Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Nový svět #26 - Konec „staré dobré Anglie“

Nový svět #26 - Konec „staré dobré Anglie“

5. 9. 2023

1 hod

Obrázek epizody Cyril Maliňák z SOS vesniček: Pro některé Čechy je pěstounství stále zvláštní

Cyril Maliňák z SOS vesniček: Pro některé Čechy je pěstounství stále zvláštní

5. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Sama dýchat a jíst. Soňa Perglerová

Sama dýchat a jíst. Soňa Perglerová

5. 9. 2023

1 hod

Obrázek epizody Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

5. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

Blízká setkání: Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

5. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

Blízká setkání: Tereza Černochová chystá sérii koncertů k nedožitým osmdesátinám tatínka Karla Černocha

5. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Ministr, který má rozprášit Rusy. Kdo je Rustem Umerov?

Ministr, který má rozprášit Rusy. Kdo je Rustem Umerov?

5. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Balanc: Vysoká citlivost není ostuda. Jak o sebe mohou citliví lidé lépe pečovat?

Balanc: Vysoká citlivost není ostuda. Jak o sebe mohou citliví lidé lépe pečovat?

5. 9. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Balanc: Vysoká citlivost není ostuda. Jak o sebe mohou citliví lidé lépe pečovat?

Balanc: Vysoká citlivost není ostuda. Jak o sebe mohou citliví lidé lépe pečovat?

5. 9. 2023

1 hod 6 min

Obrázek epizody Alex a host: Stojí za úspěšnými seriály Slunečná a Zoo. Moje práce je porážet konkurenci, říká Lenka Hornová

Alex a host: Stojí za úspěšnými seriály Slunečná a Zoo. Moje práce je porážet konkurenci, říká Lenka Hornová

5. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody #5 Vždycky, když si o tom povídáme, je mi ještě víc smutno. Se slzami v očích nechává Anežka nahlédnout do svého života po smrti bratra Jiříka.

#5 Vždycky, když si o tom povídáme, je mi ještě víc smutno. Se slzami v očích nechává Anežka nahlédnout do svého života po smrti bratra Jiříka.

5. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Půl hodiny a dost. Studie odhalila, že dlouhé telefonování zvyšuje krevní tlak

Ranní Plus: Půl hodiny a dost. Studie odhalila, že dlouhé telefonování zvyšuje krevní tlak

5. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody The Made-up Disease of Syndrome K

The Made-up Disease of Syndrome K

5. 9. 2023

41 min

Obrázek epizody 188: The Osireion of Sety I

188: The Osireion of Sety I

5. 9. 2023

2 hod 31 min

Obrázek epizody Savage Lovecast Episode 880

Savage Lovecast Episode 880

5. 9. 2023

50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Do vesmíru bych nikdy neletěl, přiznává programátor David Pavlík, který pracoval ve SpaceX

Host Lucie Výborné: Do vesmíru bych nikdy neletěl, přiznává programátor David Pavlík, který pracoval ve SpaceX

5. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Do vesmíru bych nikdy neletěl, přiznává programátor David Pavlík, který pracoval ve SpaceX

Host Lucie Výborné: Do vesmíru bych nikdy neletěl, přiznává programátor David Pavlík, který pracoval ve SpaceX

5. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody #22 Osobnosti filantropie – filantropie jako osobní výzva: Lenka Deverová a Martin Kodl

#22 Osobnosti filantropie – filantropie jako osobní výzva: Lenka Deverová a Martin Kodl

5. 9. 2023

28 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Do Liazu jsem nastoupil hned po vojně, vzpomíná Jíři Moskal. Tam se také zrodil nápad jet Dakar

Vybrali jsme pro vás: Do Liazu jsem nastoupil hned po vojně, vzpomíná Jíři Moskal. Tam se také zrodil nápad jet Dakar

5. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Landovský: Pokud Ukrajina neodvrátí ruskou agresi, čeká nás nestabilní 21. století

Ranní Plus: Landovský: Pokud Ukrajina neodvrátí ruskou agresi, čeká nás nestabilní 21. století

5. 9. 2023

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Podnikatelé si média kupují jako atomový kufřík. Mafra se nejspíš ocitne v jiných rukou, míní Klimeš

Interview Plus: Podnikatelé si média kupují jako atomový kufřík. Mafra se nejspíš ocitne v jiných rukou, míní Klimeš

5. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Lengál: Mamin partner sa ku mne správal hnusne. Aj kvôli nemu som začal boxovať

Lengál: Mamin partner sa ku mne správal hnusne. Aj kvôli nemu som začal boxovať

5. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Kanárský ostrov Gran Canaria 2.část

Kanárský ostrov Gran Canaria 2.část

5. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Radioporadna: Co dělat, když siréna houká na poplach? Nezapomeňte léky, doklady a fotky rodiny

Radioporadna: Co dělat, když siréna houká na poplach? Nezapomeňte léky, doklady a fotky rodiny

5. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Když nebudou mladí Američané volit, „boomeři“ jim zas navolí Bidena a Trumpa, říká amerikanista

Osobnost Plus: Když nebudou mladí Američané volit, „boomeři“ jim zas navolí Bidena a Trumpa, říká amerikanista

5. 9. 2023

26 min