Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

12. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

Blízká setkání: Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

12. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

Blízká setkání: Herečka Martha Issová: Moje postava v novém filmu Úsvit? Tak to je opravdu strašná čůza

12. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody J. Dvořáček: „Sonnentor není jen značka kvalitních čajů, ale místo setkávání.“

J. Dvořáček: „Sonnentor není jen značka kvalitních čajů, ale místo setkávání.“

12. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Bourání: Kde jsou dobré parky? V Berlíně i v Koperu, v Českých Budějovicích i Brně. Co mají společného?

Bourání: Kde jsou dobré parky? V Berlíně i v Koperu, v Českých Budějovicích i Brně. Co mají společného?

12. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Příběh Morgotha - zrod prvního Temného pána Středozemě | Svět Pána prstenů

Příběh Morgotha - zrod prvního Temného pána Středozemě | Svět Pána prstenů

12. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Teroristé a extremisté mezi Izraelci a Palestinci jsou spojenci, kteří chtějí neklid, míní farář

Interview Plus: Teroristé a extremisté mezi Izraelci a Palestinci jsou spojenci, kteří chtějí neklid, míní farář

12. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Petr Holub: Krize Čechy probudila ze snu, že nakonec zbohatnou všichni

Petr Holub: Krize Čechy probudila ze snu, že nakonec zbohatnou všichni

12. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud PiS vyhraje volby, dotáhne Kaczyński autokratický systém do konce, varuje exdiplomat Janyška

Osobnost Plus: Pokud PiS vyhraje volby, dotáhne Kaczyński autokratický systém do konce, varuje exdiplomat Janyška

12. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Pokud PiS vyhraje volby, dotáhne Kaczyński autokratický systém do konce, varuje exdiplomat Janyška

Osobnost Plus: Pokud PiS vyhraje volby, dotáhne Kaczyński autokratický systém do konce, varuje exdiplomat Janyška

12. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Do Prahy přiletěl další vládní speciál s českými občany. Spojuje je úleva a radost

Ranní Plus: Do Prahy přiletěl další vládní speciál s českými občany. Spojuje je úleva a radost

12. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Změnil se i jindy bujarý Tel Aviv. Jeho ulice jsou nezvykle liduprázdné

Ranní Plus: Změnil se i jindy bujarý Tel Aviv. Jeho ulice jsou nezvykle liduprázdné

12. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Izraelským studentům na českých univerzitách začaly chodit povolávací rozkazy

Ranní Plus: Izraelským studentům na českých univerzitách začaly chodit povolávací rozkazy

12. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Nezbedný uhlíř Příbek provází železářskou stezkou v Kadově. Dostala název V dýmu starých hutí

Nezbedný uhlíř Příbek provází železářskou stezkou v Kadově. Dostala název V dýmu starých hutí

12. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: ,,Děti trénuji kvůli svému synovi“. Zdeněk Folprecht vysvětluje, proč je sport pro děti to nejlepší

První dotek Zdeňka Folprechta: ,,Děti trénuji kvůli svému synovi“. Zdeněk Folprecht vysvětluje, proč je sport pro děti to nejlepší

12. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Pokud máte chuť na sci-fi antiutopistické lovestory, je White Plastic Sky dobrá volba, radí kritik

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Pokud máte chuť na sci-fi antiutopistické lovestory, je White Plastic Sky dobrá volba, radí kritik

12. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

12. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

12. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

Vizitka: Jiří Kniha: V Divadle DNO se nám dařilo. I proto mi unikalo, proč bych se měl jít učit na DAMU

12. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Pro a proti: Regulace Airbnb v Česku

Pro a proti: Regulace Airbnb v Česku

12. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Ranní Plus: USA zatím mají kapacity na to, aby vojensky podporovaly Ukrajinu i Izrael, tvrdí amerikanista

Ranní Plus: USA zatím mají kapacity na to, aby vojensky podporovaly Ukrajinu i Izrael, tvrdí amerikanista

12. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody Vlna: „Takovou knihu jsem ještě neviděl.“ Cormac McCarthy se loučí překvapením

Vlna: „Takovou knihu jsem ještě neviděl.“ Cormac McCarthy se loučí překvapením

12. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lov na brouky je podobný jako lov tygra, říká neurochirurg Beneš. Je to větší adrenalin než operace?

Host Lucie Výborné: Lov na brouky je podobný jako lov tygra, říká neurochirurg Beneš. Je to větší adrenalin než operace?

12. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Lov na brouky je podobný jako lov tygra, říká neurochirurg Beneš. Je to větší adrenalin než operace?

Host Lucie Výborné: Lov na brouky je podobný jako lov tygra, říká neurochirurg Beneš. Je to větší adrenalin než operace?

12. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody #13_Rodičem v umění

#13_Rodičem v umění

12. 10. 2023

50 min