Obrázek epizody Tribuna: Tour de France: cyklistika je čistší, ale stále výrazně evropská, nahoru jdou ženy

Tribuna: Tour de France: cyklistika je čistší, ale stále výrazně evropská, nahoru jdou ženy

14. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Kastelánka Ivana Holásková: Když na Lednici přijeli komisaři UNESCO, styděla jsem se do morku kosti

Kastelánka Ivana Holásková: Když na Lednici přijeli komisaři UNESCO, styděla jsem se do morku kosti

14. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Maloměšťácká tragikomedie Radky Třeštíkové a skutečné hrůzy války na Ukrajině

Maloměšťácká tragikomedie Radky Třeštíkové a skutečné hrůzy války na Ukrajině

14. 7. 2023

1 hod 38 min

Obrázek epizody #28: Stanislav Jurík aneb Co dokázalo Standu Juríka „rozdivočet“

#28: Stanislav Jurík aneb Co dokázalo Standu Juríka „rozdivočet“

14. 7. 2023

15 min

Obrázek epizody Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

14. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

14. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

Blízká setkání: Kadeřník Libor Šula: České ženy patří k nejkrásnějším. Ale trochu na to hřeší,

14. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Zámek Žleby zve do oživlé zámecké kuchyně. Sousední obora láká na vzácné bílé jeleny

Zámek Žleby zve do oživlé zámecké kuchyně. Sousední obora láká na vzácné bílé jeleny

14. 7. 2023

19 min

Obrázek epizody No113 - POD MOSTOM MA CHYTIL A POBOZKAL

No113 - POD MOSTOM MA CHYTIL A POBOZKAL

14. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Každý týden jsem si v Řecku skočila do moře. Vážně to vypadalo, jako kdyby léto nemělo nikdy skončit

Host ve studiu: Každý týden jsem si v Řecku skočila do moře. Vážně to vypadalo, jako kdyby léto nemělo nikdy skončit

14. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rozvoj umělé inteligence se musí přibrzdit, možná dojde na on-line certifikáty pravosti, míní Holý

Interview Plus: Rozvoj umělé inteligence se musí přibrzdit, možná dojde na on-line certifikáty pravosti, míní Holý

14. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Jan Fridrichovský: U plošného omezování příspěvků na internetu bych byl opatrný.

Jan Fridrichovský: U plošného omezování příspěvků na internetu bych byl opatrný.

14. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Památná lípa v Lipce je polámaná. Nesmrtelnost jí zajistí potomci, kteří už rostou

Radioporadna: Památná lípa v Lipce je polámaná. Nesmrtelnost jí zajistí potomci, kteří už rostou

14. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Dnes začíná 32. ročník Festivalu Krumlov. Jeho program představuje dirigent Robert Jindra

Dnes začíná 32. ročník Festivalu Krumlov. Jeho program představuje dirigent Robert Jindra

14. 7. 2023

5 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Budoucí generace by měly Al využívat, ne slepě věřit, myslí si mladý vědec Kostin

Osobnost Plus: Budoucí generace by měly Al využívat, ne slepě věřit, myslí si mladý vědec Kostin

14. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Budoucí generace by měly Al využívat, ne slepě věřit, myslí si mladý vědec Kostin

Osobnost Plus: Budoucí generace by měly Al využívat, ne slepě věřit, myslí si mladý vědec Kostin

14. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Jsou Kunderovy romány intelektuální kýč? O díle a zesnulém autorovi s literární kritičkou Činátlovou

Jsou Kunderovy romány intelektuální kýč? O díle a zesnulém autorovi s literární kritičkou Činátlovou

14. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody On Air: Jsou Kunderovy romány intelektuální kýč? O díle a zesnulém autorovi s literární kritičkou Činátlovou

On Air: Jsou Kunderovy romány intelektuální kýč? O díle a zesnulém autorovi s literární kritičkou Činátlovou

14. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody 66: Jak na strach ze změny

66: Jak na strach ze změny

14. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

14. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

Mikrovlnky: Katalánská prsa se dočkala svobody a Brňanům vadil elán dělníků. To jsou nej zprávy uplynulého týdne

14. 7. 2023

9 min

Obrázek epizody Na boj s lesními požáry mají hasiči z Křižánek speciálně upravenou Pragovku s vysokotlakem

Na boj s lesními požáry mají hasiči z Křižánek speciálně upravenou Pragovku s vysokotlakem

14. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Největší sbírku autogramů v Česku má ostravský novinář René Stejskal

Host Českého rozhlasu Ostrava: Největší sbírku autogramů v Česku má ostravský novinář René Stejskal

14. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

14. 7. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

Vizitka: Zásadní postava? Antonín Přidal. Naučil mě nedělat kompromisy, říká režisér Tomáš Soldán

14. 7. 2023

45 min