Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pay Gap: Co čeká mladé lidi na pracovním trhu? Zájem zaměstnavatelů i prekérní práce

Pay Gap: Co čeká mladé lidi na pracovním trhu? Zájem zaměstnavatelů i prekérní práce

13. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Hospic Anežky České - 30 let

Hospic Anežky České - 30 let

13. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Drbny a novináři

Drbny a novináři

13. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Ďábel nosí Pradu 2 dobývá česká kina. Herečka Zlata Adamovská promluvila o návratu hlasu Meryl Streep

Ďábel nosí Pradu 2 dobývá česká kina. Herečka Zlata Adamovská promluvila o návratu hlasu Meryl Streep

13. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Posílilo mě to, vzpomíná Naďa Konvalinková na rok strávený v dětském domově

Klub Rádia Junior: Posílilo mě to, vzpomíná Naďa Konvalinková na rok strávený v dětském domově

13. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Kamery pro rozpoznávání obličejů na stadionech. Trump v Číně. Proměny českých hospod

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Kamery pro rozpoznávání obličejů na stadionech. Trump v Číně. Proměny českých hospod

13. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody 50 Co Vám Vaše Zvíře Chce Říct 🐾 Emoce, Intuice a Spojení se Zvířaty | Nicoleta Talabová

50 Co Vám Vaše Zvíře Chce Říct 🐾 Emoce, Intuice a Spojení se Zvířaty | Nicoleta Talabová

13. 5. 2026

1 hod 7 min

Obrázek epizody Akcent: Indický film je akčnější a civilnější. Bollywoodskou sci-fi jsem ochoten skousnout, říká znalec

Akcent: Indický film je akčnější a civilnější. Bollywoodskou sci-fi jsem ochoten skousnout, říká znalec

13. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Stačí jeden klik a přijdete o vše: Jak vám hackeři ukradnou úspory | kpt. Ondřej Penc

Stačí jeden klik a přijdete o vše: Jak vám hackeři ukradnou úspory | kpt. Ondřej Penc

13. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody POPRASK #138 Pád domu Kollerů o TOXICKÝCH vztazích v rodině: Máte taky svoji „zlobábu“?

POPRASK #138 Pád domu Kollerů o TOXICKÝCH vztazích v rodině: Máte taky svoji „zlobábu“?

13. 5. 2026

39 min

Obrázek epizody Setkání u mikrofonu: Byla dětská olympiáda a já se musela rozhodnout, čemu dám přednost, říká kapitánka stříbrné Dukly

Setkání u mikrofonu: Byla dětská olympiáda a já se musela rozhodnout, čemu dám přednost, říká kapitánka stříbrné Dukly

13. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Byla dětská olympiáda a já se musela rozhodnout, čemu dám přednost, říká kapitánka stříbrné Dukly

Byla dětská olympiáda a já se musela rozhodnout, čemu dám přednost, říká kapitánka stříbrné Dukly

13. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Mička: Pro využití kamer s rozpoznáváním obličejů na stadionech se musí změnit zákon

Dvacet minut Radiožurnálu: Mička: Pro využití kamer s rozpoznáváním obličejů na stadionech se musí změnit zákon

13. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Prof. Aleš Stuchlík, Neurovědec: Náš mozek je 200 tisíc let pozadu. Jak ovládnout stres a nevyhořet

Prof. Aleš Stuchlík, Neurovědec: Náš mozek je 200 tisíc let pozadu. Jak ovládnout stres a nevyhořet

13. 5. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody Největší jízda nebyla rally, ale rodina | Rasťo Chvála - Díl 98.

Největší jízda nebyla rally, ale rodina | Rasťo Chvála - Díl 98.

13. 5. 2026

47 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Půl století s veterány. Výstava mapuje 50 let činnosti semilského klubu milovníků starých vozů

Vybrali jsme pro vás: Půl století s veterány. Výstava mapuje 50 let činnosti semilského klubu milovníků starých vozů

13. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Půl století s veterány. Výstava mapuje 50 let činnosti semilského klubu milovníků starých vozů

Půl století s veterány. Výstava mapuje 50 let činnosti semilského klubu milovníků starých vozů

13. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody 250 ČESKÝ RÁJ 2026 / Kompletní obsah

250 ČESKÝ RÁJ 2026 / Kompletní obsah

13. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Proč se říká, co se říká - Já nic, já muzikant

Proč se říká, co se říká - Já nic, já muzikant

13. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody Dolní Lutyně jako ukázkový střet o podobu českého průmyslu

Dolní Lutyně jako ukázkový střet o podobu českého průmyslu

13. 5. 2026

46 min

Obrázek epizody Radim Ivan: Kraje jsou jen skanzen klientelismu a penězovod. Chystám reformu

Radim Ivan: Kraje jsou jen skanzen klientelismu a penězovod. Chystám reformu

13. 5. 2026

36 min

Obrázek epizody Interview Plus: Fotbaloví fanoušci nežijí ve vlastním světě, dění na stadionech reflektuje společnost, míní novinář

Interview Plus: Fotbaloví fanoušci nežijí ve vlastním světě, dění na stadionech reflektuje společnost, míní novinář

13. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Křesťany lvům! Jak nacisté plánovali nahradit víru pohanským kultem a krví

Křesťany lvům! Jak nacisté plánovali nahradit víru pohanským kultem a krví

13. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Útěk ze zamčeného domu a přestěhovaný nábytek v bytě. Pokorná a Prchal promluvili o zastrašování novinářů

Útěk ze zamčeného domu a přestěhovaný nábytek v bytě. Pokorná a Prchal promluvili o zastrašování novinářů

13. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Zadečky, vnady a světový mír. Jak se proměnily soutěže krásy?

Zadečky, vnady a světový mír. Jak se proměnily soutěže krásy?

13. 5. 2026

1 hod 14 min