Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Největší sbírku autogramů v Česku má ostravský novinář René Stejskal

Host Českého rozhlasu Ostrava: Největší sbírku autogramů v Česku má ostravský novinář René Stejskal

14. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

14. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

Vizitka: Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

14. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

Vizitka: Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

14. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody středo/věk/31 - Bootleg Edition

středo/věk/31 - Bootleg Edition

14. 7. 2023

2 hod 13 min

Obrázek epizody Pro a proti: Politické strany mají bojovat o moc, ne sekundovat vládě, kritizuje opoziční smlouvu bývalý šéf ODA

Pro a proti: Politické strany mají bojovat o moc, ne sekundovat vládě, kritizuje opoziční smlouvu bývalý šéf ODA

14. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Save Elephants

Save Elephants

14. 7. 2023

56 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Kazetová munice by mohla vytvořit pro ukrajinské jednotky průchody zaminovanými poli

Jak to vidí...: Adam Černý: Kazetová munice by mohla vytvořit pro ukrajinské jednotky průchody zaminovanými poli

14. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Adam Černý: Kazetová munice by mohla vytvořit pro ukrajinské jednotky průchody zaminovanými poli

Jak to vidí...: Adam Černý: Kazetová munice by mohla vytvořit pro ukrajinské jednotky průchody zaminovanými poli

14. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Svědek doby. Norský spisovatel Dag Solstad chce zůstat v paměti jako ten, který klade otázky

Mozaika: Svědek doby. Norský spisovatel Dag Solstad chce zůstat v paměti jako ten, který klade otázky

14. 7. 2023

8 min

Obrázek epizody NA ROVINU s premiérom Ódorom: Máme tu spor o budúcnosť políci

NA ROVINU s premiérom Ódorom: Máme tu spor o budúcnosť políci

14. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody Moment 118 - The Ultimate Gift YOU Should Be Offering Each & Every Friend: Simon Sinek

Moment 118 - The Ultimate Gift YOU Should Be Offering Each & Every Friend: Simon Sinek

14. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody 70 - Zpět na páse, domácí práce, emaily (13. července 2023)

70 - Zpět na páse, domácí práce, emaily (13. července 2023)

14. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Jára Srba: Španělsko a výuka španělštiny je můj život. O ročním pobytu v historickém městě Salamanca

Jára Srba: Španělsko a výuka španělštiny je můj život. O ročním pobytu v historickém městě Salamanca

14. 7. 2023

1 hod 9 min

Obrázek epizody 37 MUŽSKÁ MASTURBACE| Masturboval i 12krát denně! Jak to mají muži rádi a co u toho cítí?

37 MUŽSKÁ MASTURBACE| Masturboval i 12krát denně! Jak to mají muži rádi a co u toho cítí?

14. 7. 2023

50 min

Obrázek epizody Chyba systému: Prokop: Ukrajinští uprchlíci důchodový systém nevyřeší, z kvalifikovaných pozic by ale velmi pomohli

Chyba systému: Prokop: Ukrajinští uprchlíci důchodový systém nevyřeší, z kvalifikovaných pozic by ale velmi pomohli

14. 7. 2023

50 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Stav demokracie 2023. Jak si vedeme?

Vinohradská 12: Stav demokracie 2023. Jak si vedeme?

14. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Je to v hlavě. Psychosomatická léčba účinkuje na migrénu i gynekologické obtíže, říká psychoterapeut

Hovory: Je to v hlavě. Psychosomatická léčba účinkuje na migrénu i gynekologické obtíže, říká psychoterapeut

13. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Letáčky, lavičky, dostupná MHD. Co potřebují starší lidé v Budějovicích, prosazuje seniorský senát

Letáčky, lavičky, dostupná MHD. Co potřebují starší lidé v Budějovicích, prosazuje seniorský senát

13. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Letáčky, lavičky, dostupná MHD. Co potřebují starší lidé v Budějovicích, prosazuje seniorský senát

Dopolední host: Letáčky, lavičky, dostupná MHD. Co potřebují starší lidé v Budějovicích, prosazuje seniorský senát

13. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody jaktobylo.com: Zbrusu nový web s přepisy analýz a chystané vydání knihy o geoinženýrství

jaktobylo.com: Zbrusu nový web s přepisy analýz a chystané vydání knihy o geoinženýrství

13. 7. 2023

18 min

Obrázek epizody Křížem krážem

Křížem krážem

13. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody #62 Nezakazovat, ale nepřehlížet. Alkohol, část druhá

#62 Nezakazovat, ale nepřehlížet. Alkohol, část druhá

13. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Studovna: Jak zorganizovat dobrý seznamovák? Vyjasněte si pravidla, radí ombudsmanka

Studovna: Jak zorganizovat dobrý seznamovák? Vyjasněte si pravidla, radí ombudsmanka

13. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Rozhovor - Starostka obce Libiš 700.let obce Libiš, 17.6.2023

Rozhovor - Starostka obce Libiš 700.let obce Libiš, 17.6.2023

13. 7. 2023

12 min