Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air: Překvápko, zodpovědnost, příležitost. Island Mint si pro výhru v Czechingu přišli ze zadních řad

On Air: Překvápko, zodpovědnost, příležitost. Island Mint si pro výhru v Czechingu přišli ze zadních řad

16. 10. 2023

13 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Léčba obezity

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Léčba obezity

16. 10. 2023

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Olga Studničková Šípková: Na začátku všech mých problémů byl špatně zvolený sport

Alex a host: Olga Studničková Šípková: Na začátku všech mých problémů byl špatně zvolený sport

16. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Miroslav Sklenář: Prezidenti Havel a Zeman nás s kouřením zlobili

Miroslav Sklenář: Prezidenti Havel a Zeman nás s kouřením zlobili

16. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Chili Ta Thuy: Je to super, nechat se dobrovolně mlátit, říká o americkém fotbalu

Chili Ta Thuy: Je to super, nechat se dobrovolně mlátit, říká o americkém fotbalu

16. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Jsme Radio Prostor. Pro vás. Pro každý den.

Jsme Radio Prostor. Pro vás. Pro každý den.

16. 10. 2023

43 sec

Obrázek epizody (Ne)věřím: Teaser k minisérii podcastu Safe space

(Ne)věřím: Teaser k minisérii podcastu Safe space

16. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Tvůrce je jako džbán. S Dariou Kascheevou o filmu Electra a o tom, jak se o sebe při tvorbě starat

Tvůrce je jako džbán. S Dariou Kascheevou o filmu Electra a o tom, jak se o sebe při tvorbě starat

16. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody On Air: Tvůrce je jako džbán. S Dariou Kascheevou o filmu Electra a o tom, jak se o sebe při tvorbě starat

On Air: Tvůrce je jako džbán. S Dariou Kascheevou o filmu Electra a o tom, jak se o sebe při tvorbě starat

16. 10. 2023

21 min

Obrázek epizody „Začala mě v muzice bavit naštvanost.“ Aiko na nové desce kytarově přiostřuje

„Začala mě v muzice bavit naštvanost.“ Aiko na nové desce kytarově přiostřuje

16. 10. 2023

12 min

Obrázek epizody Interview Plus: Se svými názory z kampaně bude Fico v Evropě osamocený, míní slovenský ministr zahraničí

Interview Plus: Se svými názory z kampaně bude Fico v Evropě osamocený, míní slovenský ministr zahraničí

16. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Co dělat, když žena odmítá milování?

Co dělat, když žena odmítá milování?

16. 10. 2023

7 min

Obrázek epizody Koncepty, které nás brzdí při řešení klimatické krize

Koncepty, které nás brzdí při řešení klimatické krize

16. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Letem světem IZRAELEM: 10 OTÁZEK PRO ADÉLU aneb Jak se žije v Izraeli? (Ep. #04)

Letem světem IZRAELEM: 10 OTÁZEK PRO ADÉLU aneb Jak se žije v Izraeli? (Ep. #04)

16. 10. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody Věda Plus: Když skončí bioodpad na skládce, vzniká a uniká metan. Hnědé popelnice tak chrání planetu

Věda Plus: Když skončí bioodpad na skládce, vzniká a uniká metan. Hnědé popelnice tak chrání planetu

16. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Neuvěřitelné 45. narozeniny slaví JH Big Band Hradec Králové. Muzika, co vás vezme opravdu za srdce

Host ve studiu: Neuvěřitelné 45. narozeniny slaví JH Big Band Hradec Králové. Muzika, co vás vezme opravdu za srdce

16. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: Je čas na dolování kořenů kostivalu. Zahojí bolavé klouby i poranění po úrazu

Radioporadna: Je čas na dolování kořenů kostivalu. Zahojí bolavé klouby i poranění po úrazu

16. 10. 2023

16 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Psal jsem to, jako bych byl holka, to mě bavilo, vypráví o své nové knize Gazely spisovatel Hartl

Host Lucie Výborné: Psal jsem to, jako bych byl holka, to mě bavilo, vypráví o své nové knize Gazely spisovatel Hartl

16. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Gandalfova kouzla a tajemné síly - co vlastně umí čaroděj z řadu Istari?

Gandalfova kouzla a tajemné síly - co vlastně umí čaroděj z řadu Istari?

16. 10. 2023

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

16. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

Blízká setkání: Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

16. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

Novinář Stanislav Motl: Mám rád silné příběhy, které nejsou ani černé, ani bílé

16. 10. 2023

28 min

Obrázek epizody Hvězda Clashe Karlos Benda jde do zápasu se třemi bizarními soupeři: Bijec by chtěl do klece i Rytmuse

Hvězda Clashe Karlos Benda jde do zápasu se třemi bizarními soupeři: Bijec by chtěl do klece i Rytmuse

16. 10. 2023

36 min

Obrázek epizody Sopranistka a pořadatelka hudebního cyklu Večery ve Šternberském paláci Ivana Bilej Brouková zve na koncert 18.10.2023

Sopranistka a pořadatelka hudebního cyklu Večery ve Šternberském paláci Ivana Bilej Brouková zve na koncert 18.10.2023

16. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Jonathan Littell - Láskavé bohyne

Čítanie z kníh z vydavateľstva Denníka N: Jonathan Littell - Láskavé bohyne

16. 10. 2023

18 min