Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody V libereckém školním zahradnictví už nabízejí sadbu pro nedočkavé zahradníky

V libereckém školním zahradnictví už nabízejí sadbu pro nedočkavé zahradníky

10. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká - Suchá jak cesta

Proč se říká, co se říká - Suchá jak cesta

10. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Pěna dní: Pít vodu? Brát kolagen? Mít jaderné zbraně? Poslouchat Nedvědy?

Pěna dní: Pít vodu? Brát kolagen? Mít jaderné zbraně? Poslouchat Nedvědy?

10. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody On Air: Hudebník Tomáš Havlen vydal debutovou sólovou desku. Věnuje se na ní vztahům a rodičovství

On Air: Hudebník Tomáš Havlen vydal debutovou sólovou desku. Věnuje se na ní vztahům a rodičovství

10. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Hudebník Tomáš Havlen vydal debutovou sólovou desku. Věnuje se na ní vztahům a rodičovství

Hudebník Tomáš Havlen vydal debutovou sólovou desku. Věnuje se na ní vztahům a rodičovství

10. 3. 2026

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Na gynekologické preventivní prohlídky jednou ročně! Onkologické onemocnění ohrožuje už mladší ženy

Radioporadna: Na gynekologické preventivní prohlídky jednou ročně! Onkologické onemocnění ohrožuje už mladší ženy

10. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Bez debaty s médii vznikne z poplatků paskvil, varuje Talíř

Interview Plus: Bez debaty s médii vznikne z poplatků paskvil, varuje Talíř

10. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody AFA Fest 1.5.2026 v Praze bude motivovat k násilí

AFA Fest 1.5.2026 v Praze bude motivovat k násilí

10. 3. 2026

1 hod 25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jarní výlovy slouží k zarybňování rybářských revírů. Pstruhová sezóna začíná v dubnu

Hobby magazín: Jarní výlovy slouží k zarybňování rybářských revírů. Pstruhová sezóna začíná v dubnu

10. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jarní výlovy slouží k zarybňování rybářských revírů. Pstruhová sezóna začíná v dubnu

Hobby magazín: Jarní výlovy slouží k zarybňování rybářských revírů. Pstruhová sezóna začíná v dubnu

10. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody #22 Zorya Blue – burleska, svoboda těla a odvaha být sama sebou

#22 Zorya Blue – burleska, svoboda těla a odvaha být sama sebou

10. 3. 2026

1 hod 49 min

Obrázek epizody On Air: Bez neziskovek by celá situace byla daleko horší. Ústavní výchovu v Česku mapuje série Z pasti

On Air: Bez neziskovek by celá situace byla daleko horší. Ústavní výchovu v Česku mapuje série Z pasti

10. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Bez neziskovek by celá situace byla daleko horší. Ústavní výchovu v Česku mapuje série Z pasti

Bez neziskovek by celá situace byla daleko horší. Ústavní výchovu v Česku mapuje série Z pasti

10. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pečinka: Čistky na ministerstvech jsou o pomstě a emocích

Osobnost Plus: Pečinka: Čistky na ministerstvech jsou o pomstě a emocích

10. 3. 2026

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Josef Maršálek prozradil svůj malý cukrářský tip: Nic nepotěší tak jako pravý císařský trhanec

Blízká setkání: Josef Maršálek prozradil svůj malý cukrářský tip: Nic nepotěší tak jako pravý císařský trhanec

10. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Josef Maršálek prozradil svůj malý cukrářský tip: Nic nepotěší tak jako pravý císařský trhanec

Blízká setkání: Josef Maršálek prozradil svůj malý cukrářský tip: Nic nepotěší tak jako pravý císařský trhanec

10. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Josef Maršálek prozradil svůj malý cukrářský tip: Nic nepotěší tak jako pravý císařský trhanec

Josef Maršálek prozradil svůj malý cukrářský tip: Nic nepotěší tak jako pravý císařský trhanec

10. 3. 2026

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Vybudováním moderního divadla splníme dluh Masarykovi, říká ředitel Národního divadla Jan Burian

Alex a host: Vybudováním moderního divadla splníme dluh Masarykovi, říká ředitel Národního divadla Jan Burian

10. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Vybudováním moderního divadla splníme dluh Masarykovi, říká ředitel Národního divadla Jan Burian

Vybudováním moderního divadla splníme dluh Masarykovi, říká ředitel Národního divadla Jan Burian

10. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody 50 vtipů o babičkách a dědečcích

50 vtipů o babičkách a dědečcích

10. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Pro a proti: Kolář a Knotek: Dvourychlostní Evropa, elitní klub, či past?

Pro a proti: Kolář a Knotek: Dvourychlostní Evropa, elitní klub, či past?

10. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Haas: Za politickou pěnou dní tu Babiš rozjíždí extrémně nebezpečné procesy

Haas: Za politickou pěnou dní tu Babiš rozjíždí extrémně nebezpečné procesy

10. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ceny pohonných hmot. Humanitární krize v Libanonu. Nová zelená úsporám

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Ceny pohonných hmot. Humanitární krize v Libanonu. Nová zelená úsporám

10. 3. 2026

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

Host Radiožurnálu: Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

10. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

Host Radiožurnálu: Rozdrcená páteř mě nezastavila. Víc jsem chtěl ale pomáhat druhým, říká dakarový závodník Klymčiw

10. 3. 2026

23 min