Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #200 Konať napriek strachu

#200 Konať napriek strachu

15. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Kolaps #112: Švec, Wančová - Za těchto podmínek dál nemůžeme pracovat, problém se sám nevyřeší

Kolaps #112: Švec, Wančová - Za těchto podmínek dál nemůžeme pracovat, problém se sám nevyřeší

15. 10. 2023

59 min

Obrázek epizody Vláda pracovala dva roky na konsolidačním balíčku. Výsledek je k ničemu

Vláda pracovala dva roky na konsolidačním balíčku. Výsledek je k ničemu

15. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Dobráci

Dobráci

15. 10. 2023

54 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Švadlena Blanka Bednářová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Švadlena Blanka Bednářová v Klubu Rádia Junior

15. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Pochlap se: Když sbírka nevyjde, sundá tě to, důležitý je mít odstup, říká zakladatel dobročinné platformy

Pochlap se: Když sbírka nevyjde, sundá tě to, důležitý je mít odstup, říká zakladatel dobročinné platformy

15. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Když sbírka nevyjde, sundá tě to, důležitý je mít odstup, říká zakladatel dobročinné platformy

Když sbírka nevyjde, sundá tě to, důležitý je mít odstup, říká zakladatel dobročinné platformy

15. 10. 2023

40 min

Obrázek epizody Zlatá láska: Manželé Vodstrčilovi: Poznali jsme se 20 let před svatbou, Jiří mě vozil v kočárku, směje se Marta

Zlatá láska: Manželé Vodstrčilovi: Poznali jsme se 20 let před svatbou, Jiří mě vozil v kočárku, směje se Marta

15. 10. 2023

41 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: prežil Auschwitz, jeho vnučka a pravnuk teroristický útok Hamasu

Kóšer podcast: prežil Auschwitz, jeho vnučka a pravnuk teroristický útok Hamasu

15. 10. 2023

24 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Rakovina dělohy. Pomoci může genetické testování a novinková léčba v podobě imunoterapie

Moci bez nemoci: Rakovina dělohy. Pomoci může genetické testování a novinková léčba v podobě imunoterapie

15. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody S3 Ep21: Policie, dodělejte! Aneb jsme jenom lidi.

S3 Ep21: Policie, dodělejte! Aneb jsme jenom lidi.

15. 10. 2023

47 min

Obrázek epizody Finanční speciál #5 - Online hrozby, podvody a dezinformace

Finanční speciál #5 - Online hrozby, podvody a dezinformace

15. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Neměňme něco, co funguje. Dokument o tom, proč na Křivoklátsku nechtějí národní park

Neměňme něco, co funguje. Dokument o tom, proč na Křivoklátsku nechtějí národní park

15. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Aneta Krajcová ,,POZITIVNÍ ENERGIE PŘEKRYJE VŠECHNY VRÁSKY" - Osobní Prostor Tomáše Arsova #02

Aneta Krajcová ,,POZITIVNÍ ENERGIE PŘEKRYJE VŠECHNY VRÁSKY" - Osobní Prostor Tomáše Arsova #02

15. 10. 2023

42 min

Obrázek epizody Reportáže zahraničních zpravodajů: Reportáže zahraničních zpravodajů vás přesvědčí, že americká kuchyně nejsou jen fast foody, ale k dostání jsou i kvalitní potraviny od místních výrobců na trzích

Reportáže zahraničních zpravodajů: Reportáže zahraničních zpravodajů vás přesvědčí, že americká kuchyně nejsou jen fast foody, ale k dostání jsou i kvalitní potraviny od místních výrobců na trzích

15. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Brazilci si myslí, že jiné jazyky neznají stesk. Není tam jen festival a strach, říká spisovatelka

Brazilci si myslí, že jiné jazyky neznají stesk. Není tam jen festival a strach, říká spisovatelka

15. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Z čeho vzniklo slovní spojení „jsem s to“ a užívá se ještě?

O češtině od A do Z: Z čeho vzniklo slovní spojení „jsem s to“ a užívá se ještě?

15. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Pravdu nemožno mať, pravde možno iba patriť

Nedeľná nekázeň: Pravdu nemožno mať, pravde možno iba patriť

15. 10. 2023

6 min

Obrázek epizody DVA POHÁRE PORTSKÉHO A SI VYBAVENÝ

DVA POHÁRE PORTSKÉHO A SI VYBAVENÝ

15. 10. 2023

43 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Vydejte se se s námi do lesa! Povíme si, jak se tam daří zvířatům i turistům

Totál talkshow: Vydejte se se s námi do lesa! Povíme si, jak se tam daří zvířatům i turistům

15. 10. 2023

44 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Brazilci si myslí, že jiné jazyky neznají stesk. Není tam jen festival a strach, říká spisovatelka

Host Radiožurnálu: Brazilci si myslí, že jiné jazyky neznají stesk. Není tam jen festival a strach, říká spisovatelka

15. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Lucie Štěpánková: V jedné komedii vystřídám rekordní počet převleků. Rozmanitost herectví mě baví

Lucie Štěpánková: V jedné komedii vystřídám rekordní počet převleků. Rozmanitost herectví mě baví

15. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Lucie Štěpánková: V jedné komedii vystřídám rekordní počet převleků. Rozmanitost herectví mě baví

Až na dřeň: Lucie Štěpánková: V jedné komedii vystřídám rekordní počet převleků. Rozmanitost herectví mě baví

15. 10. 2023

23 min

Obrázek epizody Týden bez filtru 46: Arabsko-izraelský konflikt očima křesťanské Evropy? Náboženskou otázku nelze škrtnout, i když jí nerozumíme.

Týden bez filtru 46: Arabsko-izraelský konflikt očima křesťanské Evropy? Náboženskou otázku nelze škrtnout, i když jí nerozumíme.

15. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Martina Baluchy

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Martina Baluchy

15. 10. 2023

3 min