Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody „Raná péče končí v sedmi letech dítěte. A co pak?“ Se Střediskem ranné péče Educo Zlín o nutnosti včasné péče, o mezerách v systému a o tom, co se musí změnit

„Raná péče končí v sedmi letech dítěte. A co pak?“ Se Střediskem ranné péče Educo Zlín o nutnosti včasné péče, o mezerách v systému a o tom, co se musí změnit

9. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Viliam Poltikovič: Duše, Dětství, Spiritualita, Smysl, Smrt #91

Viliam Poltikovič: Duše, Dětství, Spiritualita, Smysl, Smrt #91

9. 12. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dodržování hygieny rukou je základ, abyste si domů nepřinesli „suvenýr“ v podobě žloutenky typu A

Radioporadna: Dodržování hygieny rukou je základ, abyste si domů nepřinesli „suvenýr“ v podobě žloutenky typu A

9. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Jindřich Šídlo: Nastupuje styl politiky, který nezná stud. Nevíme, jaký Babiš se jako premiér vrací

Jindřich Šídlo: Nastupuje styl politiky, který nezná stud. Nevíme, jaký Babiš se jako premiér vrací

9. 12. 2025

29 min

Obrázek epizody Interview Plus: Špicar: Ať vláda udělá cokoli, jen ať sníží ceny energií

Interview Plus: Špicar: Ať vláda udělá cokoli, jen ať sníží ceny energií

9. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mišpule je starobylý host našich zahrad. Plody obsahují vlákninu, vitamíny a jsou vhodné do marmelád

Hobby magazín: Mišpule je starobylý host našich zahrad. Plody obsahují vlákninu, vitamíny a jsou vhodné do marmelád

9. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Povahou jsem Čech jako poleno a táhlo mě to zpět. Monako jsem úplně opustil, říká Jan Koller

Alex a host: Povahou jsem Čech jako poleno a táhlo mě to zpět. Monako jsem úplně opustil, říká Jan Koller

9. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Mišpule je starobylý host našich zahrad. Plody obsahují vlákninu, vitamíny a jsou vhodné do marmelád

Hobby magazín: Mišpule je starobylý host našich zahrad. Plody obsahují vlákninu, vitamíny a jsou vhodné do marmelád

9. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Povahou jsem Čech jako poleno a táhlo mě to zpět. Monako jsem úplně opustil, říká Jan Koller

Povahou jsem Čech jako poleno a táhlo mě to zpět. Monako jsem úplně opustil, říká Jan Koller

9. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody BST Society: Psychedelická renesance: Jak psychedelika mění moderní psychiatrii

BST Society: Psychedelická renesance: Jak psychedelika mění moderní psychiatrii

9. 12. 2025

56 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusistka: Putina nevymění, dokud se nevyřeší válečné zločiny

Osobnost Plus: Rusistka: Putina nevymění, dokud se nevyřeší válečné zločiny

9. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Vánoce pod tlakem. Psychiatr vysvětluje, proč jsou pro lidi tolik náročné

Dobré dopoledne: Vánoce pod tlakem. Psychiatr vysvětluje, proč jsou pro lidi tolik náročné

9. 12. 2025

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Malý Tyran! Potvrzen byl nový druh drobnějšího dinosaura. Tyrannosaurus rex měl menšího bratránka

Host ve studiu: Malý Tyran! Potvrzen byl nový druh drobnějšího dinosaura. Tyrannosaurus rex měl menšího bratránka

9. 12. 2025

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Autor seriálu Ratolesti Tomáš Feřtek: Když dítě selže, nemusí to být vaše vina. Je dobré to vědět

Blízká setkání: Autor seriálu Ratolesti Tomáš Feřtek: Když dítě selže, nemusí to být vaše vina. Je dobré to vědět

9. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Autor seriálu Ratolesti Tomáš Feřtek: Když dítě selže, nemusí to být vaše vina. Je dobré to vědět

Blízká setkání: Autor seriálu Ratolesti Tomáš Feřtek: Když dítě selže, nemusí to být vaše vina. Je dobré to vědět

9. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Autor seriálu Ratolesti Tomáš Feřtek: Když dítě selže, nemusí to být vaše vina. Je dobré to vědět

Autor seriálu Ratolesti Tomáš Feřtek: Když dítě selže, nemusí to být vaše vina. Je dobré to vědět

9. 12. 2025

33 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Andrej Babiš premiérem. Epidemie chřipky. Oteplování planety

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Andrej Babiš premiérem. Epidemie chřipky. Oteplování planety

9. 12. 2025

19 min

Obrázek epizody Pro a proti: Babiš je znovu premiérem. Vyřešil opravdu svůj střet zájmů?

Pro a proti: Babiš je znovu premiérem. Vyřešil opravdu svůj střet zájmů?

9. 12. 2025

25 min

Obrázek epizody Poradna: Vše kolem vytápění má v malíčku Smokeman alias populární vědec Jiří Horák

Poradna: Vše kolem vytápění má v malíčku Smokeman alias populární vědec Jiří Horák

9. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Vše kolem vytápění má v malíčku Smokeman alias populární vědec Jiří Horák

Vše kolem vytápění má v malíčku Smokeman alias populární vědec Jiří Horák

9. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dítě se učí pětkrát rychleji než dospělák! Podpořte jeho schopnosti didaktickou hračkou

Radioporadna: Dítě se učí pětkrát rychleji než dospělák! Podpořte jeho schopnosti didaktickou hračkou

9. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Dítě se učí pětkrát rychleji než dospělák! Podpořte jeho schopnosti didaktickou hračkou

Radioporadna: Dítě se učí pětkrát rychleji než dospělák! Podpořte jeho schopnosti didaktickou hračkou

9. 12. 2025

18 min

Obrázek epizody Strahovský stadion zažil všesokolské slety, spartakiády i hvězdné koncerty Rolling Stones nebo U2

Strahovský stadion zažil všesokolské slety, spartakiády i hvězdné koncerty Rolling Stones nebo U2

9. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Operation Paul Bunyan

Operation Paul Bunyan

9. 12. 2025

43 min

Obrázek epizody AI zvládne práci za 50 lidí, ale génia nenahradí

AI zvládne práci za 50 lidí, ale génia nenahradí

9. 12. 2025

56 min