 min

Obrázek epizody Detroit's climate crisis -- and how to build a resilient future everywhere | Anika Goss

Detroit's climate crisis -- and how to build a resilient future everywhere | Anika Goss

13. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Jak rozumět francouzskému vzteku

Jak rozumět francouzskému vzteku

13. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Moderní technologie v odívání

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Moderní technologie v odívání

13. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody Kdy a za kolik poletíme do vesmíru? A co nás tam bude čekat?

Kdy a za kolik poletíme do vesmíru? A co nás tam bude čekat?

13. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 36: Istanbulská úmluva a manželství pro všechny? Veřejný dialog pořád neumíme, ale žitá realita je naštěstí jinde

Týden bez filtru 36: Istanbulská úmluva a manželství pro všechny? Veřejný dialog pořád neumíme, ale žitá realita je naštěstí jinde

13. 7. 2023

40 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: V létě si vybíráme knihy, u kterých si odpočineme. V kurzu jsou i knižní průvodci

Dobré dopoledne: V létě si vybíráme knihy, u kterých si odpočineme. V kurzu jsou i knižní průvodci

13. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Draci ve Středozemi - původ, historie a charakteristika

Draci ve Středozemi - původ, historie a charakteristika

13. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Prevence a vhodná obuv. Rady MUDr. Jozefa Rybára z Poradny pro chronické rány v náchodské nemocnici

Radioporadna: Prevence a vhodná obuv. Rady MUDr. Jozefa Rybára z Poradny pro chronické rány v náchodské nemocnici

13. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Knihu v duchu dlouho přežvykuji, až ji mám hotovou. Pak teprve píši, směje se Hana Marie Körnerová

Host ve studiu: Knihu v duchu dlouho přežvykuji, až ji mám hotovou. Pak teprve píši, směje se Hana Marie Körnerová

13. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

13. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

Blízká setkání: Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

13. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

Blízká setkání: Igor Bareš načetl životopis Karla Gotta: Dozvěděl jsem se zajímavé věci. Jsou tam citlivá místa

13. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Vlna: Všichni chtějí do Barbielandu. Film Grety Gerwig oživuje ikonickou, ale stereotypní panenku

Vlna: Všichni chtějí do Barbielandu. Film Grety Gerwig oživuje ikonickou, ale stereotypní panenku

13. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Řezbáři motorovou pilou, to je jedna velká rodina kamarádů. A máme dokonce i skvělé české řezbářky

Host ve studiu: Řezbáři motorovou pilou, to je jedna velká rodina kamarádů. A máme dokonce i skvělé české řezbářky

13. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kvalitu vody ke koupání můžou zhoršit i sami plavci, třeba velkým množstvím opalovacího krému

Dobré dopoledne: Kvalitu vody ke koupání můžou zhoršit i sami plavci, třeba velkým množstvím opalovacího krému

13. 7. 2023

16 min

Obrázek epizody Jen dvacet procent nemocí nesouvisí s výživou

Jen dvacet procent nemocí nesouvisí s výživou

13. 7. 2023

31 min

Obrázek epizody K. Paličková: „Lepší než jet po 150. do stejného hotelu, je odjet do africké rezervace a pomáhat s ochranou zvířat."

K. Paličková: „Lepší než jet po 150. do stejného hotelu, je odjet do africké rezervace a pomáhat s ochranou zvířat."

13. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ukrajina dostala maximum možného. Její vstup do NATO by nic neřešil, míní Vondra

Interview Plus: Ukrajina dostala maximum možného. Její vstup do NATO by nic neřešil, míní Vondra

13. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: „Symbolický návrat domů,“ přibližuje v rozhovoru vznik Knihovny Milana Kundery v Brně jeho žena Věra

Rozhovory Radiožurnálu: „Symbolický návrat domů,“ přibližuje v rozhovoru vznik Knihovny Milana Kundery v Brně jeho žena Věra

13. 7. 2023

22 min

Obrázek epizody Radioporadna: Mléko vám nedělá dobře? Vyzkoušejte A2 variantu, doporučují v mlékárně v Řetové

Radioporadna: Mléko vám nedělá dobře? Vyzkoušejte A2 variantu, doporučují v mlékárně v Řetové

13. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody #15 Etapa třetí: České Švýcarsko a Lužické hory

#15 Etapa třetí: České Švýcarsko a Lužické hory

13. 7. 2023

25 min