Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody No125 - VZŤAHY PO TRIDSIATKE

No125 - VZŤAHY PO TRIDSIATKE

6. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody 274 - Interview with Hannah Gaber for the Jew-ish Podcast

274 - Interview with Hannah Gaber for the Jew-ish Podcast

6. 10. 2023

56 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Zdeněk Hřib: Zpoplatnění vjezdu pro celou Prahu 1 se nikdy nedebatovalo, jde o konkrétní úseky

K věci Štěpánky Duchkové: Zdeněk Hřib: Zpoplatnění vjezdu pro celou Prahu 1 se nikdy nedebatovalo, jde o konkrétní úseky

6. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Kulturní dům v Havlíčkově Brodě má po více než deseti letech nového ředitele

Dobré dopoledne: Kulturní dům v Havlíčkově Brodě má po více než deseti letech nového ředitele

6. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jak budovat vztah žáků k dějepisu? Učit je bádat nebo začít od současnosti, navrhuje historik Činátl

Dvacet minut Radiožurnálu: Jak budovat vztah žáků k dějepisu? Učit je bádat nebo začít od současnosti, navrhuje historik Činátl

6. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jak budovat vztah žáků k dějepisu? Učit je bádat nebo začít od současnosti, navrhuje historik Činátl

Dvacet minut Radiožurnálu: Jak budovat vztah žáků k dějepisu? Učit je bádat nebo začít od současnosti, navrhuje historik Činátl

6. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Někteří dokonce odhodí hole a šplhají na rozhlednu. Šumavu mohou díky projektu poznávat i senioři

Někteří dokonce odhodí hole a šplhají na rozhlednu. Šumavu mohou díky projektu poznávat i senioři

6. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ohlédnutí po běžeckém seriálu Běhej lesy 2023

Klub Rádia Junior: Ohlédnutí po běžeckém seriálu Běhej lesy 2023

6. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody K-TOWN Podcast #23: Městské legendy v Koreji

K-TOWN Podcast #23: Městské legendy v Koreji

6. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody How to fix fashion and protect the planet | Amy Powney

How to fix fashion and protect the planet | Amy Powney

6. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody O čem se mluví pod Ještědem: S Daliborem Dědkem: O motivaci úspěšného podnikatele k veřejně prospěšným projektům

O čem se mluví pod Ještědem: S Daliborem Dědkem: O motivaci úspěšného podnikatele k veřejně prospěšným projektům

6. 10. 2023

14 min

Obrázek epizody Quest: Čestmír Strakatý: Jsem hudební snob. Diablo IV je jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy slyšel

Quest: Čestmír Strakatý: Jsem hudební snob. Diablo IV je jedna z nejlepších věcí, co jsem kdy slyšel

6. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Padesátka mrtvých těl. Proč Rusko dál vraždí nevinné

Padesátka mrtvých těl. Proč Rusko dál vraždí nevinné

6. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zazimování květin

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zazimování květin

6. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody The Secret to a Long Life

The Secret to a Long Life

6. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Potit se nemusíme jen v horkém létě. Nadměrné pocení může být projevem nemoci

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Kateřina Cajthamlová: Potit se nemusíme jen v horkém létě. Nadměrné pocení může být projevem nemoci

6. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Děti se mi zrcadlí do knih, to téma mnou rezonuje, říká autorka detektivek a máma Kristýna Trpková

Host ve studiu: Děti se mi zrcadlí do knih, to téma mnou rezonuje, říká autorka detektivek a máma Kristýna Trpková

6. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Václav Dolejší: Zapšklého Duku musel zesměšnit Vatikán

Václav Dolejší: Zapšklého Duku musel zesměšnit Vatikán

6. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Ráj na zemi zvěčňuje fotografka Pavla Bičíková

Vybrali jsme pro vás: Ráj na zemi zvěčňuje fotografka Pavla Bičíková

6. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Práce nosem psy baví. S chutí najdou i to, co jim nevoní

Radioporadna: Práce nosem psy baví. S chutí najdou i to, co jim nevoní

6. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

6. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

Blízká setkání: Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

6. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

Blízká setkání: Farářka Kopecká: Moje druhá knížka mi přinesla úlevu, že není potřeba mít masku

6. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Papež chce žehnat stejnopohlavním párům a beton s kávou je v kurzu. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Papež chce žehnat stejnopohlavním párům a beton s kávou je v kurzu. To jsou zprávy minulého týdne

6. 10. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Svět vysokoškoláků jiným pohledem. Setkání s univerzitní ombudsmankou Nikolou Kostlánovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Svět vysokoškoláků jiným pohledem. Setkání s univerzitní ombudsmankou Nikolou Kostlánovou

6. 10. 2023

21 min