Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vinohradská 12: Fico se vrátil. Kam kráčíš, Slovensko?

Vinohradská 12: Fico se vrátil. Kam kráčíš, Slovensko?

2. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody 667 - Když mi není do řeči

667 - Když mi není do řeči

2. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Kolaps #110: Přáda, Pavelka - Dobrovolnost je iluzorní, přesčasy v nemocnicích jsou ilegální

Kolaps #110: Přáda, Pavelka - Dobrovolnost je iluzorní, přesčasy v nemocnicích jsou ilegální

1. 10. 2023

1 hod 14 min

Obrázek epizody Deník Miliardáře - Švýcarsko #0 Pilot

Deník Miliardáře - Švýcarsko #0 Pilot

1. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody #199 Na povrchu nič nenájdeme, musíme nájsť odvahu ponoriť sa hlbšie

#199 Na povrchu nič nenájdeme, musíme nájsť odvahu ponoriť sa hlbšie

1. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Hovory: Rodičovství je zrcadlo nastavené sobě samému, říká jáhen Miencil, který vychovává adoptované dítě

Hovory: Rodičovství je zrcadlo nastavené sobě samému, říká jáhen Miencil, který vychovává adoptované dítě

1. 10. 2023

17 min

Obrázek epizody Pochlap se: Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

Pochlap se: Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

1. 10. 2023

46 min

Obrázek epizody Mlátičky

Mlátičky

1. 10. 2023

52 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Polycystické ledviny. Nový lék může pacienty vrátit do plnohodnotného života

Moci bez nemoci: Polycystické ledviny. Nový lék může pacienty vrátit do plnohodnotného života

1. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Profesionální společník Tom (34): Mé klientky mi platí 4 tisíce na hodinu. Jde o dobře situované ženy ve středním věku. Ne vždy dojde na sex

Profesionální společník Tom (34): Mé klientky mi platí 4 tisíce na hodinu. Jde o dobře situované ženy ve středním věku. Ne vždy dojde na sex

1. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody ČÍNSKA TELEVÍZIA A ISLANĎANIA S PRÍZVUKOM

ČÍNSKA TELEVÍZIA A ISLANĎANIA S PRÍZVUKOM

1. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

Dlouho jsem si myslel, že musím být lepší než ostatní, svěřuje se nevidomý Zdeněk

1. 10. 2023

46 min

Obrázek epizody Hergot!: O světě Qurandu, severských mýtech a Tolkienovi s religionistou Janem Kozákem

Hergot!: O světě Qurandu, severských mýtech a Tolkienovi s religionistou Janem Kozákem

1. 10. 2023

49 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Kučerovi: Zelené trenýrky Vladimíra a odmítání Květy zažehlo lásku, která trvá přes 50 let

Zlatá láska: Manželé Kučerovi: Zelené trenýrky Vladimíra a odmítání Květy zažehlo lásku, která trvá přes 50 let

1. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Kuchař Karel získal cenu za svou rumovou zmrzlinu s rozinkami

Klub Rádia Junior: Kuchař Karel získal cenu za svou rumovou zmrzlinu s rozinkami

1. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Úvodní díl

Úvodní díl

1. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody S3 Ep20: Přichyceni při činu a jak často říkat Miluji Tě?

S3 Ep20: Přichyceni při činu a jak často říkat Miluji Tě?

1. 10. 2023

41 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Posilňujme sa proti úzkosti

Nedeľná nekázeň: Posilňujme sa proti úzkosti

1. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Nadužívání slova „epický“

O češtině od A do Z: Nadužívání slova „epický“

1. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Vegetarián Hitler

Vegetarián Hitler

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: V Reportážích zahraničních zpravodajů se v Londýně proběhnete při vzpomínce na Emila Zátopka

Reportáže zahraničních zpravodajů: V Reportážích zahraničních zpravodajů se v Londýně proběhnete při vzpomínce na Emila Zátopka

1. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Mazlíčka má v Česku až 4,5 milionů domácností. Která světová hvězda vlastní oslíka?

Totál talkshow: Mazlíčka má v Česku až 4,5 milionů domácností. Která světová hvězda vlastní oslíka?

1. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody V Předhradí mají hrad, na který se jde z kopce

V Předhradí mají hrad, na který se jde z kopce

1. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

Host Radiožurnálu: Miloš Vacík: Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla. Je to dobrodružství

1. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

Až na dřeň: Film Úsvit je primárně detektivka, téma hermafroditismu zpracovává citlivým způsobem, věří režisér

1. 10. 2023

25 min