Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody 116 - Sobotní nákup, rodina na chatě, Velké vítězství (16. září 2023)

116 - Sobotní nákup, rodina na chatě, Velké vítězství (16. září 2023)

17. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Michal Šimečka: Od futbalistu na evanjelickom lýceu k predsedovi Progresívneho Slovenska | Politický špeciál Na Gauči s Nasklee #093

Michal Šimečka: Od futbalistu na evanjelickom lýceu k predsedovi Progresívneho Slovenska | Politický špeciál Na Gauči s Nasklee #093

17. 9. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Ankap s Katem

Studio Svobodného přístavu: Ankap s Katem

17. 9. 2023

44 min

Obrázek epizody 662 - V novém kabátku

662 - V novém kabátku

17. 9. 2023

8 min

Obrázek epizody Pot: Druhá puberta režisérky Daniely Špinar. O tranzici, divadelní tvorbě i intimitě

Pot: Druhá puberta režisérky Daniely Špinar. O tranzici, divadelní tvorbě i intimitě

16. 9. 2023

31 min

Obrázek epizody Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

16. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

Šarm: Kolikrát za den je vhodné jíst? Jaké je nejlepší doporučení? Zeptali jsme se výživové poradkyně

16. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody KLDR: Při narození Kim Čong-ila se na nebi objevila nová hvězda

KLDR: Při narození Kim Čong-ila se na nebi objevila nová hvězda

16. 9. 2023

37 min

Obrázek epizody Roznášel jsem pivo a mrzí mě, že jsem se neučil mariáš, vzpomíná biolog Libor Grubhoffer na dětství

Roznášel jsem pivo a mrzí mě, že jsem se neučil mariáš, vzpomíná biolog Libor Grubhoffer na dětství

16. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Jihočeši: Roznášel jsem pivo a mrzí mě, že jsem se neučil mariáš, vzpomíná biolog Libor Grubhoffer na dětství

Jihočeši: Roznášel jsem pivo a mrzí mě, že jsem se neučil mariáš, vzpomíná biolog Libor Grubhoffer na dětství

16. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku S redaktorkou Tatianou Čabákovou zavítejte na vernisáž výstavy ukrajinské malířky a designérky Fainy Erenburg, která pokračuje ve své tvorbě i v období války

Magazín o národnostních menšinách v Česku S redaktorkou Tatianou Čabákovou zavítejte na vernisáž výstavy ukrajinské malířky a designérky Fainy Erenburg, která pokračuje ve své tvorbě i v období války

16. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci Saskie Burešové

Místa v srdci Saskie Burešové

16. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Studio Leonardo: Poslechněte si první díl rozhovoru

Studio Leonardo: Poslechněte si první díl rozhovoru

16. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Divoký západ Pardubic nebo francouzští osli. Pestré Polabí vrací vzácné kouty přírodě i lidem

Divoký západ Pardubic nebo francouzští osli. Pestré Polabí vrací vzácné kouty přírodě i lidem

16. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Co je kryprografie, jak se léčí leukémie a jak se hledají dárci kostní dřeně

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Co je kryprografie, jak se léčí leukémie a jak se hledají dárci kostní dřeně

16. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Pojedeme bytovou tour a fanoušky překvapím dalšími netradičními koncepty, slibuje zpěvačka Annabelle

Host Lenky Vahalové: Pojedeme bytovou tour a fanoušky překvapím dalšími netradičními koncepty, slibuje zpěvačka Annabelle

16. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Děti potřebují především informaci, v čem jsou dobré, říká odborník. Jak se dělá dobrá škola?

Děti potřebují především informaci, v čem jsou dobré, říká odborník. Jak se dělá dobrá škola?

16. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Děti potřebují především informaci, v čem jsou dobré, říká odborník. Jak se dělá dobrá škola?

Host Radiožurnálu: Děti potřebují především informaci, v čem jsou dobré, říká odborník. Jak se dělá dobrá škola?

16. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Slavíčský tunel provází legenda o tvrdohlavém císaři. Pravda je ale jiná

Slavíčský tunel provází legenda o tvrdohlavém císaři. Pravda je ale jiná

16. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Selects: How Floods Work

Selects: How Floods Work

16. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Update mentalni zdravi vs psani knihy

Update mentalni zdravi vs psani knihy

16. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Balast #29: Kočírování filozofické fakulty

Balast #29: Kočírování filozofické fakulty

16. 9. 2023

51 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Fukar byste si měli pořídit podle velikosti zahrady a využití. Spolehlivě nahradí ruční hrabání

Hobby magazín: Fukar byste si měli pořídit podle velikosti zahrady a využití. Spolehlivě nahradí ruční hrabání

16. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Manželé Slaninovi a jejich životní dobrodružství. Pořídili si chátrající barokní zámek v Hořiněvsi

Host ve studiu: Manželé Slaninovi a jejich životní dobrodružství. Pořídili si chátrající barokní zámek v Hořiněvsi

16. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody 115 - Ospalý čtvrtek, prázdná učebna, diskuze s kolegyní (14. - 15. září 2023)

115 - Ospalý čtvrtek, prázdná učebna, diskuze s kolegyní (14. - 15. září 2023)

16. 9. 2023

10 min