Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Eva Zaoralová podle Karla Ocha

Eva Zaoralová podle Karla Ocha

12. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Zlatý Kája ten to vždycky jistil | 70. léta

Zlatý Kája ten to vždycky jistil | 70. léta

12. 5. 2026

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Závěr derby v Edenu? Šlo o výjimečný exces, který se nebude opakovat, věří šéf ligové asociace Bárta

Dvacet minut Radiožurnálu: Závěr derby v Edenu? Šlo o výjimečný exces, který se nebude opakovat, věří šéf ligové asociace Bárta

12. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Akcent: Pevná cena knih by nás zachránila, říká knihkupec. Pevná cena je mýtus, oponuje šéf Světa knihy

Akcent: Pevná cena knih by nás zachránila, říká knihkupec. Pevná cena je mýtus, oponuje šéf Světa knihy

12. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody #115 Komplimenty, které muži skutečně chtějí slyšet (a ženy je skoro nepoužívají) (zkrácená verze)

#115 Komplimenty, které muži skutečně chtějí slyšet (a ženy je skoro nepoužívají) (zkrácená verze)

12. 5. 2026

17 min

Obrázek epizody Interview Plus: Analytik: Důležitější než procenta jsou schopnosti obrany

Interview Plus: Analytik: Důležitější než procenta jsou schopnosti obrany

12. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Podhoubí: Abel a Kortus: Vrátili jsme se o dvacet let zpátky. Proč v Česku skoro nestavíme větrné elektrárny?

Podhoubí: Abel a Kortus: Vrátili jsme se o dvacet let zpátky. Proč v Česku skoro nestavíme větrné elektrárny?

12. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody Válečná reportérka, která zažila Rusko devadesátek i Afghánistán | Josef Klíma Podcast

Válečná reportérka, která zažila Rusko devadesátek i Afghánistán | Josef Klíma Podcast

12. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody Mezi námi zvířaty: Získat si přízeň exotického ještěra trvá roky. Lidé jejich chov často zanedbávají

Mezi námi zvířaty: Získat si přízeň exotického ještěra trvá roky. Lidé jejich chov často zanedbávají

12. 5. 2026

35 min

Obrázek epizody 28. UHKaFFé: Jazyky, cestování a diplomacie – Markéta Sirůčková

28. UHKaFFé: Jazyky, cestování a diplomacie – Markéta Sirůčková

12. 5. 2026

51 min

Obrázek epizody Tolik nenávisti kolem sněmu sudetských Němců jsem nečekal, říká David Macek z Meetingu Brno

Tolik nenávisti kolem sněmu sudetských Němců jsem nečekal, říká David Macek z Meetingu Brno

12. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Na tripu s Janem Burianem o Islandu, Dánsku, Švédsku a cestách do hlubin duše.

Na tripu s Janem Burianem o Islandu, Dánsku, Švédsku a cestách do hlubin duše.

12. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody S Janem Burianem na tripu po Dánsku, Islandu, Švédsku a dalších niterných místech.

S Janem Burianem na tripu po Dánsku, Islandu, Švédsku a dalších niterných místech.

12. 5. 2026

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Špalková ubrala plyn. „Musela jsem něco pustit,“ říká o rozhodnutí opustit studenty

Blízká setkání: Herečka Petra Špalková ubrala plyn. „Musela jsem něco pustit,“ říká o rozhodnutí opustit studenty

12. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Špalková ubrala plyn. „Musela jsem něco pustit,“ říká o rozhodnutí opustit studenty

Blízká setkání: Herečka Petra Špalková ubrala plyn. „Musela jsem něco pustit,“ říká o rozhodnutí opustit studenty

12. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Herečka Petra Špalková ubrala plyn. „Musela jsem něco pustit,“ říká o rozhodnutí opustit studenty

Herečka Petra Špalková ubrala plyn. „Musela jsem něco pustit,“ říká o rozhodnutí opustit studenty

12. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Víte, co pijí včely? Včelstvo může spotřebovat i litr vody za den. Proč jim chutná voda v bazénu?

Hobby magazín: Víte, co pijí včely? Včelstvo může spotřebovat i litr vody za den. Proč jim chutná voda v bazénu?

12. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Víte, co pijí včely? Včelstvo může spotřebovat i litr vody za den. Proč jim chutná voda v bazénu?

Hobby magazín: Víte, co pijí včely? Včelstvo může spotřebovat i litr vody za den. Proč jim chutná voda v bazénu?

12. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Historické stroje i světové unikáty na jednom místě. Letecké muzeum Kbely patří k evropské špičce

Historické stroje i světové unikáty na jednom místě. Letecké muzeum Kbely patří k evropské špičce

12. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Když bolí koleno, poznáme to při každém kroku. Kdy pomůže rehabilitace a kdy operace? Poradíme vám

Radioporadna: Když bolí koleno, poznáme to při každém kroku. Kdy pomůže rehabilitace a kdy operace? Poradíme vám

12. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Impakt: Pražský Stalin končí. Města se stávají nepřátelská vůči mladé kultuře

Impakt: Pražský Stalin končí. Města se stávají nepřátelská vůči mladé kultuře

12. 5. 2026

31 min

Obrázek epizody JELÝTCAST (11. díl): Asia Express bez filtru: Klíčové momenty jedenácté etapy

JELÝTCAST (11. díl): Asia Express bez filtru: Klíčové momenty jedenácté etapy

12. 5. 2026

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dostál: Babiš to má rozehrané tak, aby vládl další roky

Osobnost Plus: Dostál: Babiš to má rozehrané tak, aby vládl další roky

12. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Dostál: Babiš to má rozehrané tak, aby vládl další roky

Dostál: Babiš to má rozehrané tak, aby vládl další roky

12. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody „Návštěvníci odchází s pocitem: byl jsem někde chvíli ve společnosti, kterou bych si představoval i normálně v tom běžným světě,“ s Robertem Kozllerem a Jakubem Herzánem o festivalu Mezi ploty.

„Návštěvníci odchází s pocitem: byl jsem někde chvíli ve společnosti, kterou bych si představoval i normálně v tom běžným světě,“ s Robertem Kozllerem a Jakubem Herzánem o festivalu Mezi ploty.

12. 5. 2026

41 min