Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Mimo práci se zvukům vyhýbám. Nejlepší hudbou je pro mě zvuk lesa, směje se dabérka Miriam Chytilová

Mimo práci se zvukům vyhýbám. Nejlepší hudbou je pro mě zvuk lesa, směje se dabérka Miriam Chytilová

29. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Mimo práci se zvukům vyhýbám. Nejlepší hudbou je pro mě zvuk lesa, směje se dabérka Miriam Chytilová

Host Radiožurnálu: Mimo práci se zvukům vyhýbám. Nejlepší hudbou je pro mě zvuk lesa, směje se dabérka Miriam Chytilová

29. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody V sezemickém parku potkáte výsadkáře, mlýn i akvadukt

V sezemickém parku potkáte výsadkáře, mlýn i akvadukt

29. 10. 2023

26 min

Obrázek epizody Úsměv není výsměch

Úsměv není výsměch

29. 10. 2023

2 min

Obrázek epizody Zima, vlhko, brouci. Chybí topení, elektřina jde jen večer, stěžují si Romové z vyhořelé osady

Zima, vlhko, brouci. Chybí topení, elektřina jde jen večer, stěžují si Romové z vyhořelé osady

29. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zima, vlhko, brouci. Chybí topení, elektřina jde jen večer, stěžují si Romové z vyhořelé osady

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zima, vlhko, brouci. Chybí topení, elektřina jde jen večer, stěžují si Romové z vyhořelé osady

29. 10. 2023

4 min

Obrázek epizody Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

29. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

Zálety Aleny Zárybnické: Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

29. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

Zálety Aleny Zárybnické: Plánování je pro mě největší zoufalství, směje se herečka Jana Paulová

29. 10. 2023

29 min

Obrázek epizody Věštírny a mrtví v Epiru

Věštírny a mrtví v Epiru

29. 10. 2023

27 min

Obrázek epizody Marie Tomsová: My holky 50+ nejsme vůbec staré

Marie Tomsová: My holky 50+ nejsme vůbec staré

29. 10. 2023

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zuzana Jürgens ze Spolku Adalberta Stiftera. Jaké mají Němci předsudky o Češích a Češi o Němcích?

Jak to vidí...: Zuzana Jürgens ze Spolku Adalberta Stiftera. Jaké mají Němci předsudky o Češích a Češi o Němcích?

29. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Zuzana Jürgens ze Spolku Adalberta Stiftera. Jaké mají Němci předsudky o Češích a Češi o Němcích?

Jak to vidí...: Zuzana Jürgens ze Spolku Adalberta Stiftera. Jaké mají Němci předsudky o Češích a Češi o Němcích?

29. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Marie Tvrdá a Dalibor Lička: Snažíme se rozvíjet zeleň ve spolupráci s obyvateli

Marie Tvrdá a Dalibor Lička: Snažíme se rozvíjet zeleň ve spolupráci s obyvateli

29. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody ZRUŠENÍ POVINNÉ PRVNÍ POMOCI

ZRUŠENÍ POVINNÉ PRVNÍ POMOCI

29. 10. 2023

37 sec

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O svobodě slova s Danem Steigerwaldem

Studio Svobodného přístavu: O svobodě slova s Danem Steigerwaldem

29. 10. 2023

1 hod 48 min

Obrázek epizody 676 - Když zbytečně hladovím

676 - Když zbytečně hladovím

29. 10. 2023

8 min

Obrázek epizody AI a lidský mozek pracují podobně, říká Filip Doušek. Jak si zlepšit životní infrastrukturu?

AI a lidský mozek pracují podobně, říká Filip Doušek. Jak si zlepšit životní infrastrukturu?

28. 10. 2023

1 hod 42 min

Obrázek epizody Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

28. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

Šarm: Proč a jak kvasit? Potraviny jsou výživnější a stravitelnější. Recept na pickles od Martiny Jandové

28. 10. 2023

25 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: židovský dom na Štúrovej 12 (po starej Bratislave s Juliou V.)

Kóšer podcast: židovský dom na Štúrovej 12 (po starej Bratislave s Juliou V.)

28. 10. 2023

18 min

Obrázek epizody Oči dokorán pre Degrowth

Oči dokorán pre Degrowth

28. 10. 2023

20 min

Obrázek epizody Hiking podcast: Za 10 rokov Trailu Biely Kríž sa výrazne zlepšili podmienky, no upadlo nadšenie, hovorí trailbulder Müller

Hiking podcast: Za 10 rokov Trailu Biely Kríž sa výrazne zlepšili podmienky, no upadlo nadšenie, hovorí trailbulder Müller

28. 10. 2023

30 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ježci teď mohou být i ve vaší zahradě. Nedávejte jim mléko, může jim ublížit

Klub Rádia Junior: Ježci teď mohou být i ve vaší zahradě. Nedávejte jim mléko, může jim ublížit

28. 10. 2023

32 min

Obrázek epizody Velkolepý návrat kvízových speciálů: Speciální kvízový speciál

Velkolepý návrat kvízových speciálů: Speciální kvízový speciál

28. 10. 2023

34 min