Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody CMO Of Netflix, Uber & Apple! Work Life Balance Is BAD Advice! "I Lost My Baby & My Husband!" - Bozoma Saint John

CMO Of Netflix, Uber & Apple! Work Life Balance Is BAD Advice! "I Lost My Baby & My Husband!" - Bozoma Saint John

10. 8. 2023

1 hod 32 min

Obrázek epizody 91 - Výročí, divná zmrzlina, zrušená návštěva, Oppenheimer, Hiroshima (8. - 9. srpna 2023)

91 - Výročí, divná zmrzlina, zrušená návštěva, Oppenheimer, Hiroshima (8. - 9. srpna 2023)

10. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody 5 Forbidden Topics That Psychology Won’t Discuss - Cory Clark - #665

5 Forbidden Topics That Psychology Won’t Discuss - Cory Clark - #665

10. 8. 2023

1 hod 39 min

Obrázek epizody „K.O. v taekwondu spíš nedostanete, technika Jean-Claude van Damma je super“ – Viktor Jankovský

„K.O. v taekwondu spíš nedostanete, technika Jean-Claude van Damma je super“ – Viktor Jankovský

10. 8. 2023

51 min

Obrázek epizody Iveta Clarke | Stýská se mi po krásných staromódních slovech

Iveta Clarke | Stýská se mi po krásných staromódních slovech

10. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Michal Bača, Marek Růžička: popularita bankovní identity stoupá, přesáhli jsme tři miliony uživatelů

Michal Bača, Marek Růžička: popularita bankovní identity stoupá, přesáhli jsme tři miliony uživatelů

10. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody The Gulf War 1991 – Part 3: Land of Darkness

The Gulf War 1991 – Part 3: Land of Darkness

10. 8. 2023

2 hod 1 min

Obrázek epizody Kazma: Do filmu jsem dal 10 milionů ze svého, na žaloby jsem připraven, občas jdu za hranu

Kazma: Do filmu jsem dal 10 milionů ze svého, na žaloby jsem připraven, občas jdu za hranu

10. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Debata na OMEGLE - feminismus a LGBTQ+

Debata na OMEGLE - feminismus a LGBTQ+

10. 8. 2023

17 min

Obrázek epizody Petr Holub: Jak zachránit Čechům blahobyt? Existuje starý recept

Petr Holub: Jak zachránit Čechům blahobyt? Existuje starý recept

10. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kondomy, Telegram, DHL. Jak se šíří drogy?

Vinohradská 12: Kondomy, Telegram, DHL. Jak se šíří drogy?

10. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody #73 Techniky orientace v prostoru nejen s bílou holí

#73 Techniky orientace v prostoru nejen s bílou holí

10. 8. 2023

52 min

Obrázek epizody Zátiší 9/8/2023: Václav Němec

Zátiší 9/8/2023: Václav Němec

9. 8. 2023

48 min

Obrázek epizody #125 Ze dna nahoru a zpátky

#125 Ze dna nahoru a zpátky

9. 8. 2023

47 min

Obrázek epizody Buchty: Vyrobit dobrý salámek je lepší jak randit

Buchty: Vyrobit dobrý salámek je lepší jak randit

9. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody 69: Overthinking je převlečený strach

69: Overthinking je převlečený strach

9. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Balast #28: Egypt, milovaná země

Balast #28: Egypt, milovaná země

9. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Dětské kanály na Youtube jsou s**čka - EPIZODA TŘICÁTÁ PÁTÁ: Filmy a seriály s Dušanem

Dětské kanály na Youtube jsou s**čka - EPIZODA TŘICÁTÁ PÁTÁ: Filmy a seriály s Dušanem

9. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Kateřina Mazancová: Výstup z komfortní zóny díky Work&Travel v USA, ekologický projekt v Keni a práce na vlastní pěst v Anglii

Kateřina Mazancová: Výstup z komfortní zóny díky Work&Travel v USA, ekologický projekt v Keni a práce na vlastní pěst v Anglii

9. 8. 2023

1 hod 17 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herečka Julie Štandera: Nejhorší smrad na světě jsou zvratky

Brambora s vejcem: Herečka Julie Štandera: Nejhorší smrad na světě jsou zvratky

9. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody How targeted ads might just save your life | Sandersan Onie

How targeted ads might just save your life | Sandersan Onie

9. 8. 2023

11 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

9. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

Dvacet minut Radiožurnálu: Workoholik není ideální zaměstnanec. Rozkládá kolektiv a hrozí mu vyhoření, upozorňuje psychiatr

9. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Záložka: Podle Korejců jsou běloši bohatí a smrdí. Koreanistka o svých zážitcích nakreslila komiks

Záložka: Podle Korejců jsou běloši bohatí a smrdí. Koreanistka o svých zážitcích nakreslila komiks

9. 8. 2023

32 min

Obrázek epizody Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

Houpačky: Okolí se mě ptá na moji dceru nebo práci. Málokdo se ale zajímá o to, jak se mám já

9. 8. 2023

20 min