Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ředitelka Letní Letné Pěkná Vrbíková: Na novém cirkusu mě baví jeho bezbřehost a pokoušení nemožného

Ředitelka Letní Letné Pěkná Vrbíková: Na novém cirkusu mě baví jeho bezbřehost a pokoušení nemožného

24. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitelka Letní Letné Pěkná Vrbíková: Na novém cirkusu mě baví jeho bezbřehost a pokoušení nemožného

Vizitka: Ředitelka Letní Letné Pěkná Vrbíková: Na novém cirkusu mě baví jeho bezbřehost a pokoušení nemožného

24. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Ředitelka Letní Letné Pěkná Vrbíková: Na novém cirkusu mě baví jeho bezbřehost a pokoušení nemožného

Vizitka: Ředitelka Letní Letné Pěkná Vrbíková: Na novém cirkusu mě baví jeho bezbřehost a pokoušení nemožného

24. 8. 2023

45 min

Obrázek epizody V zavazadle převážela 64 ks hadů, 5 ks želv a 4 ks gekonů

V zavazadle převážela 64 ks hadů, 5 ks želv a 4 ks gekonů

24. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Big Questions s parfumérkou Kateřinou Kloudovou: Vůně je komunikace 1. část

Big Questions s parfumérkou Kateřinou Kloudovou: Vůně je komunikace 1. část

24. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Doma se z životního horizontu dnů a měsíců mohou stát i roky

Doma se z životního horizontu dnů a měsíců mohou stát i roky

24. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Dopolední host: Doma se z životního horizontu dnů a měsíců mohou stát i roky

Dopolední host: Doma se z životního horizontu dnů a měsíců mohou stát i roky

24. 8. 2023

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: 3D tisk může pomoct i kutilům. Třeba jako pomůcka pro výrobu náhradních dílů

Hobby magazín: 3D tisk může pomoct i kutilům. Třeba jako pomůcka pro výrobu náhradních dílů

24. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody #58 Coming out: letáky, insolvence a cesta k nule odpadu

#58 Coming out: letáky, insolvence a cesta k nule odpadu

24. 8. 2023

8 min

Obrázek epizody Ondřej Slačálek: Ahoj Terminátore!

Ondřej Slačálek: Ahoj Terminátore!

24. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Pro a proti: Česko je v protiruských sankcích pomalé, říká exdiplomatka. Děláme, co zákony dovolí, míní náměstek

Pro a proti: Česko je v protiruských sankcích pomalé, říká exdiplomatka. Děláme, co zákony dovolí, míní náměstek

24. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Přesnější diagnostika i trénink mladých lékařů. Šumperští radiologové testují umělou inteligenci

Magazín Experiment: Přesnější diagnostika i trénink mladých lékařů. Šumperští radiologové testují umělou inteligenci

24. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota moře a vody v přehradách je extrémně vysoká. Rozdíl teplot má vliv na spánek

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota moře a vody v přehradách je extrémně vysoká. Rozdíl teplot má vliv na spánek

24. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota moře a vody v přehradách je extrémně vysoká. Rozdíl teplot má vliv na spánek

Jak to vidí...: Meteorolog Žák: Teplota moře a vody v přehradách je extrémně vysoká. Rozdíl teplot má vliv na spánek

24. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Česká jízda #25 - Mela kolem Blažka

Česká jízda #25 - Mela kolem Blažka

24. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody #46 – Libuše Šmuclerová - Chairman - CNC a.s.

#46 – Libuše Šmuclerová - Chairman - CNC a.s.

24. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody #113 Michal A Ondra - NEJLEPŠÍ AUTA NA TRHU - 1. DÍL: Od Fiatu Panda po BMW 7!

#113 Michal A Ondra - NEJLEPŠÍ AUTA NA TRHU - 1. DÍL: Od Fiatu Panda po BMW 7!

24. 8. 2023

56 min

Obrázek epizody The Discipline Expert: The 4 Surprising & Easy Habits ALL High Achievers Have! (Based On 2,000 Years Of Research) - Ryan Holiday

The Discipline Expert: The 4 Surprising & Easy Habits ALL High Achievers Have! (Based On 2,000 Years Of Research) - Ryan Holiday

24. 8. 2023

1 hod 22 min

Obrázek epizody The Science Of Reducing Stress & Building Confidence - Dr Steve Peters - #671

The Science Of Reducing Stress & Building Confidence - Dr Steve Peters - #671

24. 8. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody Drsné podmínky Zorky Hejdové pro moderování Love Islandu: Luxusní vila, letenky, hlídání dítěte i honorář snů

Drsné podmínky Zorky Hejdové pro moderování Love Islandu: Luxusní vila, letenky, hlídání dítěte i honorář snů

24. 8. 2023

22 min

Obrázek epizody Marhoul: Válku na Ukrajině nechceme vidět, Rusko může uspět. Je to na nás

Marhoul: Válku na Ukrajině nechceme vidět, Rusko může uspět. Je to na nás

24. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody „Mistryně světa po 85 letech? Pořád jsem prostě holka z Plzně“ – Marie Horáčková

„Mistryně světa po 85 letech? Pořád jsem prostě holka z Plzně“ – Marie Horáčková

24. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody Vladimír Dzuro | Stíny balkánské války ve světle současných událostí

Vladimír Dzuro | Stíny balkánské války ve světle současných událostí

24. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Je B2B marketing levnější než v minulosti?

Je B2B marketing levnější než v minulosti?

24. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Episode #186 ... Are we heading for a digital prison? - Panopticon (Foucault, Bentham, Cave)

Episode #186 ... Are we heading for a digital prison? - Panopticon (Foucault, Bentham, Cave)

24. 8. 2023

40 min