Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sinolog David Gardáš: Obchod, technologie, Tchaj-wan. Tři body, které určují vztahy USA a Číny

Jak to vidí...: Sinolog David Gardáš: Obchod, technologie, Tchaj-wan. Tři body, které určují vztahy USA a Číny

14. 5. 2026

24 min

Obrázek epizody Jan Štifter: Region střední Evropa

Jan Štifter: Region střední Evropa

14. 5. 2026

1 min

Obrázek epizody 17. Podcastová žranice: Škrty & Plný kecky

17. Podcastová žranice: Škrty & Plný kecky

14. 5. 2026

1 hod 2 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Co jsou pro Italy gnocchi, jsou pro Maďary nokedli. Budapešťské bistro je podává na desítky způsobů

Zápisník zahraničních zpravodajů: Co jsou pro Italy gnocchi, jsou pro Maďary nokedli. Budapešťské bistro je podává na desítky způsobů

14. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Co jsou pro Italy gnocchi, jsou pro Maďary nokedli. Budapešťské bistro je podává na desítky způsobů

Co jsou pro Italy gnocchi, jsou pro Maďary nokedli. Budapešťské bistro je podává na desítky způsobů

14. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Martin Bedřich: Inter arma…

Martin Bedřich: Inter arma…

14. 5. 2026

4 min

Obrázek epizody Americká vláda versus konspirace o UFO

Americká vláda versus konspirace o UFO

14. 5. 2026

45 min

Obrázek epizody Jiří Střelec: Komunikace jako absolutní základ. Ovlivňuje motivaci lidí, tedy i výdělečnost firmy

Jiří Střelec: Komunikace jako absolutní základ. Ovlivňuje motivaci lidí, tedy i výdělečnost firmy

14. 5. 2026

38 min

Obrázek epizody "They Wanted A Bad Guy, So I Became One" - Ryan Garcia - #1097

"They Wanted A Bad Guy, So I Became One" - Ryan Garcia - #1097

14. 5. 2026

1 hod 18 min

Obrázek epizody Agáta & host: Jan Bendig – Řekli mi: "Cikány nebereme!" (krátká verze)

Agáta & host: Jan Bendig – Řekli mi: "Cikány nebereme!" (krátká verze)

14. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Jana Peroutková: O buranství v politice i tlacích v České televizi

Jana Peroutková: O buranství v politice i tlacích v České televizi

14. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Sexualita

Sexualita

14. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody 72. díl - Češi a žrádlo

72. díl - Češi a žrádlo

14. 5. 2026

32 min

Obrázek epizody Jakub Kalenský. Užiteční idioti Ruska a informačně negramotný Turek, humor jako zbraň proti dezinformacím

Jakub Kalenský. Užiteční idioti Ruska a informačně negramotný Turek, humor jako zbraň proti dezinformacím

14. 5. 2026

29 min

Obrázek epizody „Balancuji mezi show pro diváky a sportovním úspěchem. Šelmy mají volný přístup“ – Martin Gerža

„Balancuji mezi show pro diváky a sportovním úspěchem. Šelmy mají volný přístup“ – Martin Gerža

14. 5. 2026

49 min

Obrázek epizody Karel Audy | Nestačí jen talent. Tanec je především disciplína.

Karel Audy | Nestačí jen talent. Tanec je především disciplína.

14. 5. 2026

46 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Smrtící vir na lodi: Záhada pacienta 0

Vinohradská 12: Smrtící vir na lodi: Záhada pacienta 0

14. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Hovory: Brunner o svém novém albu zhudebněných básní Jana Zábrany: Mohl by to být takový příběh jeho života

Hovory: Brunner o svém novém albu zhudebněných básní Jana Zábrany: Mohl by to být takový příběh jeho života

13. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Na lavičku i led jsem hledal lidi s charakterem, říká nový sportovní ředitel Motoru Václav Nedorost

Na lavičku i led jsem hledal lidi s charakterem, říká nový sportovní ředitel Motoru Václav Nedorost

13. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Dopolední host: Na lavičku i led jsem hledal lidi s charakterem, říká nový sportovní ředitel Motoru Václav Nedorost

Dopolední host: Na lavičku i led jsem hledal lidi s charakterem, říká nový sportovní ředitel Motoru Václav Nedorost

13. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Na lavičku i led jsem hledal lidi s charakterem, říká nový sportovní ředitel Motoru Václav Nedorost

Na lavičku i led jsem hledal lidi s charakterem, říká nový sportovní ředitel Motoru Václav Nedorost

13. 5. 2026

30 min

Obrázek epizody Muži před sebou neumí být zranitelní, říká influencerka a spisovatelka Nicole Karráová

Muži před sebou neumí být zranitelní, říká influencerka a spisovatelka Nicole Karráová

13. 5. 2026

1 hod 11 min

Obrázek epizody Portréty: Richard Tesařík. Hrdina do války, který měl v míru potíže

Portréty: Richard Tesařík. Hrdina do války, který měl v míru potíže

13. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Richard Tesařík. Hrdina do války, který měl v míru potíže

Richard Tesařík. Hrdina do války, který měl v míru potíže

13. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Co čeká mladé lidi na pracovním trhu? Zájem zaměstnavatelů i prekérní práce

Co čeká mladé lidi na pracovním trhu? Zájem zaměstnavatelů i prekérní práce

13. 5. 2026

47 min