Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 44: Slovenské volby, konzervatismus a návrat Roberta Fica

Týden bez filtru 44: Slovenské volby, konzervatismus a návrat Roberta Fica

1. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Myšlenky babího léta

Myšlenky babího léta

1. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

1. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

Zálety Aleny Zárybnické: Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

1. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: Noach a potopa sveta

Kóšer podcast: Noach a potopa sveta

1. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

1. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

Jak to vidí...: Proč považuje jednorázovou pomoc za toxickou? Odpoví László Sümegh, ředitel organizace Děti ulice

1. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody #70 A je to venku: odhalení mého ”tajného” projektu

#70 A je to venku: odhalení mého ”tajného” projektu

1. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Úžasné životy: David Stypka podle Miraie Navrátila

Úžasné životy: David Stypka podle Miraie Navrátila

1. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

Čapkův Zahradníkův rok je pro mě Písmo svaté, přiznává zahradník František Hlubocký

1. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody 123 - Menší páteční zádrhely, kulturní rozdíly, telefony (29. - 30. září 2023)

123 - Menší páteční zádrhely, kulturní rozdíly, telefony (29. - 30. září 2023)

1. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: K babímu létu patří dávno rozečtené knížky

Marie Tomsová: K babímu létu patří dávno rozečtené knížky

1. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody David Stypka podle Miraie Navrátila

David Stypka podle Miraie Navrátila

1. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody #4. Epizoda - Děti a sociální sítě

#4. Epizoda - Děti a sociální sítě

1. 10. 2023

1 hod

Obrázek epizody 17 | Poraž v sobě sv. pitbulla. O tom, jak nás vztah s Bohem může proměnit

17 | Poraž v sobě sv. pitbulla. O tom, jak nás vztah s Bohem může proměnit

1. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody JAN KRAFKA: Všechno se zrychluje, i v divadle. Kladenští abonenti jsou perfektní.

JAN KRAFKA: Všechno se zrychluje, i v divadle. Kladenští abonenti jsou perfektní.

1. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O válce proti drogám s generálem Frydrychem

Studio Svobodného přístavu: O válce proti drogám s generálem Frydrychem

1. 10. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Jedinečný pražský med

Jedinečný pražský med

30. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Jedinečný pražský med

Jedinečný pražský med

30. 9. 2023

14 min

Obrázek epizody Jen jsem to halabala zkusil, byl z toho úspěch a profese na celý život, líčí ilustrátor Jindra Čapek

Jen jsem to halabala zkusil, byl z toho úspěch a profese na celý život, líčí ilustrátor Jindra Čapek

30. 9. 2023

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zooložka Helena Jahelková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zooložka Helena Jahelková v Klubu Rádia Junior

30. 9. 2023

34 min

Obrázek epizody Off Season 2023/24: Analýza derby a Osimhen vs. Tiktok Admin

Off Season 2023/24: Analýza derby a Osimhen vs. Tiktok Admin

30. 9. 2023

29 min

Obrázek epizody Off Season 2023/24: Trapová Mortadella

Off Season 2023/24: Trapová Mortadella

30. 9. 2023

28 min