Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S3 Ep16: Porod s vibrátorem na recepci

S3 Ep16: Porod s vibrátorem na recepci

6. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Kavárna: Manželé Trojanovi si nejdřív v jihočeských Slavonicích koupili dům, pak začali pořádat festival

Kavárna: Manželé Trojanovi si nejdřív v jihočeských Slavonicích koupili dům, pak začali pořádat festival

6. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: židovské sviatky

Kóšer podcast: židovské sviatky

6. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody Herec Vincent Navrátil: Když jsem začal být sám sebou, lidi si začali myslet, že jsem se zbláznil.

Herec Vincent Navrátil: Když jsem začal být sám sebou, lidi si začali myslet, že jsem se zbláznil.

6. 8. 2023

1 hod 19 min

Obrázek epizody Pavel Pospech | Pohledy na soucasne Cesko

Pavel Pospech | Pohledy na soucasne Cesko

6. 8. 2023

50 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

O češtině od A do Z: Jaké výrazy použít pro příslušnice ozbrojených sil a jejich hodnosti

6. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Profesionálové: Kriminalista. S lupou a zápisníkem v ruce. Jak se vyšetřovaly zločiny před sto lety?

Profesionálové: Kriminalista. S lupou a zápisníkem v ruce. Jak se vyšetřovaly zločiny před sto lety?

6. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V americkém New Jersey si zajdeme do ryze české restaurace

Reportáže zahraničních zpravodajů: V americkém New Jersey si zajdeme do ryze české restaurace

6. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Naučte se super letní dobroty i nealko drink od barmanky a šéfkuchaře

Totál talkshow: Naučte se super letní dobroty i nealko drink od barmanky a šéfkuchaře

6. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

6. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

6. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

Casablanca: Mořská nemoc šest dní v kuse je krutá. Na lodi je mi ale stejně líp než ve městě, říká mořeplavkyně

6. 8. 2023

48 min

6. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody Kde v Pardubicích lovili úhoře a jak to bylo s železnicí v Semtíně, Černé za Bory nebo Opočínku?

Kde v Pardubicích lovili úhoře a jak to bylo s železnicí v Semtíně, Černé za Bory nebo Opočínku?

6. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Cestování je radost, která obohacuje. Nejlepší je pojmout cestu jako cíl, radí moderátorka Objektivu

Cestování je radost, která obohacuje. Nejlepší je pojmout cestu jako cíl, radí moderátorka Objektivu

6. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Cestování je radost, která obohacuje. Nejlepší je pojmout cestu jako cíl, radí moderátorka Objektivu

Host Radiožurnálu: Cestování je radost, která obohacuje. Nejlepší je pojmout cestu jako cíl, radí moderátorka Objektivu

6. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Psychoterapeutka: úmrtí miminka zasáhne rodinu i zdravotnický personál, o všechny je třeba pečovat

Psychoterapeutka: úmrtí miminka zasáhne rodinu i zdravotnický personál, o všechny je třeba pečovat

6. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Na svíčkovou ke Čtyřem kočkám v New Jersey se jezdí zdaleka. Majitelé začali nejdřív s koblihami

Na svíčkovou ke Čtyřem kočkám v New Jersey se jezdí zdaleka. Majitelé začali nejdřív s koblihami

6. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Na svíčkovou ke Čtyřem kočkám v New Jersey se jezdí zdaleka. Majitelé začali nejdřív s koblihami

Zápisník zahraničních zpravodajů: Na svíčkovou ke Čtyřem kočkám v New Jersey se jezdí zdaleka. Majitelé začali nejdřív s koblihami

6. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Časová úvaha

Časová úvaha

6. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: Generace dotykačka je finančně gramotná

Marie Tomsová: Generace dotykačka je finančně gramotná

6. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

6. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

Jak to vidí...: Barbora Chuecos, zakladatelka organizace Autismus je dar. Jak navázat vztah s dítětem s autismem?

6. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

6. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

Úžasné životy: Eva Olmerová podle první dámy českého jazzu Jany Koubkové

6. 8. 2023

24 min