Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Proč Ázerbájdžán zaútočil na Náhorní Karabach

Proč Ázerbájdžán zaútočil na Náhorní Karabach

20. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Can AI help solve the climate crisis? | Sims Witherspoon

Can AI help solve the climate crisis? | Sims Witherspoon

20. 9. 2023

13 min

Obrázek epizody 2/4 Průvodce pandemickou galaxií: Jak globalisté připravili COVID-19? Poradci, cvičení a Rockefeller

2/4 Průvodce pandemickou galaxií: Jak globalisté připravili COVID-19? Poradci, cvičení a Rockefeller

20. 9. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Lidský mozek má rád vzorce a plány, k lepší paměti pomůže i půlhodinová procházka

Dobré dopoledne: Lidský mozek má rád vzorce a plány, k lepší paměti pomůže i půlhodinová procházka

20. 9. 2023

20 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Obnovitelná energie v bytových domech

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Obnovitelná energie v bytových domech

20. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Jirka Burýšek: Podvodníci se vydávají za policii i vaší banku. Zneužívají celebrity i ČEZ

Jirka Burýšek: Podvodníci se vydávají za policii i vaší banku. Zneužívají celebrity i ČEZ

20. 9. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Udržitelné chování by mělo být jakýmsi dobrým mravem, myslí si ředitelka ekologického institutu

Host Dne na Moravě: Udržitelné chování by mělo být jakýmsi dobrým mravem, myslí si ředitelka ekologického institutu

20. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Nová hvězda Ordinace v růžové zahradě, Veronika Lapková o tom, jak se vyrovnávala se svým tělem i o studiu medicíny!

Nová hvězda Ordinace v růžové zahradě, Veronika Lapková o tom, jak se vyrovnávala se svým tělem i o studiu medicíny!

20. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Umrlčí cesta na Valašsku se kuriózně nachází u vesnice Veselá. Kolem ní jsou ostatky zatracenců

Umrlčí cesta na Valašsku se kuriózně nachází u vesnice Veselá. Kolem ní jsou ostatky zatracenců

20. 9. 2023

15 min

Obrázek epizody Veronika Lehovcová: Nalijme si tichého vína. Lidovci se bojí novot, preferují drogy tradiční

Veronika Lehovcová: Nalijme si tichého vína. Lidovci se bojí novot, preferují drogy tradiční

20. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Systém třídění odpadů stojí na tom, jak se chová ten, kdo odpad vyprodukuje. Začít musí každý u sebe

Radioporadna: Systém třídění odpadů stojí na tom, jak se chová ten, kdo odpad vyprodukuje. Začít musí každý u sebe

20. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Mozaika: Ať ožijí galerie, ať ožijí ulice! Druhý ročník festivalu Prague Art Week už klepe na dveře

Mozaika: Ať ožijí galerie, ať ožijí ulice! Druhý ročník festivalu Prague Art Week už klepe na dveře

20. 9. 2023

18 min

Obrázek epizody Bourání: Příroda pracuje, člověk odpočívá. Zahrady podle krajinářské architektky Terezy Rapsové

Bourání: Příroda pracuje, člověk odpočívá. Zahrady podle krajinářské architektky Terezy Rapsové

20. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Operní pěvec Adam Plachetka: Za koukání do not jsem od Ondřeje Havelky dostával přes prsty

Operní pěvec Adam Plachetka: Za koukání do not jsem od Ondřeje Havelky dostával přes prsty

20. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Operní pěvec Adam Plachetka: Za koukání do not jsem od Ondřeje Havelky dostával přes prsty

Blízká setkání: Operní pěvec Adam Plachetka: Za koukání do not jsem od Ondřeje Havelky dostával přes prsty

20. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Mediace není o kompromisech. Všechny strany sporu z ní mají odcházet s pocitem vítězství

Dobré dopoledne: Mediace není o kompromisech. Všechny strany sporu z ní mají odcházet s pocitem vítězství

20. 9. 2023

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Otevřená debata v naší společnosti chybí. Měli bychom se tím vážně zabývat, vyzývá teolog Petráček

Host Lucie Výborné: Otevřená debata v naší společnosti chybí. Měli bychom se tím vážně zabývat, vyzývá teolog Petráček

20. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Otevřená debata v naší společnosti chybí. Měli bychom se tím vážně zabývat, vyzývá teolog Petráček

Host Lucie Výborné: Otevřená debata v naší společnosti chybí. Měli bychom se tím vážně zabývat, vyzývá teolog Petráček

20. 9. 2023

32 min

Obrázek epizody Česká jízda #29 - Brutální přesčasy

Česká jízda #29 - Brutální přesčasy

20. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: „Když překročíte o korunu, zaplatíte tisíce.“ Jaké limity budou platit pro takzvané dohodáře?

Život k nezaplacení: „Když překročíte o korunu, zaplatíte tisíce.“ Jaké limity budou platit pro takzvané dohodáře?

20. 9. 2023

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Splněný sen! Jakub Chaloupský z Hradce Králové je juniorským mistrem světa v orientačním běhu

Host ve studiu: Splněný sen! Jakub Chaloupský z Hradce Králové je juniorským mistrem světa v orientačním běhu

20. 9. 2023

11 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Šprtka jsem nebyla a samé jedničky jsem měla naposledy v první třídě, říká Dagmar Jandová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Šprtka jsem nebyla a samé jedničky jsem měla naposledy v první třídě, říká Dagmar Jandová

20. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Zajíček: Pavlův projev v OSN byl kvitován. Kvalifikovali jsme se do první ligy

Ranní Plus: Zajíček: Pavlův projev v OSN byl kvitován. Kvalifikovali jsme se do první ligy

20. 9. 2023

9 min

Obrázek epizody Interview Plus: Markéta Pekarová Adamová: Iluze už jsem v politice ztratila. Ale dokud mám ideály, tak v ní budu

Interview Plus: Markéta Pekarová Adamová: Iluze už jsem v politice ztratila. Ale dokud mám ideály, tak v ní budu

20. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

Zemětřesení v Maroku turisty neodradilo. Restaurace v Marrakéši byly plné už krátce po katastrofě

20. 9. 2023

3 min