Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Přežil Normandii i Ardeny a padl na Šumavě těsně před kapitulací Německa

Přežil Normandii i Ardeny a padl na Šumavě těsně před kapitulací Německa

14. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Plachtění je nejvíc! Potvrzují piloti ze Žamberka a zvou na oslavu

Radioporadna: Plachtění je nejvíc! Potvrzují piloti ze Žamberka a zvou na oslavu

14. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Plachtění je nejvíc! Potvrzují piloti ze Žamberka a zvou na oslavu

Radioporadna: Plachtění je nejvíc! Potvrzují piloti ze Žamberka a zvou na oslavu

14. 5. 2026

19 min

Obrázek epizody Okénko Moravskoslezského kraje | 13. 05. 2026

Okénko Moravskoslezského kraje | 13. 05. 2026

14. 5. 2026

2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Jihlava se rozsvítí během pro Světlušku. Spojí tisíce lidí a pomůže nevidomým

Dobré dopoledne: Jihlava se rozsvítí během pro Světlušku. Spojí tisíce lidí a pomůže nevidomým

14. 5. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Matěj Skalický: Vinohradská 12 je ponor do hloubky. Ve studiu se snažím vytvářet intimní prostředí

Host Radiožurnálu: Matěj Skalický: Vinohradská 12 je ponor do hloubky. Ve studiu se snažím vytvářet intimní prostředí

14. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Matěj Skalický: Vinohradská 12 je ponor do hloubky. Ve studiu se snažím vytvářet intimní prostředí

Host Radiožurnálu: Matěj Skalický: Vinohradská 12 je ponor do hloubky. Ve studiu se snažím vytvářet intimní prostředí

14. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody The Hindenburg Disaster

The Hindenburg Disaster

14. 5. 2026

50 min

Obrázek epizody 134 Bhagavadgíta

134 Bhagavadgíta

14. 5. 2026

51 min

Obrázek epizody Šumavské podcasty #33 - PhDr.Vladimír Horpeniak

Šumavské podcasty #33 - PhDr.Vladimír Horpeniak

14. 5. 2026

55 min

Obrázek epizody Desítka Pavla Horvátha: Pro fotbalisty je největším trestem, že hrají a slaví titul před prázdnou tribunou, myslí si Horváth

Desítka Pavla Horvátha: Pro fotbalisty je největším trestem, že hrají a slaví titul před prázdnou tribunou, myslí si Horváth

14. 5. 2026

52 min

Obrázek epizody Mistr grilu i řád zlaté vařečky. Laser v dílně na Vysočině mění obyčejná prkénka v originální dárky

Mistr grilu i řád zlaté vařečky. Laser v dílně na Vysočině mění obyčejná prkénka v originální dárky

14. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Apatyka: Reflux, který nemáme, dětský křik, stárnutí sliznic. Co trápí hlasivky, dva utajené proužky v krku?

Apatyka: Reflux, který nemáme, dětský křik, stárnutí sliznic. Co trápí hlasivky, dva utajené proužky v krku?

14. 5. 2026

35 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Michal Prokop: Spolupráce s lidmi lepšími než jsem já, mě táhne nahoru

Vizitka: Hudebník Michal Prokop: Spolupráce s lidmi lepšími než jsem já, mě táhne nahoru

14. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Vizitka: Hudebník Michal Prokop: Spolupráce s lidmi lepšími než jsem já, mě táhne nahoru

Vizitka: Hudebník Michal Prokop: Spolupráce s lidmi lepšími než jsem já, mě táhne nahoru

14. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Hudebník Michal Prokop: Spolupráce s lidmi lepšími než jsem já, mě táhne nahoru

Hudebník Michal Prokop: Spolupráce s lidmi lepšími než jsem já, mě táhne nahoru

14. 5. 2026

40 min

Obrázek epizody Eva Střihavková: Psaní pro mě není niterná potřeba, ale zábava.

Eva Střihavková: Psaní pro mě není niterná potřeba, ale zábava.

14. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody 45: Krize mužství a ženství ve vztazích

45: Krize mužství a ženství ve vztazích

14. 5. 2026

1 hod 58 min

Obrázek epizody CHICAS NAHLAS (12. díl, 1. část): Detailní rozbor 23. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

CHICAS NAHLAS (12. díl, 1. část): Detailní rozbor 23. epizody ASIA EXPRESS pohledem Icy a Ester!

14. 5. 2026

14 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Proč se vydat do Nové Osmičky

Křížem krajem: Proč se vydat do Nové Osmičky

14. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Polmiliónový úplatok v Očistci potvrdzuje päť svedkov, no možno všetci skončia v koši (33/26)

Polmiliónový úplatok v Očistci potvrdzuje päť svedkov, no možno všetci skončia v koši (33/26)

14. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody podcast - 14.5.2026

podcast - 14.5.2026

14. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Příběh pěvkyně Jarmily Novotné připomíná hollywoodské filmy. Po válce si zahrála v Oscarovém snímku

Příběh pěvkyně Jarmily Novotné připomíná hollywoodské filmy. Po válce si zahrála v Oscarovém snímku

14. 5. 2026

3 min

Obrázek epizody Miloslav Šindelář: Nejde jen o délku života. Podle statistik trávíme posledních 17 let v bolestech | O zdravém životě

Miloslav Šindelář: Nejde jen o délku života. Podle statistik trávíme posledních 17 let v bolestech | O zdravém životě

14. 5. 2026

1 hod 1 min

Obrázek epizody Máme hosty: Hrochův Týnec připomíná dva piloty RAF. Byli to místní rodáci

Máme hosty: Hrochův Týnec připomíná dva piloty RAF. Byli to místní rodáci

14. 5. 2026

11 min