Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Lubka Ponížilová: Taekwondo je pro mě absolutní vyčištění

Lubka Ponížilová: Taekwondo je pro mě absolutní vyčištění

7. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Čínská auta se nepodbízejí cenou. U mladých rozhodují jiné faktory než tradice značky, říká odborník

Interview Plus: Čínská auta se nepodbízejí cenou. U mladých rozhodují jiné faktory než tradice značky, říká odborník

7. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Expertka: Za šikanu učitelů v Jižní Koreji může tlak na výkon. Středoškoláci se musí učit do noci

Ranní Plus: Expertka: Za šikanu učitelů v Jižní Koreji může tlak na výkon. Středoškoláci se musí učit do noci

7. 9. 2023

6 min

Obrázek epizody Radioporadna: Síťovka je zase v módě. Uháčkovat se dá jednoduše podle internetu

Radioporadna: Síťovka je zase v módě. Uháčkovat se dá jednoduše podle internetu

7. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

7. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

Blízká setkání: Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

7. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

Blízká setkání: Nikdy jsem neměla partu kamarádů, spíš hluboká přátelství s jednotlivci, vzpomíná Emma Smetana

7. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Škola hrou. Jen pro někoho

Škola hrou. Jen pro někoho

7. 9. 2023

36 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajinci mají obrovskou energii měnit svět. Připomíná mi to naše 90. léta, říká ředitel nadace

Osobnost Plus: Ukrajinci mají obrovskou energii měnit svět. Připomíná mi to naše 90. léta, říká ředitel nadace

7. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ukrajinci mají obrovskou energii měnit svět. Připomíná mi to naše 90. léta, říká ředitel nadace

Osobnost Plus: Ukrajinci mají obrovskou energii měnit svět. Připomíná mi to naše 90. léta, říká ředitel nadace

7. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Hudebně nadaní ochotníci z Počátek nastudovali desítky zpěvoher i operet

Hudebně nadaní ochotníci z Počátek nastudovali desítky zpěvoher i operet

7. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zničenie človeka

Zničenie človeka

7. 9. 2023

54 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Na reprezentaci se určitě podívám, ale pauza od klubového fotbalu je pro mě spíš otrava

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Na reprezentaci se určitě podívám, ale pauza od klubového fotbalu je pro mě spíš otrava

7. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Architekt Petr Klíma: Plzeň trpí myšlenkovou setrvačností. Města na západ od nás se mění rychleji

Architekt Petr Klíma: Plzeň trpí myšlenkovou setrvačností. Města na západ od nás se mění rychleji

7. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Petr Klíma: Plzeň trpí myšlenkovou setrvačností. Města na západ od nás se mění rychleji

Vizitka: Architekt Petr Klíma: Plzeň trpí myšlenkovou setrvačností. Města na západ od nás se mění rychleji

7. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Architekt Petr Klíma: Plzeň trpí myšlenkovou setrvačností. Města na západ od nás se mění rychleji

Vizitka: Architekt Petr Klíma: Plzeň trpí myšlenkovou setrvačností. Města na západ od nás se mění rychleji

7. 9. 2023

47 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Nasušte si růžové lístky do zásoby, budou se vám v zimě hodit. Růže do květáku, zmrzlin i limonád

Hobby magazín: Nasušte si růžové lístky do zásoby, budou se vám v zimě hodit. Růže do květáku, zmrzlin i limonád

7. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Marie Rydlová zve na koncert Klasika nevážně 8. září na zámku Liteň

Marie Rydlová zve na koncert Klasika nevážně 8. září na zámku Liteň

7. 9. 2023

4 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ztrácí papež kvůli postoji k Rusku důvěryhodnost? Duel filozofa Kroupy a kněze Hurta

Pro a proti: Ztrácí papež kvůli postoji k Rusku důvěryhodnost? Duel filozofa Kroupy a kněze Hurta

7. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Šimon Holý VS. Aliance pro rodinu // RANT Prostoru #1

Šimon Holý VS. Aliance pro rodinu // RANT Prostoru #1

7. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Nástup do školy jako krizové období? Je to změna, která s sebou nenese jen negativní zážitky

Host Dne na Moravě: Nástup do školy jako krizové období? Je to změna, která s sebou nenese jen negativní zážitky

7. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Dolanská: Být single a vzít na dovolenou rodiče je čím dál populárnější. V módě je Balt

Jak to vidí...: Expertka Dolanská: Být single a vzít na dovolenou rodiče je čím dál populárnější. V módě je Balt

7. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Dolanská: Být single a vzít na dovolenou rodiče je čím dál populárnější. V módě je Balt

Jak to vidí...: Expertka Dolanská: Být single a vzít na dovolenou rodiče je čím dál populárnější. V módě je Balt

7. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody 109 - Nový pracovní stůl, když se nechce vařit (5. - 6. září 2023)

109 - Nový pracovní stůl, když se nechce vařit (5. - 6. září 2023)

7. 9. 2023

7 min

Obrázek epizody 2 méně známe trasy Svatojakubské cesty

2 méně známe trasy Svatojakubské cesty

7. 9. 2023

26 min