Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

10. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

10. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Apatyka: Konečně hubenější. Ale co s tou velkou kůží? Aneb převisy, zapářky a pomoc plastické chirurgie

Apatyka: Konečně hubenější. Ale co s tou velkou kůží? Aneb převisy, zapářky a pomoc plastické chirurgie

10. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Poradna: Senior linka jako prevence krizových a ohrožujících situací a úrazů

Poradna: Senior linka jako prevence krizových a ohrožujících situací a úrazů

10. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Co dělat, aby nám počítač nebo telefon nezkazil zrak? Radí oční lékař

Host Dopoledního expresu: Co dělat, aby nám počítač nebo telefon nezkazil zrak? Radí oční lékař

10. 3. 2026

15 min

Obrázek epizody Senior linka jako prevence krizových a ohrožujících situací a úrazů

Senior linka jako prevence krizových a ohrožujících situací a úrazů

10. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Pražákům je hej: Edison Filmhub mezi 100 nejlepšími kiny světa. Všichni jsme srdcaři, směje se Jaroslava Kolibačová

Pražákům je hej: Edison Filmhub mezi 100 nejlepšími kiny světa. Všichni jsme srdcaři, směje se Jaroslava Kolibačová

10. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Edison Filmhub mezi 100 nejlepšími kiny světa. Všichni jsme srdcaři, směje se Jaroslava Kolibačová

Edison Filmhub mezi 100 nejlepšími kiny světa. Všichni jsme srdcaři, směje se Jaroslava Kolibačová

10. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Zastavte se a dívejte se pod nohy. Na jaře se probouzí fascinující svět drobných živočichů

Dobré dopoledne: Zastavte se a dívejte se pod nohy. Na jaře se probouzí fascinující svět drobných živočichů

10. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Mimořádný koncert připomene nedávné 80. narozeniny Jiřího Žáčka. Už samotná zkouška básníka dojala

Mimořádný koncert připomene nedávné 80. narozeniny Jiřího Žáčka. Už samotná zkouška básníka dojala

10. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody "Jakmile vyřešíte úřady a papíry, začíná ta těžší část. Vztahy. Trauma. To, co si nesete z dětství." S Veronikou Kašákovou o tom, co mladí lidé potřebují po odchodu z dětského domova.

"Jakmile vyřešíte úřady a papíry, začíná ta těžší část. Vztahy. Trauma. To, co si nesete z dětství." S Veronikou Kašákovou o tom, co mladí lidé potřebují po odchodu z dětského domova.

10. 3. 2026

32 min

Obrázek epizody Čistá hra Martina Procházky: Kladenská loupež na Spartě, dražší vstupenky a střelecky aktivní Třinec. Co nabídl start předkola?

Čistá hra Martina Procházky: Kladenská loupež na Spartě, dražší vstupenky a střelecky aktivní Třinec. Co nabídl start předkola?

10. 3. 2026

53 min

Obrázek epizody Klub modelářů ve Velkém Beranově se nechlubí jen mistry světa. Má mezi sebou i jednu ženu

Klub modelářů ve Velkém Beranově se nechlubí jen mistry světa. Má mezi sebou i jednu ženu

10. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel Petr Kazík: Opaváci své divadlo milují. Je symbolem toho, jak významné jejich město bylo

Vizitka: Ředitel Petr Kazík: Opaváci své divadlo milují. Je symbolem toho, jak významné jejich město bylo

10. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitel Petr Kazík: Opaváci své divadlo milují. Je symbolem toho, jak významné jejich město bylo

Vizitka: Ředitel Petr Kazík: Opaváci své divadlo milují. Je symbolem toho, jak významné jejich město bylo

10. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Ředitel Petr Kazík: Opaváci své divadlo milují. Je symbolem toho, jak významné jejich město bylo

Ředitel Petr Kazík: Opaváci své divadlo milují. Je symbolem toho, jak významné jejich město bylo

10. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody 2026-03-10 TROJKA (Koubová, Kotek, Zapletalová) / Kouzelný měšec

2026-03-10 TROJKA (Koubová, Kotek, Zapletalová) / Kouzelný měšec

10. 3. 2026

1 hod 31 min

Obrázek epizody Zůstal věrný morálním zásadám i Kristu. Nejznámější socha Karlova mostu připomíná Jana Nepomuckého

Zůstal věrný morálním zásadám i Kristu. Nejznámější socha Karlova mostu připomíná Jana Nepomuckého

10. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Naplno s Věrou Hotařovou: František Holmes Ilík: Žijící legenda Míkovic, která má svoji lavičku a doživotní prázdniny

Naplno s Věrou Hotařovou: František Holmes Ilík: Žijící legenda Míkovic, která má svoji lavičku a doživotní prázdniny

10. 3. 2026

17 min

Obrázek epizody The Fyre Festival Fiasco

The Fyre Festival Fiasco

10. 3. 2026

46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mechováci a Perníkáři. Kořeny popichování souvisí s rozvojem obou měst na přelomu 19. a 20. století

Host ve studiu: Mechováci a Perníkáři. Kořeny popichování souvisí s rozvojem obou měst na přelomu 19. a 20. století

10. 3. 2026

11 min

Obrázek epizody O. Hejnic - světový bubeník, jazzový hráč, skladatel a spolutvůrce jazzového festivalu JAZZ HOST

O. Hejnic - světový bubeník, jazzový hráč, skladatel a spolutvůrce jazzového festivalu JAZZ HOST

10. 3. 2026

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Hrabalová: Útok USA a Izraele může semknout Íránce k režimu. Od nového vůdce očekávejme kontinuitu

Jak to vidí...: Hrabalová: Útok USA a Izraele může semknout Íránce k režimu. Od nového vůdce očekávejme kontinuitu

10. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Babiš mění vedení státních podniků. Kritici mluví o „únosu státu“

Babiš mění vedení státních podniků. Kritici mluví o „únosu státu“

10. 3. 2026

36 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Nový maskot, překvapení v truhle i pohádková hra. Památník v Čeladné se chystá na sezonu

Křížem krajem: Nový maskot, překvapení v truhle i pohádková hra. Památník v Čeladné se chystá na sezonu

10. 3. 2026

8 min