Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody No126 - MANŽELSKÝ SEX JE TABU

No126 - MANŽELSKÝ SEX JE TABU

13. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Radek Vondráček: S označením daňový balíček jsme se trefili. Místo škrtů vybere stát peníze od lidí

Dvacet minut Radiožurnálu: Radek Vondráček: S označením daňový balíček jsme se trefili. Místo škrtů vybere stát peníze od lidí

13. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Radek Vondráček: S označením daňový balíček jsme se trefili. Místo škrtů vybere stát peníze od lidí

Dvacet minut Radiožurnálu: Radek Vondráček: S označením daňový balíček jsme se trefili. Místo škrtů vybere stát peníze od lidí

13. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody s4e9. Byly jsme na online celosvětové sexparty a bylo to HROZNÝ

s4e9. Byly jsme na online celosvětové sexparty a bylo to HROZNÝ

13. 10. 2023

37 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní zelenina

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Podzimní zelenina

13. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Border Trilogy Part 1: Hole in the Fence

Border Trilogy Part 1: Hole in the Fence

13. 10. 2023

53 min

Obrázek epizody #203 IZRAEL-HAMÁS: Levičák se na to NEMŮŽE dívat černobíle!

#203 IZRAEL-HAMÁS: Levičák se na to NEMŮŽE dívat černobíle!

13. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Nejlepší kniha od Leoše Kyši! | Bookcheck Sudetenland

Nejlepší kniha od Leoše Kyši! | Bookcheck Sudetenland

13. 10. 2023

35 min

Obrázek epizody Jak se dokumentují válečné zločiny

Jak se dokumentují válečné zločiny

13. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rakovinou prsu může onemocnět i muž

Dobré dopoledne: Rakovinou prsu může onemocnět i muž

13. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Věda Plus: Je to paradox, ale zřejmě nejvíc plýtvá jídlem generace Z

Věda Plus: Je to paradox, ale zřejmě nejvíc plýtvá jídlem generace Z

13. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Staré židovské město pražské představuje deset století historie. Navštívit můžete synagogy i hřbitov

Staré židovské město pražské představuje deset století historie. Navštívit můžete synagogy i hřbitov

13. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Uši ohrožuje zvukový smog. Trénujte je tichem, udržíte je v dobré kondici, radí Kateřina Cajthamlová

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Uši ohrožuje zvukový smog. Trénujte je tichem, udržíte je v dobré kondici, radí Kateřina Cajthamlová

13. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Orlickoústecká návrhářka má cvilink v genech. Len je podle ní nenahraditelný

Radioporadna: Orlickoústecká návrhářka má cvilink v genech. Len je podle ní nenahraditelný

13. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jsem takový škodič mezi žánry. Od všeho něco, říká herec i loutkoherec Jiří Kniha, držitel Thálie

Host ve studiu: Jsem takový škodič mezi žánry. Od všeho něco, říká herec i loutkoherec Jiří Kniha, držitel Thálie

13. 10. 2023

9 min

Obrázek epizody K jihlavské opravářce oděvů si lidé rychle našli cestu. Oblíbené oblečení vrací do života

K jihlavské opravářce oděvů si lidé rychle našli cestu. Oblíbené oblečení vrací do života

13. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Mozaika: Virtuální realita je způsob vnímání. Susanne Kennedy přiváží do Prahy své divadelní vidění světa

Mozaika: Virtuální realita je způsob vnímání. Susanne Kennedy přiváží do Prahy své divadelní vidění světa

13. 10. 2023

15 min

Obrázek epizody Antropoložka jídla Eva Ferrarová: V Evropě to s konzumací masa přeháníme. Má to ekologické dopady

Antropoložka jídla Eva Ferrarová: V Evropě to s konzumací masa přeháníme. Má to ekologické dopady

13. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Antropoložka jídla Eva Ferrarová: V Evropě to s konzumací masa přeháníme. Má to ekologické dopady

Blízká setkání: Antropoložka jídla Eva Ferrarová: V Evropě to s konzumací masa přeháníme. Má to ekologické dopady

13. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Antropoložka jídla Eva Ferrarová: V Evropě to s konzumací masa přeháníme. Má to ekologické dopady

Blízká setkání: Antropoložka jídla Eva Ferrarová: V Evropě to s konzumací masa přeháníme. Má to ekologické dopady

13. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

13. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

13. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

Vizitka: Sopranistka Marková: Velká kariéra není můj cíl. Chci se neustále zdokonalovat a hledat nové pocity

13. 10. 2023

45 min

Obrázek epizody V ženskom rode: Ružena Bajcsy: Úprimne verím, že zajtra bude lepšie ako dnes

V ženskom rode: Ružena Bajcsy: Úprimne verím, že zajtra bude lepšie ako dnes

13. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody Interview Plus: Palestinci svádí na Izraelce všechna příkoří i nedostatky a naopak. To znesnadňuje mír, míní Tureček

Interview Plus: Palestinci svádí na Izraelce všechna příkoří i nedostatky a naopak. To znesnadňuje mír, míní Tureček

13. 10. 2023

26 min