Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

9. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody 057 - Jak poznám, že je moje matka narcistka?

057 - Jak poznám, že je moje matka narcistka?

9. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Honza Žampa se odhaluje jako drsný romantik!

Honza Žampa se odhaluje jako drsný romantik!

9. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody vs. Prague Pride (feat. Jana "Jana Pakočka" Pakočka) 🏳️‍🌈

vs. Prague Pride (feat. Jana "Jana Pakočka" Pakočka) 🏳️‍🌈

9. 8. 2023

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nájemní smlouva

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Nájemní smlouva

9. 8. 2023

34 min

Obrázek epizody Vojtěch Adam: Genová modifikace nás udělá chytřejší a silnější. Duškův výrok je nešťastný

Vojtěch Adam: Genová modifikace nás udělá chytřejší a silnější. Duškův výrok je nešťastný

9. 8. 2023

1 hod 38 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Jiří Somerlík vede klub důchodců, kteří profesní život spojili s ŽDB

Odpolední interview: Jiří Somerlík vede klub důchodců, kteří profesní život spojili s ŽDB

9. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

9. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

9. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

Vizitka: Jiřina Hankeová: Fotky z období deprese jsem se bála vystavit, nakonec ale rozpoutaly debatu

9. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Proč v amerických továrnách pracují statisíce dětí

Proč v amerických továrnách pracují statisíce dětí

9. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Svou osmnáctou knihou si Jitka Ludvíková splnila sen, odehrává se ve spisovatelčině rodném městě

Dobré dopoledne: Svou osmnáctou knihou si Jitka Ludvíková splnila sen, odehrává se ve spisovatelčině rodném městě

9. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Bourání: Sahejte na vodu. Pokud není u dna šedivá. S projektantem o vodních stavbách pro lidi i zvířata

Bourání: Sahejte na vodu. Pokud není u dna šedivá. S projektantem o vodních stavbách pro lidi i zvířata

9. 8. 2023

40 min

Obrázek epizody Radioporadna: Není důležité kolikrát denně, podstatný je výsledek! Vše o čištění zubů s MDDr. Janem Schmidtem

Radioporadna: Není důležité kolikrát denně, podstatný je výsledek! Vše o čištění zubů s MDDr. Janem Schmidtem

9. 8. 2023

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

9. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

9. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

Blízká setkání: Zpěvák Pepa Vojtek: Když udržíš kytaru a myšlenku, můžeš dělat muziku do stovky

9. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Z listů vyrábějí Dorzové střechy i chléb. Návštěvníkům nabízejí pálenku, látky i ozdravný tanec

Zápisník zahraničních zpravodajů: Z listů vyrábějí Dorzové střechy i chléb. Návštěvníkům nabízejí pálenku, látky i ozdravný tanec

9. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Z listů vyrábějí Dorzové střechy i chléb. Návštěvníkům nabízejí pálenku, látky i ozdravný tanec

Z listů vyrábějí Dorzové střechy i chléb. Návštěvníkům nabízejí pálenku, látky i ozdravný tanec

9. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Manžel nebyl mým fanouškem, do kapely mě přijal jeho bratr Jan, říká zpěvačka Miluška Voborníková

Na pohovce Jožky Kubáníka: Manžel nebyl mým fanouškem, do kapely mě přijal jeho bratr Jan, říká zpěvačka Miluška Voborníková

9. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Interview Plus: Turistů v Česku přibývá, ale chybí nám ti bohatí z Ruska a Číny, říká ředitel agentury CzechTourism

Interview Plus: Turistů v Česku přibývá, ale chybí nám ti bohatí z Ruska a Číny, říká ředitel agentury CzechTourism

9. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Festival Theatrum Kuks propojuje pomyslným mostem unikátní historické barokní umění se současností

Host ve studiu: Festival Theatrum Kuks propojuje pomyslným mostem unikátní historické barokní umění se současností

9. 8. 2023

10 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pivaři, neurazte se, ale pivo je vlastně zkvašený bylinkový čaj, myslí si bylinkářka

Radioporadna: Pivaři, neurazte se, ale pivo je vlastně zkvašený bylinkový čaj, myslí si bylinkářka

9. 8. 2023

15 min

Obrázek epizody Short Stuff: History of English

Short Stuff: History of English

9. 8. 2023

12 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Němec: Lidé si časem mohou zvyknout na zločiny, které jsou na Ukrajině páchány, a to je nebezpečné

Osobnost Plus: Němec: Lidé si časem mohou zvyknout na zločiny, které jsou na Ukrajině páchány, a to je nebezpečné

9. 8. 2023

26 min