Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Debata na demonstraci SPD a TRIKOLORY

Debata na demonstraci SPD a TRIKOLORY

24. 7. 2023

26 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Média podle většiny Čechů nejsou nestranná. Politici tím veřejnost léta masírují, říká expertka

Bruselské chlebíčky: Média podle většiny Čechů nejsou nestranná. Politici tím veřejnost léta masírují, říká expertka

24. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Šéf Příroda si poradí: České Švýcarsko po roce

Vinohradská 12: Šéf Příroda si poradí: České Švýcarsko po roce

24. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Kapesní park místo skládky

Kapesní park místo skládky

23. 7. 2023

10 min

Obrázek epizody Je třeba zavřít koksovnu?

Je třeba zavřít koksovnu?

23. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Je třeba zavřít koksovnu?

Je třeba zavřít koksovnu?

23. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Znojemsko s větrem v zádech

Znojemsko s větrem v zádech

23. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Znojemsko s větrem v zádech

Znojemsko s větrem v zádech

23. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody Hovory: Zpívat jsem se učila tak nějak „za pochodu“, vzpomíná vokalistka Foukalová

Hovory: Zpívat jsem se učila tak nějak „za pochodu“, vzpomíná vokalistka Foukalová

23. 7. 2023

23 min

Obrázek epizody Obyčejné náhody

Obyčejné náhody

23. 7. 2023

51 min

Obrázek epizody Týdenní flashe ve vysílání Rádia Orlicko [2023-W29]

Týdenní flashe ve vysílání Rádia Orlicko [2023-W29]

23. 7. 2023

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Profesionální kouzelník David Kopecký v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Profesionální kouzelník David Kopecký v Klubu Rádia Junior

23. 7. 2023

28 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Odstranění vbočeného palce. Nový mini invazivní zákrok očima ortopeda i pacientky

Moci bez nemoci: Odstranění vbočeného palce. Nový mini invazivní zákrok očima ortopeda i pacientky

23. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody ZÁCLONY NA PALUBOVKE

ZÁCLONY NA PALUBOVKE

23. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Nina Janova: Tanec, neopätovaná lojalita, influenceri a kamarátstva pre lajky | Na Gauči s Nasklee

Nina Janova: Tanec, neopätovaná lojalita, influenceri a kamarátstva pre lajky | Na Gauči s Nasklee

23. 7. 2023

1 hod 33 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jaké jsou varianty příjmení po svatbě

O češtině od A do Z: Jaké jsou varianty příjmení po svatbě

23. 7. 2023

4 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Paříži dnes končí slavný cyklistický závod Tour de France, podíváme se k trati mezi diváky i do legendární reklamní karavany

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Paříži dnes končí slavný cyklistický závod Tour de France, podíváme se k trati mezi diváky i do legendární reklamní karavany

23. 7. 2023

24 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Vodáci, kajakář i surfaři – seznamte se s lidmi, kteří propadli vodním sportům

Totál talkshow: Vodáci, kajakář i surfaři – seznamte se s lidmi, kteří propadli vodním sportům

23. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody Za obzorem: Pákistán v (a po) éře prezidenta Parvíze Mušarafa

Za obzorem: Pákistán v (a po) éře prezidenta Parvíze Mušarafa

23. 7. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Psychiatrička: Děti nás potřebují zažít v extrémních emocích. Všechno si nahrají jako vzorec

Host Radiožurnálu: Psychiatrička: Děti nás potřebují zažít v extrémních emocích. Všechno si nahrají jako vzorec

23. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Psychiatrička: Děti nás potřebují zažít v extrémních emocích. Všechno si nahrají jako vzorec

Psychiatrička: Děti nás potřebují zažít v extrémních emocích. Všechno si nahrají jako vzorec

23. 7. 2023

27 min

Obrázek epizody Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

23. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Casablanca: Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

23. 7. 2023

41 min

23. 7. 2023

41 min

Obrázek epizody Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

Maminka ušla s dcerkami 500 km až k Baltu: Na mateřské jsem zjistila, že nemám žádné koníčky

23. 7. 2023

41 min