Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ben Tre, místo, kde jsem se naučila řídit motorku. #3 VIETNAM

Životuju

Ben Tre, místo, kde jsem se naučila řídit motorku. #3 VIETNAM

12. 6. 2025

20 min

Obrázek epizody S hejtmanem Ústeckého kraje o zdravotnictví, dopravě i turismu

O čem se mluví

S hejtmanem Ústeckého kraje o zdravotnictví, dopravě i turismu

12. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Anna Absolonová: „Přehrady nestačí. Protipovodňová ochrana hledá nové cesty“

Podcasty DR

Anna Absolonová: „Přehrady nestačí. Protipovodňová ochrana hledá nové cesty“

12. 6. 2025

29 min

Obrázek epizody Muži si pořád myslí, že to ženu vzruší. S autorem Zobrazeno o posílání d*ckpiců

On Air

Muži si pořád myslí, že to ženu vzruší. S autorem Zobrazeno o posílání d*ckpiců

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody České slovo (Češka reč) - 12.06.2025.

České slovo (Češka reč)

České slovo (Češka reč) - 12.06.2025.

12. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Slovenská brynza pochází z Podpolaní. První manufaktura vznikla v Detvě už koncem 18. století

Zápisník zahraničních zpravodajů

Slovenská brynza pochází z Podpolaní. První manufaktura vznikla v Detvě už koncem 18. století

12. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Slovenská brynza pochází z Podpolaní. První manufaktura vznikla v Detvě už koncem 18. století

Český rozhlas - Cestování

Zápisník zahraničních zpravodajů: Slovenská brynza pochází z Podpolaní. První manufaktura vznikla v Detvě už koncem 18. století

12. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody AI na cestách: Naplánuje výlet, smaže turisty z fotek a vybere tuňáka

Chytrá a umělá

AI na cestách: Naplánuje výlet, smaže turisty z fotek a vybere tuňáka

12. 6. 2025

38 min

Obrázek epizody Písničky Briana Wilsona jsou tak krásné, až zapomínáme, jak jsou rafinované, říká Pavel Klusák

On Air

Písničky Briana Wilsona jsou tak krásné, až zapomínáme, jak jsou rafinované, říká Pavel Klusák

12. 6. 2025

13 min

Obrázek epizody Mám rád svobodu, proto mám Frídu. Ale někdy to tak svobodné není, říká herec Martin Trnavský

Alex a host

Mám rád svobodu, proto mám Frídu. Ale někdy to tak svobodné není, říká herec Martin Trnavský

12. 6. 2025

30 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

Český rozhlas - Životní styl

Hobby magazín: Kdy nejlépe sklízet bylinky a jak je uchovávat? Záleží na počasí, každý rok je to jinak

12. 6. 2025

3 min

Obrázek epizody Všechny typy Predátorů - kompletní přehled mimozemských lovců

Nerdopolis

Všechny typy Predátorů - kompletní přehled mimozemských lovců

12. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

Blízká setkání

Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

12. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

Český rozhlas - Osobnosti

Blízká setkání: Herečka Klára Melíšková: Prošla jsem si hledáním, kdo vlastně jsem. A to tě vždycky někam posune

12. 6. 2025

34 min

Obrázek epizody Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

Host Lucie Výborné

Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

12. 6. 2025

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

Český rozhlas - Osobnosti

Host Lucie Výborné: Ředitel jízdy veteránů: Největší závod Československa už není o rychlosti. Dálnicím se vyhýbáme

12. 6. 2025

25 min

Obrázek epizody O životě lékaře v zahraničí, špičkové medicíně a životních i pracovních misích - doc. MUDr. Tomáš Kempný, Ph.D.

Pod Povrchem

O životě lékaře v zahraničí, špičkové medicíně a životních i pracovních misích - doc. MUDr. Tomáš Kempný, Ph.D.

12. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Nataša Bednářová vs. kecy na matky ve veřejném prostoru // RANT Prostoru #91

RANT Prostoru

Nataša Bednářová vs. kecy na matky ve veřejném prostoru // RANT Prostoru #91

12. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Republika v pohybu #32 - Motivace místo brzd

Pirátské podcasty

Republika v pohybu #32 - Motivace místo brzd

12. 6. 2025

22 min

Obrázek epizody Zátiší 11/6/2025 Luděk Staněk

Zátiší

Zátiší 11/6/2025 Luděk Staněk

12. 6. 2025

53 min

Obrázek epizody Hlasovky Druhé : směny

Hlasovky

Hlasovky Druhé : směny

12. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody Republika v pohybu #31 - Clean Deal Česko

Pirátské podcasty

Republika v pohybu #31 - Clean Deal Česko

12. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jednodenní chirurgie šetří peníze českému zdravotnictví. Na operaci nemusíte čekat měsíce až roky

Český rozhlas - Životní styl

Radioporadna: Jednodenní chirurgie šetří peníze českému zdravotnictví. Na operaci nemusíte čekat měsíce až roky

12. 6. 2025

14 min

Obrázek epizody Anacondas: Not Like in the Movie

Stuff You Should Know

Anacondas: Not Like in the Movie

12. 6. 2025

42 min

Obrázek epizody Republika v pohybu #30 - Digitální šance

Pirátské podcasty

Republika v pohybu #30 - Digitální šance

12. 6. 2025

23 min