Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Chci být doktorka a olympionička zároveň. Skialpinismus je nová olympijská disciplína“ – Eva Matějovičová

Přes Příkop

„Chci být doktorka a olympionička zároveň. Skialpinismus je nová olympijská disciplína“ – Eva Matějovičová

12. 6. 2025

43 min

Obrázek epizody Otakar Hobza

Oldschooler's

Otakar Hobza

12. 6. 2025

49 min

Obrázek epizody Velká PODCASTOVÁ žranice: Počítám do tří & Buď dobrá

Velká Žranice

Velká PODCASTOVÁ žranice: Počítám do tří & Buď dobrá

12. 6. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Digitální spektákl a státní dohled: sociální sítě už nejsou zábava

Hysterie

Digitální spektákl a státní dohled: sociální sítě už nejsou zábava

11. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Hysterie: Digitální spektákl a státní dohled. Sociální sítě už nejsou zábava

Alarm

Hysterie: Digitální spektákl a státní dohled. Sociální sítě už nejsou zábava

11. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody túry & pivo #05: Po práci legraci 2. Vorkloster, Beer Daddy a luxusní samovýčep

túry a pivo

túry & pivo #05: Po práci legraci 2. Vorkloster, Beer Daddy a luxusní samovýčep

11. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody MÍR | Jak ho najít a žít každý den? #60

Šťastné Česko naslouchá od rána

MÍR | Jak ho najít a žít každý den? #60

11. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Půlstoletí s ostravskými Salichovci

Radioreport

Půlstoletí s ostravskými Salichovci

11. 6. 2025

27 min

Obrázek epizody POPRASK #67 Milujeme Addison Rae a je Carrie v And Just Like That na houbičkách?

Poprask

POPRASK #67 Milujeme Addison Rae a je Carrie v And Just Like That na houbičkách?

11. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody POPRASK #67 Milujeme Addison Rae a je Carrie v And Just Like That na houbičkách?

Poprask

POPRASK #67 Milujeme Addison Rae a je Carrie v And Just Like That na houbičkách?

11. 6. 2025

45 min

Obrázek epizody Může jedna věta změnit váš vztah? To co mi Petr Vojnar poradil je gamechanger | Petr Vojnar - Díl 74.

FOTROVINY

Může jedna věta změnit váš vztah? To co mi Petr Vojnar poradil je gamechanger | Petr Vojnar - Díl 74.

11. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody EP41: Reebok pro nikoho, úchylní památkáři a hobby market jako mužská terapie

Drajv

EP41: Reebok pro nikoho, úchylní památkáři a hobby market jako mužská terapie

11. 6. 2025

1 hod 29 min

Obrázek epizody #17: Rozchod na tobogánu a japonský záchody | Pamela Anderson - její život a svatby | LST: Dovolená v Thajsku nebo spokojený vztah? | ŠOK: Nejlepší plastika je v Indii!

Zilénium!

#17: Rozchod na tobogánu a japonský záchody | Pamela Anderson - její život a svatby | LST: Dovolená v Thajsku nebo spokojený vztah? | ŠOK: Nejlepší plastika je v Indii!

11. 6. 2025

1 hod 30 min

Obrázek epizody Ešus 9/6/2025 Lubomír a Via Francigena

Ešus

Ešus 9/6/2025 Lubomír a Via Francigena

11. 6. 2025

1 hod

Obrázek epizody #54 Otce samoživitele bere společnost jako hrdiny, matky samoživitelky jako samozřejmost

ChariTALK

#54 Otce samoživitele bere společnost jako hrdiny, matky samoživitelky jako samozřejmost

11. 6. 2025

32 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Karel Smyczek: Víte, jak slintá doga? Já z vlastní zkušenosti ano

Český rozhlas - Osobnosti

Na pohovce Jožky Kubáníka: Karel Smyczek: Víte, jak slintá doga? Já z vlastní zkušenosti ano

11. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pivoňky šlapou růžím na paty. Lidé je chtějí do vázy i na zahradu

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Pivoňky šlapou růžím na paty. Lidé je chtějí do vázy i na zahradu

11. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Efektivní stát? Řešení na straně výdajů nestačí, potřebujeme i reformu daňového mixu, míní Prokop

Český rozhlas - Životní styl

Život k nezaplacení: Efektivní stát? Řešení na straně výdajů nestačí, potřebujeme i reformu daňového mixu, míní Prokop

11. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody Deníky píšu každý den. Už 70 let, říká pedagožka a manželka letce RAF Zuzana Wienerová

Blízká setkání

Deníky píšu každý den. Už 70 let, říká pedagožka a manželka letce RAF Zuzana Wienerová

11. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Deníky píšu každý den. Už 70 let, říká pedagožka a manželka letce RAF Zuzana Wienerová

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Deníky píšu každý den. Už 70 let, říká pedagožka a manželka letce RAF Zuzana Wienerová

11. 6. 2025

33 min

Obrázek epizody Short Stuff: Andrew Jackson's Inauguration

Stuff You Should Know

Short Stuff: Andrew Jackson's Inauguration

11. 6. 2025

10 min

Obrázek epizody To, co jsem si objednala v pohřební službě, v reálu vypadalo strašně - designérka Jana Trombíková

Podcast Smrtelníka

To, co jsem si objednala v pohřební službě, v reálu vypadalo strašně - designérka Jana Trombíková

11. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Dominika Hašková o zákulisí Survivoru i vztahu se slavným otcem: Nechovala jsem se k sobě hezky, s tátou je to proces

SuperCHAT

Dominika Hašková o zákulisí Survivoru i vztahu se slavným otcem: Nechovala jsem se k sobě hezky, s tátou je to proces

11. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody 2025-6-10-A

Podcasty Rádia Kašpar

2025-6-10-A

11. 6. 2025

1 hod 31 min

Obrázek epizody Poslední Ondrovy pecky všecky - 2025-6-11-A

Podcasty Rádia Kašpar

Poslední Ondrovy pecky všecky - 2025-6-11-A

11. 6. 2025

1 hod 43 min