Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko je dlouhou dobu bezpečným úkrytem pro kybernetické zločince z celého světa, říká odbornice

Osobnost Plus: Rusko je dlouhou dobu bezpečným úkrytem pro kybernetické zločince z celého světa, říká odbornice

2. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Za ručně šité medvídky má ocenění z výstav. Medvídci jsou srdcová záležitost, říká jejich autorka

Za ručně šité medvídky má ocenění z výstav. Medvídci jsou srdcová záležitost, říká jejich autorka

2. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Jiří Stavovčík: Fascinuje mě, že jiné světy dělí pár kroků. Sním o tom, že Těšín propojí tramvaj

Jiří Stavovčík: Fascinuje mě, že jiné světy dělí pár kroků. Sním o tom, že Těšín propojí tramvaj

2. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Stavovčík: Fascinuje mě, že jiné světy dělí pár kroků. Sním o tom, že Těšín propojí tramvaj

Vizitka: Jiří Stavovčík: Fascinuje mě, že jiné světy dělí pár kroků. Sním o tom, že Těšín propojí tramvaj

2. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Stavovčík: Fascinuje mě, že jiné světy dělí pár kroků. Sním o tom, že Těšín propojí tramvaj

Vizitka: Jiří Stavovčík: Fascinuje mě, že jiné světy dělí pár kroků. Sním o tom, že Těšín propojí tramvaj

2. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Small Talk #147 - Jak říct někomu, na kom vám záleží, nepříjemnou pravdu

Small Talk #147 - Jak říct někomu, na kom vám záleží, nepříjemnou pravdu

2. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody #4 Vojta Jurák

#4 Vojta Jurák

2. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Kompot: Čestmír Strakatý o Kardashians, Sinéad i rozhovoru s Duškem: Týden po něm byl můj nejhorší v životě

Kompot: Čestmír Strakatý o Kardashians, Sinéad i rozhovoru s Duškem: Týden po něm byl můj nejhorší v životě

2. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Pro a proti: Koncert Netrebko v Praze nám vadí, ale velký byznys českých podnikatelů v Rusku ne, ptá se Zaorálek

Pro a proti: Koncert Netrebko v Praze nám vadí, ale velký byznys českých podnikatelů v Rusku ne, ptá se Zaorálek

2. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody The Crimes of Aaron Burr

The Crimes of Aaron Burr

2. 8. 2023

37 min

Obrázek epizody Máme hosty: Nejdřív delfína, potom ploutev. Tihle plavci jsou ve vodě rychlejší než klasici

Máme hosty: Nejdřív delfína, potom ploutev. Tihle plavci jsou ve vodě rychlejší než klasici

2. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biolog: Intenzifikace zemědělství je racionální úvaha. Biodiverzitu to ale ničí. Ochrana je namístě

Jak to vidí...: Biolog: Intenzifikace zemědělství je racionální úvaha. Biodiverzitu to ale ničí. Ochrana je namístě

2. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biolog: Intenzifikace zemědělství je racionální úvaha. Biodiverzitu to ale ničí. Ochrana je namístě

Jak to vidí...: Biolog: Intenzifikace zemědělství je racionální úvaha. Biodiverzitu to ale ničí. Ochrana je namístě

2. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody NKCJ #37 Alice Němcová Tejkalová - Dezinformacím obvykle věří lidé, kteří nemají důvěru v systém

NKCJ #37 Alice Němcová Tejkalová - Dezinformacím obvykle věří lidé, kteří nemají důvěru v systém

2. 8. 2023

53 min

Obrázek epizody 85 - Mytí auta, cvičení, strašný proteinový nápoj (1. srpna 2023)

85 - Mytí auta, cvičení, strašný proteinový nápoj (1. srpna 2023)

2. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Petr Borkovec: Na pláži je dnes pod mrakem

Petr Borkovec: Na pláži je dnes pod mrakem

2. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody 266 - Finding Balance: The Paradox of Pain and Pleasure

266 - Finding Balance: The Paradox of Pain and Pleasure

2. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody jak (ne)vyhrát nad prokrastinací | monoLOG

jak (ne)vyhrát nad prokrastinací | monoLOG

2. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Po čuni! Proč na Colours nepřijely hvězdy? A byl to nejtěžší festival?

Po čuni! Proč na Colours nepřijely hvězdy? A byl to nejtěžší festival?

2. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zmizelý let MH370 (díl III.): Vraždil pilot?

Vinohradská 12: Zmizelý let MH370 (díl III.): Vraždil pilot?

2. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Hovory: Rakovina má řadu vnějších i vnitřních příčin. Vnucovat někomu pohled na nemoc není dobré, říká lékař

Hovory: Rakovina má řadu vnějších i vnitřních příčin. Vnucovat někomu pohled na nemoc není dobré, říká lékař

1. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Inspirace #12: Jak žije muzikant?

Inspirace #12: Jak žije muzikant?

1. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody #392 – Joscha Bach: Life, Intelligence, Consciousness, AI & the Future of Humans

#392 – Joscha Bach: Life, Intelligence, Consciousness, AI & the Future of Humans

1. 8. 2023

2 hod 59 min

Obrázek epizody Trojí saleziáni v Pardubicích

Trojí saleziáni v Pardubicích

1. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody VOŠH PODCAST - Host ANEŽKA RUSEVOVÁ

VOŠH PODCAST - Host ANEŽKA RUSEVOVÁ

1. 8. 2023

43 min