Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Když je mi blbě, šlápnu na plyn. Legraci si dělám i na operačním sále, vypráví novinář Patrik Banga

Když je mi blbě, šlápnu na plyn. Legraci si dělám i na operačním sále, vypráví novinář Patrik Banga

24. 9. 2023

27 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 43: Autorita, která dává růst – já a můj biskup

Týden bez filtru 43: Autorita, která dává růst – já a můj biskup

24. 9. 2023

35 min

Obrázek epizody Rosický pomník U Mrtvých chrání legenda, málokdo se tam dodnes odváží jít po setmění

Rosický pomník U Mrtvých chrání legenda, málokdo se tam dodnes odváží jít po setmění

24. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Zápisník Martina Baluchy

Zápisník Martina Baluchy

24. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Vikingové by se divili. Jejich dřevěný kostel doputoval až na polskou stranu Krkonoš

Vikingové by se divili. Jejich dřevěný kostel doputoval až na polskou stranu Krkonoš

24. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Vikingové by se divili. Jejich dřevěný kostel doputoval až na polskou stranu Krkonoš

Zápisník zahraničních zpravodajů: Vikingové by se divili. Jejich dřevěný kostel doputoval až na polskou stranu Krkonoš

24. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Pan Jůtůb

Pan Jůtůb

24. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Novinář Jakub Szántó: Je naší prací dávat superhrdinům jména

Zálety Aleny Zárybnické: Novinář Jakub Szántó: Je naší prací dávat superhrdinům jména

24. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Novinář Jakub Szántó: Je naší prací dávat superhrdinům jména

Zálety Aleny Zárybnické: Novinář Jakub Szántó: Je naší prací dávat superhrdinům jména

24. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Novinář Jakub Szántó: Je naší prací dávat superhrdinům jména

Novinář Jakub Szántó: Je naší prací dávat superhrdinům jména

24. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Petra Janů u Marie Tomsové: Jako malá jsem chtěla pracovat v kravíně

Petra Janů u Marie Tomsové: Jako malá jsem chtěla pracovat v kravíně

24. 9. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Vanča. Co ho přivedlo od stavby železničních modelů k obnově skutečné dráhy?

Jak to vidí...: Tomáš Vanča. Co ho přivedlo od stavby železničních modelů k obnově skutečné dráhy?

24. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Vanča. Co ho přivedlo od stavby železničních modelů k obnově skutečné dráhy?

Jak to vidí...: Tomáš Vanča. Co ho přivedlo od stavby železničních modelů k obnově skutečné dráhy?

24. 9. 2023

25 min

Obrázek epizody Svatý Mikuláš mezi Tureckem, Apulií a Ruskem

Svatý Mikuláš mezi Tureckem, Apulií a Ruskem

24. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Jiří Poulík: Stromy ve městech čelí obrovským výzvám

Jiří Poulík: Stromy ve městech čelí obrovským výzvám

24. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: Tvořme!

Studio Svobodného přístavu: Tvořme!

24. 9. 2023

40 min

Obrázek epizody Kolaps #109: Radek Buben - Allende by byl pravděpodobně svržen i bez Spojených států

Kolaps #109: Radek Buben - Allende by byl pravděpodobně svržen i bez Spojených států

23. 9. 2023

1 hod 56 min

Obrázek epizody Pot: Renesanční umělec Denis Šafařík o flirtování a různých podobách lásky

Pot: Renesanční umělec Denis Šafařík o flirtování a různých podobách lásky

23. 9. 2023

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Lichtag poprvé ve filmu ukázal setkání člověka s bílým žralokem bez klece. Viděly to milióny lidí

Klub Rádia Junior: Lichtag poprvé ve filmu ukázal setkání člověka s bílým žralokem bez klece. Viděly to milióny lidí

23. 9. 2023

33 min

Obrázek epizody Osudové ženy: Mystička Míla Tomášová: Dokázala se napojit na vědomí rostlin a měla i čichové vize

Osudové ženy: Mystička Míla Tomášová: Dokázala se napojit na vědomí rostlin a měla i čichové vize

23. 9. 2023

26 min

Obrázek epizody Šarm: Kdy může zelenina kazit naše úspěšné hubnutí? Zeptali jsme se výživové poradkyně Martiny Jandové

Šarm: Kdy může zelenina kazit naše úspěšné hubnutí? Zeptali jsme se výživové poradkyně Martiny Jandové

23. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Šarm: Kdy může zelenina kazit naše úspěšné hubnutí? Zeptali jsme se výživové poradkyně Martiny Jandové

Šarm: Kdy může zelenina kazit naše úspěšné hubnutí? Zeptali jsme se výživové poradkyně Martiny Jandové

23. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody 13 000 projektů pro dobré sousedství

13 000 projektů pro dobré sousedství

23. 9. 2023

45 min

Obrázek epizody Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu o vzájemných vztazích mezi českými Romy a uprchlíky z Ukrajiny

Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si debatu o vzájemných vztazích mezi českými Romy a uprchlíky z Ukrajiny

23. 9. 2023

23 min

Obrázek epizody Místa v srdci kuchaře Pavla Drdela

Místa v srdci kuchaře Pavla Drdela

23. 9. 2023

5 min