Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Climate action is on the cusp of exponential growth | Simon Stiell

Climate action is on the cusp of exponential growth | Simon Stiell

3. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody Proč ve Spojených státech mizí duha

Proč ve Spojených státech mizí duha

3. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Káva nejen v šálku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Káva nejen v šálku

3. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 38: Má kněz domov?

Týden bez filtru 38: Má kněz domov?

3. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Desítky laických i profesionálních výtvarníků vzdaly hold třineckému rodáku Eduardu Ovčáčkovi

Odpolední interview: Desítky laických i profesionálních výtvarníků vzdaly hold třineckému rodáku Eduardu Ovčáčkovi

3. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Zdieľať alebo nie? Súkromie detí v digitálnej ére

Zdieľať alebo nie? Súkromie detí v digitálnej ére

3. 8. 2023

49 min

Obrázek epizody METROBUS EXPRES #14: Z Německa zdravíme Štvanickou lávku

METROBUS EXPRES #14: Z Německa zdravíme Štvanickou lávku

3. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody SUPERCHAT: Došla jí trpělivost a nandala to haterům. Přítelkyně seriálového Sepešiho to pak sama schytala za šikanu

SUPERCHAT: Došla jí trpělivost a nandala to haterům. Přítelkyně seriálového Sepešiho to pak sama schytala za šikanu

3. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Starosta se stará o to, aby obyvatelé města měli starostí co nejméně, směje se Zuzana Jungwirthová

Host ve studiu: Starosta se stará o to, aby obyvatelé města měli starostí co nejméně, směje se Zuzana Jungwirthová

3. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

3. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

3. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

Blízká setkání: Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková: „Vždycky jsem chtěla být učitelkou.“ Přání ji plní seriál

3. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Petr Holub: Dvacet tisíc za nic. „Komunistický“ sen ukončila SMS

Petr Holub: Dvacet tisíc za nic. „Komunistický“ sen ukončila SMS

3. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Letní záněty močových cest. Dodržujte pitný režim a uvařte si bylinkový Zlatý čaj. Máme recept!

Radioporadna: Letní záněty močových cest. Dodržujte pitný režim a uvařte si bylinkový Zlatý čaj. Máme recept!

3. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tělocviků se třídou, kde seděla Samková nebo Charvátová, jsem se nemohl dočkat, vzpomíná trenér Suk

Host Lucie Výborné: Tělocviků se třídou, kde seděla Samková nebo Charvátová, jsem se nemohl dočkat, vzpomíná trenér Suk

3. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Tělocviků se třídou, kde seděla Samková nebo Charvátová, jsem se nemohl dočkat, vzpomíná trenér Suk

Host Lucie Výborné: Tělocviků se třídou, kde seděla Samková nebo Charvátová, jsem se nemohl dočkat, vzpomíná trenér Suk

3. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Ve Španělsku řídí mnoho negramotných řidičů. Ti s mobilem jsou ale nebezpečnější

Ve Španělsku řídí mnoho negramotných řidičů. Ti s mobilem jsou ale nebezpečnější

3. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Ve Španělsku řídí mnoho negramotných řidičů. Ti s mobilem jsou ale nebezpečnější

Zápisník zahraničních zpravodajů: Ve Španělsku řídí mnoho negramotných řidičů. Ti s mobilem jsou ale nebezpečnější

3. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Interview Plus: Expert: Zásadním problémem české ekonomiky jsou nízké platy. Nemáme ale strategii, jak to změnit

Interview Plus: Expert: Zásadním problémem české ekonomiky jsou nízké platy. Nemáme ale strategii, jak to změnit

3. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když si místo bazénu pořídíte jezírko, příroda přijde za vámi

Radioporadna: Když si místo bazénu pořídíte jezírko, příroda přijde za vámi

3. 8. 2023

15 min

Obrázek epizody The Last Meal Ritual

The Last Meal Ritual

3. 8. 2023

49 min

Obrázek epizody Pro a proti: Zvládá ČNB boj s inflací? Velmi slušně, míní exguvernér. Slovo selhání je na místě, oponuje ekonom

Pro a proti: Zvládá ČNB boj s inflací? Velmi slušně, míní exguvernér. Slovo selhání je na místě, oponuje ekonom

3. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog: Moskva zajistila dovozy skrz třetí země. Rusům tak nic nechybí a válka je nezajímá

Osobnost Plus: Politolog: Moskva zajistila dovozy skrz třetí země. Rusům tak nic nechybí a válka je nezajímá

3. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Politolog: Moskva zajistila dovozy skrz třetí země. Rusům tak nic nechybí a válka je nezajímá

Osobnost Plus: Politolog: Moskva zajistila dovozy skrz třetí země. Rusům tak nic nechybí a válka je nezajímá

3. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody 65 let brázdí hladinu. Loď Horácko původem z Rakouska oslavila narozeniny

65 let brázdí hladinu. Loď Horácko původem z Rakouska oslavila narozeniny

3. 8. 2023

2 min