Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Leopold Hilsner není vrah Anežky Hrůzové. Mám důkaz o rozporech ve spisu, odhaluje badatel Mareš

Host Lucie Výborné: Leopold Hilsner není vrah Anežky Hrůzové. Mám důkaz o rozporech ve spisu, odhaluje badatel Mareš

13. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Leopold Hilsner není vrah Anežky Hrůzové. Mám důkaz o rozporech ve spisu, odhaluje badatel Mareš

Host Lucie Výborné: Leopold Hilsner není vrah Anežky Hrůzové. Mám důkaz o rozporech ve spisu, odhaluje badatel Mareš

13. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Za zrakem - Nevidomí v mém okolí

Za zrakem - Nevidomí v mém okolí

13. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody Lysohor a otužilec - Ján Čupa

Lysohor a otužilec - Ján Čupa

13. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Oktoberfest letos praskal ve švech. Jak se na něj chystají sládkové?

Oktoberfest letos praskal ve švech. Jak se na něj chystají sládkové?

13. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Oktoberfest letos praskal ve švech. Jak se na něj chystají sládkové?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Oktoberfest letos praskal ve švech. Jak se na něj chystají sládkové?

13. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zajímal mě přístup k tělesnosti, který je chladný a funkční, prozrazuje režisérka filmu Její tělo

Osobnost Plus: Zajímal mě přístup k tělesnosti, který je chladný a funkční, prozrazuje režisérka filmu Její tělo

13. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zajímal mě přístup k tělesnosti, který je chladný a funkční, prozrazuje režisérka filmu Její tělo

Osobnost Plus: Zajímal mě přístup k tělesnosti, který je chladný a funkční, prozrazuje režisérka filmu Její tělo

13. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Ešus 9/10/2023: Jiří, Pavel a Grónsko

Ešus 9/10/2023: Jiří, Pavel a Grónsko

13. 10. 2023

1 hod

Obrázek epizody Mikrovlnky: Brňan si čistil svoji chloubu a ovce sežraly 100 kilogramů marihuany. To jsou nej zprávy týdne

Mikrovlnky: Brňan si čistil svoji chloubu a ovce sežraly 100 kilogramů marihuany. To jsou nej zprávy týdne

13. 10. 2023

9 min

Obrázek epizody Pro a proti: Byli bratři Mašíni symbolem třetího odboje, nebo spíš jeho extrémním projevem?

Pro a proti: Byli bratři Mašíni symbolem třetího odboje, nebo spíš jeho extrémním projevem?

13. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Petr Vizina: Bob Dylan a miliony pravd

Petr Vizina: Bob Dylan a miliony pravd

13. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Sloužit do roztrhání těla? Navýšení přesčasové práce lékařů je fatální selhání vlády

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Sloužit do roztrhání těla? Navýšení přesčasové práce lékařů je fatální selhání vlády

13. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Tomáš Zima: Sloužit do roztrhání těla? Navýšení přesčasové práce lékařů je fatální selhání vlády

Jak to vidí...: Tomáš Zima: Sloužit do roztrhání těla? Navýšení přesčasové práce lékařů je fatální selhání vlády

13. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Nový svět #32 - Německo

Nový svět #32 - Německo

13. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Moment 131: Why You Need To Start Embracing ALL Your Emotions: Dr. Julie Smith

Moment 131: Why You Need To Start Embracing ALL Your Emotions: Dr. Julie Smith

13. 10. 2023

9 min

Obrázek epizody Na Východ!: Pohlceni postsovětským prostorem

Na Východ!: Pohlceni postsovětským prostorem

13. 10. 2023

22 min

Obrázek epizody 50 CÍRKEV A SEX| Kněz se zamiloval do muže. Z čeho se zpovídají duchovní?

50 CÍRKEV A SEX| Kněz se zamiloval do muže. Z čeho se zpovídají duchovní?

13. 10. 2023

57 min

Obrázek epizody Novotný a Szántó: Teror je estráda, názory hlupáků nás nezajímají. Kde je začátek brutality v Izraeli?

Novotný a Szántó: Teror je estráda, názory hlupáků nás nezajímají. Kde je začátek brutality v Izraeli?

13. 10. 2023

31 min

Obrázek epizody Míša: Táta mi zavázal oči, svázal mě a znásilnil

Míša: Táta mi zavázal oči, svázal mě a znásilnil

13. 10. 2023

59 min

Obrázek epizody Beseda u Cherubína: Škola

Beseda u Cherubína: Škola

13. 10. 2023

1 hod 38 min

Obrázek epizody Zrzka a Matfyzák o neefektivitě státního školství

Zrzka a Matfyzák o neefektivitě státního školství

13. 10. 2023

1 hod 38 min

Obrázek epizody 275  - A Courageous Mind

275 - A Courageous Mind

13. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Hovory: Pokud můžu být užitečná a pomáhat, dává mi to smysl, říká nová ředitelka Nadace Charty 77 Voldánová

Hovory: Pokud můžu být užitečná a pomáhat, dává mi to smysl, říká nová ředitelka Nadace Charty 77 Voldánová

12. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Jak to bylo s Izraelem a Palestinou

Vinohradská 12: Jak to bylo s Izraelem a Palestinou

13. 10. 2023

22 min