Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

23. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

23. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Příběhy cyklistů Tour de France ve Francii inspirují. Někdo fandí, někdo kreslí komiks

Zápisník zahraničních zpravodajů: Příběhy cyklistů Tour de France ve Francii inspirují. Někdo fandí, někdo kreslí komiks

23. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody Příběhy cyklistů Tour de France ve Francii inspirují. Někdo fandí, někdo kreslí komiks

Příběhy cyklistů Tour de France ve Francii inspirují. Někdo fandí, někdo kreslí komiks

23. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody 30. díl: S Eliškou Sharp o tipech na focení v létě a práci svatební fotografky

30. díl: S Eliškou Sharp o tipech na focení v létě a práci svatební fotografky

23. 7. 2023

32 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Blbouny zná skoro každý. A bosáky také

Marie Tomsová: Blbouny zná skoro každý. A bosáky také

23. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Mám ráda území, které má svou duši, říká o Šumavě Ivana Bufková

Jak to vidí...: Mám ráda území, které má svou duši, říká o Šumavě Ivana Bufková

23. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Mám ráda území, které má svou duši, říká o Šumavě Ivana Bufková

Jak to vidí...: Mám ráda území, které má svou duši, říká o Šumavě Ivana Bufková

23. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Profesor Vladimír Beneš starší podle neurochirurga Davida Netuky

Profesor Vladimír Beneš starší podle neurochirurga Davida Netuky

23. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Profesor Vladimír Beneš starší podle neurochirurga Davida Netuky

Úžasné životy: Profesor Vladimír Beneš starší podle neurochirurga Davida Netuky

23. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Svatý Alois Gonzaga, Mantova a mor

Svatý Alois Gonzaga, Mantova a mor

23. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody 77 - Nákupy, pizza, Italki, podcast, šetření kloubů (22. července 2023)

77 - Nákupy, pizza, Italki, podcast, šetření kloubů (22. července 2023)

23. 7. 2023

7 min

Obrázek epizody PO DOBRÉM 21 - Dorota Barová

PO DOBRÉM 21 - Dorota Barová

23. 7. 2023

55 min

Obrázek epizody 4D: Proč by stát neměl omezovat svobodu slova!

4D: Proč by stát neměl omezovat svobodu slova!

23. 7. 2023

53 sec

Obrázek epizody Peko Baxant | politik

Peko Baxant | politik

23. 7. 2023

51 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Documenting Russian War Crimes

Vinohradská 12: Documenting Russian War Crimes

23. 7. 2023

22 min

Obrázek epizody Sára // Jana Ćmielová

Sára // Jana Ćmielová

23. 7. 2023

30 min

Obrázek epizody #46 TOMÁŠ - DUBAJ MIMO INSTAGRAM, UMĚLÉ DEŠTĚ, SOUDY A POKUTY, COVID A MÉDIA, REALITA DUBAJE BEZ OBALU

#46 TOMÁŠ - DUBAJ MIMO INSTAGRAM, UMĚLÉ DEŠTĚ, SOUDY A POKUTY, COVID A MÉDIA, REALITA DUBAJE BEZ OBALU

22. 7. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody #45 DANIEL - "SILNĚJŠÍ POŽÍRÁ SLABŠÍHO" , ZA MODERNÍ NEMOCI MŮŽE MODERNÍ VÝŽIVA, CARNIVORE A PODSTATA JÍDLA

#45 DANIEL - "SILNĚJŠÍ POŽÍRÁ SLABŠÍHO" , ZA MODERNÍ NEMOCI MŮŽE MODERNÍ VÝŽIVA, CARNIVORE A PODSTATA JÍDLA

22. 7. 2023

2 hod 20 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Jak ulevit přehřátému psovi? Nebezpečí na něj číhá i při vodních radovánkách

Klub Rádia Junior: Jak ulevit přehřátému psovi? Nebezpečí na něj číhá i při vodních radovánkách

22. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Marta Kadlečíková: Múza i milenka Jiřího Muchy. Oba spolupracovali s StB

Osudové ženy: Marta Kadlečíková: Múza i milenka Jiřího Muchy. Oba spolupracovali s StB

22. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody 055 Jak poznám, jestli jsem narcistka/narcista?

055 Jak poznám, jestli jsem narcistka/narcista?

22. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody 054 Co říct dětem, když jeden z rodičů je narcista?

054 Co říct dětem, když jeden z rodičů je narcista?

22. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody Starparáda: Zamilovaní teenageři Ema Karpeles a Nicolas Paul plánují dovolenou v Riu i koupi tarbíků

Starparáda: Zamilovaní teenageři Ema Karpeles a Nicolas Paul plánují dovolenou v Riu i koupi tarbíků

22. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Lidem s koktavostí pomáhá Nová mluva. Vyučují ji manželé Workovi z Třince

Odpolední interview: Lidem s koktavostí pomáhá Nová mluva. Vyučují ji manželé Workovi z Třince

22. 7. 2023

10 min