Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Radioporadna: Dívka rozdává se svými borderkami radost. Jezdí do školky i do hospicu

Radioporadna: Dívka rozdává se svými borderkami radost. Jezdí do školky i do hospicu

18. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody 52. Modrá

52. Modrá

18. 9. 2023

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin dělá z Ruska Severní Koreu. Musíme nádor zlikvidovat, než metastazuje, říká analytik Votápek

Osobnost Plus: Putin dělá z Ruska Severní Koreu. Musíme nádor zlikvidovat, než metastazuje, říká analytik Votápek

18. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin dělá z Ruska Severní Koreu. Musíme nádor zlikvidovat, než metastazuje, říká analytik Votápek

Osobnost Plus: Putin dělá z Ruska Severní Koreu. Musíme nádor zlikvidovat, než metastazuje, říká analytik Votápek

18. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ve skupině lidí s Alzheimerovou chorobou jsem se začala zvedat ze dna, vypráví klientka Věra

Host Lucie Výborné: Ve skupině lidí s Alzheimerovou chorobou jsem se začala zvedat ze dna, vypráví klientka Věra

18. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ve skupině lidí s Alzheimerovou chorobou jsem se začala zvedat ze dna, vypráví klientka Věra

Host Lucie Výborné: Ve skupině lidí s Alzheimerovou chorobou jsem se začala zvedat ze dna, vypráví klientka Věra

18. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Zrušení poddanství a vznik volného času umožnil lidem scházet se v hostincích

Zrušení poddanství a vznik volného času umožnil lidem scházet se v hostincích

18. 9. 2023

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Taneční pár organizuje mistrovství světa. Setkání s Dominikou Spisarovou a Václavem Uhrem

Host Českého rozhlasu Ostrava: Taneční pár organizuje mistrovství světa. Setkání s Dominikou Spisarovou a Václavem Uhrem

18. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Vždycky se dá zaběhnout ještě lépe, tvrdí David Pelíšek, mistr republiky na stokilometrové trati

Větrník - Host ve studiu: Vždycky se dá zaběhnout ještě lépe, tvrdí David Pelíšek, mistr republiky na stokilometrové trati

18. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

18. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

Vizitka: Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

18. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Vizitka: Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

Vizitka: Choreografka Mirka Eliášová: Chytit moment za pačesy. Taneční improvizace je cesta odvahy

18. 9. 2023

48 min

Obrázek epizody Dětský sen Nikol Prokešové se proměnil v moderní varieté se stálou pevnou scénou v divadle Hybernia

Dětský sen Nikol Prokešové se proměnil v moderní varieté se stálou pevnou scénou v divadle Hybernia

18. 9. 2023

7 min

Obrázek epizody Pro a proti: Nastává soumrak herních automatů a kasin?

Pro a proti: Nastává soumrak herních automatů a kasin?

18. 9. 2023

24 min

Obrázek epizody Mozaika: Uhlíkové kalkulačky, environmentální ambasadorka. Na FAMU chtějí natáčet zeleně

Mozaika: Uhlíkové kalkulačky, environmentální ambasadorka. Na FAMU chtějí natáčet zeleně

18. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Dvořákova Praha a debut v Japonsku. Sopranistka Kateřina Kněžíková prozrazuje svůj nebližší podzimní program

Dvořákova Praha a debut v Japonsku. Sopranistka Kateřina Kněžíková prozrazuje svůj nebližší podzimní program

18. 9. 2023

5 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ekolog Jan Moravec: Nejlepší způsob, jak pozemek ochránit, je ho koupit

Host Dne na Moravě: Ekolog Jan Moravec: Nejlepší způsob, jak pozemek ochránit, je ho koupit

18. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

18. 9. 2023

43 min

Obrázek epizody Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

18. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

Casablanca: V Saúdské Arábii jsem zažila pouštní vedra, nádherné chvíle i paranoiu, říká Dominika Gawliczková

18. 9. 2023

42 min

18. 9. 2023

42 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Bitky, prezidentka jako zlo. Slovenské volby dokazují, jak polarizovaná tamní politika je

Jak to vidí...: Politolog: Bitky, prezidentka jako zlo. Slovenské volby dokazují, jak polarizovaná tamní politika je

18. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Bitky, prezidentka jako zlo. Slovenské volby dokazují, jak polarizovaná tamní politika je

Jak to vidí...: Politolog: Bitky, prezidentka jako zlo. Slovenské volby dokazují, jak polarizovaná tamní politika je

18. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody #19 Stezka Českým Banátem

#19 Stezka Českým Banátem

18. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Mozaika: Ekologie, ekonomika, společnost. Holistický pohled na udržitelnost v praxi divadelního Studia ALTA

Mozaika: Ekologie, ekonomika, společnost. Holistický pohled na udržitelnost v praxi divadelního Studia ALTA

18. 9. 2023

5 min