Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Vše, co potřebujete vědět o tunelu pod Červenohorským sedlem. Odpovídal i hejtman Olomouckého kraje

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Vše, co potřebujete vědět o tunelu pod Červenohorským sedlem. Odpovídal i hejtman Olomouckého kraje

4. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Střet s realitou přišel hned v první den mé cesty do Santiaga, směje se poutnice Martina Ferencová

Dobré dopoledne: Střet s realitou přišel hned v první den mé cesty do Santiaga, směje se poutnice Martina Ferencová

4. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Celý národ učitelům závidí. Realita je ale taková, že budou mít ještě méně, než vláda říkala

Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Celý národ učitelům závidí. Realita je ale taková, že budou mít ještě méně, než vláda říkala

4. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Celý národ učitelům závidí. Realita je ale taková, že budou mít ještě méně, než vláda říkala

Dvacet minut Radiožurnálu: Plaga: Celý národ učitelům závidí. Realita je ale taková, že budou mít ještě méně, než vláda říkala

4. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vše o novém bodovém systému na našich silnicích. Změny jsou nutné, říká dopravní expert Jedlička

Radioporadna: Vše o novém bodovém systému na našich silnicích. Změny jsou nutné, říká dopravní expert Jedlička

4. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Kynoložka Hana Böhme: Pes nemůže být vycvičený jen napůl. Pašeráci zvířat v Africe jsou vynalézaví

Alex a host: Kynoložka Hana Böhme: Pes nemůže být vycvičený jen napůl. Pašeráci zvířat v Africe jsou vynalézaví

4. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Matěj Houška: Jsem lovec, ne ekologický aktivista. Nechci ale, aby ryby trpěly

Matěj Houška: Jsem lovec, ne ekologický aktivista. Nechci ale, aby ryby trpěly

4. 10. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Život k nezaplacení: Sociolog Prokop: V danění se musíme více zaměřit na věci s negativním vlivem. A méně danit práci

Život k nezaplacení: Sociolog Prokop: V danění se musíme více zaměřit na věci s negativním vlivem. A méně danit práci

4. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Momenty: Mám rád opravdové sci-fi, ne fantasy – to ani nedovedu číst, natož abych ho psal, říká Ondřej Neff

Momenty: Mám rád opravdové sci-fi, ne fantasy – to ani nedovedu číst, natož abych ho psal, říká Ondřej Neff

4. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Věda Plus: Nevnášíme cizorodou látku do DNA, jen ji pozměňujeme, říká vědec o modifikaci plodin

Věda Plus: Nevnášíme cizorodou látku do DNA, jen ji pozměňujeme, říká vědec o modifikaci plodin

4. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

Blízká setkání: Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

4. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Bourání: Co dělá designér v době nadbytku? Matyáš Barák vytváří produkty z palet a trubek od klimatizace

Bourání: Co dělá designér v době nadbytku? Matyáš Barák vytváří produkty z palet a trubek od klimatizace

4. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody Až lékaři nepřijdou do práce

Až lékaři nepřijdou do práce

4. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Interview Plus: Lidé často chodí do nemocnice s banalitami. Přibývá nám práce a ubývá personálu, říká vrchní sestra

Interview Plus: Lidé často chodí do nemocnice s banalitami. Přibývá nám práce a ubývá personálu, říká vrchní sestra

4. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Jiří Burian o proměně Kapitána Dema, své vlastní hudební dráze i věčným bojem s jojo efektem!

Jiří Burian o proměně Kapitána Dema, své vlastní hudební dráze i věčným bojem s jojo efektem!

4. 10. 2023

38 min

Obrázek epizody Radioporadna: Štíhlá, hrdá a upovídaná kočka. Bengálka v sobě nezapře divočinu

Radioporadna: Štíhlá, hrdá a upovídaná kočka. Bengálka v sobě nezapře divočinu

4. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Výstavy v sídle hradeckého magistrátu osvobozují uměním. Esteticky fascinující Konkrétní podzim

Host ve studiu: Výstavy v sídle hradeckého magistrátu osvobozují uměním. Esteticky fascinující Konkrétní podzim

4. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Když Rusko vyhraje, urve si něco i z našeho světa. A příště si vezme víc, varuje filantrop Dobrovský

Osobnost Plus: Když Rusko vyhraje, urve si něco i z našeho světa. A příště si vezme víc, varuje filantrop Dobrovský

4. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Když Rusko vyhraje, urve si něco i z našeho světa. A příště si vezme víc, varuje filantrop Dobrovský

Osobnost Plus: Když Rusko vyhraje, urve si něco i z našeho světa. A příště si vezme víc, varuje filantrop Dobrovský

4. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Ředitelka festivalu Music is... Zdenka Bodor představuje program letošního ročníku

Ředitelka festivalu Music is... Zdenka Bodor představuje program letošního ročníku

4. 10. 2023

7 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

Blízká setkání: Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

4. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

Cleanfluencerka Kateřina Brožová: Jsem vyléčená bordelářka

4. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Matyáš Vorda: Jak se vytváří show pro Ewu Farnou, Calina a Viktora Sheena

Matyáš Vorda: Jak se vytváří show pro Ewu Farnou, Calina a Viktora Sheena

4. 10. 2023

52 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Babička je mým celoživotním vzorem, říká spisovatelka Kamila Holásková, která vydala novou knihu

Větrník - Host ve studiu: Babička je mým celoživotním vzorem, říká spisovatelka Kamila Holásková, která vydala novou knihu

4. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Děkan Jan Stolín: Po revoluci jsme jako studenti utvářeli podobu školy. Proto chci být angažovaný

Děkan Jan Stolín: Po revoluci jsme jako studenti utvářeli podobu školy. Proto chci být angažovaný

4. 10. 2023

50 min