Obrázek epizody #15 Etapa třetí: České Švýcarsko a Lužické hory

#15 Etapa třetí: České Švýcarsko a Lužické hory

13. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody 30 let NP Šumava - Pestré bohatství Šumavy

30 let NP Šumava - Pestré bohatství Šumavy

13. 7. 2023

22 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Klvaňa: NATO se otáčí pomalu a těžce. Modleme se, aby změnu udělali i v Berlíně a Paříži

Osobnost Plus: Politolog Klvaňa: NATO se otáčí pomalu a těžce. Modleme se, aby změnu udělali i v Berlíně a Paříži

13. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog Klvaňa: NATO se otáčí pomalu a těžce. Modleme se, aby změnu udělali i v Berlíně a Paříži

Osobnost Plus: Politolog Klvaňa: NATO se otáčí pomalu a těžce. Modleme se, aby změnu udělali i v Berlíně a Paříži

13. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody #71 Mimikry - jak předstírat, že vidíme normálně

#71 Mimikry - jak předstírat, že vidíme normálně

13. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody Ve Ždírci nad Doubravou zpracovávají dřevo už 150 let. Lesy jsou všude kolem

Ve Ždírci nad Doubravou zpracovávají dřevo už 150 let. Lesy jsou všude kolem

13. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Fotbalista musí ovládat jazyky. V Baku jsem si tým získal ruskou básničkou, vzpomíná Folprecht

První dotek Zdeňka Folprechta: Fotbalista musí ovládat jazyky. V Baku jsem si tým získal ruskou básničkou, vzpomíná Folprecht

13. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

13. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

Vizitka: Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

13. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

Vizitka: Varhaník Adam Viktora: Dobrý hráč na varhany by měl poznat alespoň sto nástrojů

13. 7. 2023

47 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Prověřenou příměsí do substrátu je písek, osvědčil se i perlit a hydrogely

Hobby magazín: Prověřenou příměsí do substrátu je písek, osvědčil se i perlit a hydrogely

13. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zrušit Karlovarský kraj? Životní úroveň neklesne a ušetříme až stovky milionů, tvrdí poslanec Nový

Pro a proti: Zrušit Karlovarský kraj? Životní úroveň neklesne a ušetříme až stovky milionů, tvrdí poslanec Nový

13. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Naši analytici: Na levné peníze si Češi ještě počkají

Naši analytici: Na levné peníze si Češi ještě počkají

13. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody 640 - O hmyzu kolem domu, ale i uvnitř

640 - O hmyzu kolem domu, ale i uvnitř

13. 7. 2023

12 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Ošálený mozek? V Americe testují léčbu traumat virtuální realitou. Pomoci může i na Ukrajině

Magazín Experiment: Ošálený mozek? V Americe testují léčbu traumat virtuální realitou. Pomoci může i na Ukrajině

13. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Nigérie – země v Africe

Nigérie – země v Africe

13. 7. 2023

54 min

Obrázek epizody Máme hosty: Do Pardubic se sjíždí šachisté z celého světa. Začíná Czech Open a MČR v Hospodském kvízu

Máme hosty: Do Pardubic se sjíždí šachisté z celého světa. Začíná Czech Open a MČR v Hospodském kvízu

13. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

13. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

Jak to vidí...: Analytik: Příslib místo pozvánky? Důvod je prozaický. NATO stále není připraveno za Ukrajinu bojovat

13. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody 69 - Daniel Ellsberg, Othello, plánování dovolené (12. července 2023)

69 - Daniel Ellsberg, Othello, plánování dovolené (12. července 2023)

13. 7. 2023

7 min

Obrázek epizody Frank Lampard Finally Speaks Out About What REALLY Happened At Chelsea (E264)

Frank Lampard Finally Speaks Out About What REALLY Happened At Chelsea (E264)

13. 7. 2023

1 hod 52 min

Obrázek epizody Stop Wasting Your Life On Things That Don’t Matter - George Mack - #653

Stop Wasting Your Life On Things That Don’t Matter - George Mack - #653

13. 7. 2023

2 hod 5 min

Obrázek epizody „Beach je cesta na olympiádu, ale šestkový volejbal by mi chyběl“ – Jan Hadrava

„Beach je cesta na olympiádu, ale šestkový volejbal by mi chyběl“ – Jan Hadrava

13. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Holý: Dělám to kvůli penězům a je mi jedno, co si kdo myslí. Po pervitinu jsem se chtěl zabít

Holý: Dělám to kvůli penězům a je mi jedno, co si kdo myslí. Po pervitinu jsem se chtěl zabít

13. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #132 – Jan Hochsteiger

Maxim Pavla Vondráčka #132 – Jan Hochsteiger

13. 7. 2023

1 hod 16 min