Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Filip Brychta: Turecko chce nahradit Čínu. Erdogan byl populistou dřív, než to bylo cool. | SVĚTOVÍ

Filip Brychta: Turecko chce nahradit Čínu. Erdogan byl populistou dřív, než to bylo cool. | SVĚTOVÍ

9. 11. 2023

1 hod 12 min

Obrázek epizody Mozaika: Valérie a týden divů. Nová scéna Národního divadla konečně adaptuje Vítězslava Nezvala

Mozaika: Valérie a týden divů. Nová scéna Národního divadla konečně adaptuje Vítězslava Nezvala

9. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Česko proti kyberzločinu: Výkupné, obrana, hesla

Vinohradská 12: Česko proti kyberzločinu: Výkupné, obrana, hesla

9. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody CO SI MYSLÍTE O KAPITALISMU?

CO SI MYSLÍTE O KAPITALISMU?

9. 11. 2023

55 sec

Obrázek epizody Hovory: Vše, co jsem v životě prožil, bylo dobrodružství, tvrdí ostravský dokumentarista a redaktor Švihálek

Hovory: Vše, co jsem v životě prožil, bylo dobrodružství, tvrdí ostravský dokumentarista a redaktor Švihálek

8. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Astronom Jan Veselý: UFO jsou moderní pohádky. Je fyzicky nemožné, aby sem létali mimozemšťani

Astronom Jan Veselý: UFO jsou moderní pohádky. Je fyzicky nemožné, aby sem létali mimozemšťani

8. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Daniela Kovářová: Istanbulskou úmluvu potřebují jen neziskovky, téma násilí na ženách je umělé

Daniela Kovářová: Istanbulskou úmluvu potřebují jen neziskovky, téma násilí na ženách je umělé

8. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Gréta Wohlová: I když se dnes pigmentace dají odstranit lasery, pokud se člověk vystavuje UV záření, všechny druhy skvrn se vrací

Gréta Wohlová: I když se dnes pigmentace dají odstranit lasery, pokud se člověk vystavuje UV záření, všechny druhy skvrn se vrací

8. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Ženy veřejně činné

Ženy veřejně činné

8. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Pay gap #17: Ženy veřejně činné

Pay gap #17: Ženy veřejně činné

8. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Stylista Martin Gruntorád: Módní styl prezidentského páru je osvěžující, ale proti světovým státníkům je to pořád dost málo

Stylista Martin Gruntorád: Módní styl prezidentského páru je osvěžující, ale proti světovým státníkům je to pořád dost málo

8. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody mental breakdown = podcast

mental breakdown = podcast

8. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody E94 | Vojtěch Mátl: „Být ceremonářem byl můj sen už od dětství.“

E94 | Vojtěch Mátl: „Být ceremonářem byl můj sen už od dětství.“

8. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody #138 Hra na (ne)dostupnou

#138 Hra na (ne)dostupnou

8. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody #16 Nejen o smrti a umírání...

#16 Nejen o smrti a umírání...

8. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Pilotný diel

Pilotný diel

8. 11. 2023

9 min

Obrázek epizody Finanční speciál #6 - Proč si (ne)koupit zlato

Finanční speciál #6 - Proč si (ne)koupit zlato

8. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody The dark side of competition in AI | Liv Boeree

The dark side of competition in AI | Liv Boeree

8. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: 34. výročí 17. listopadu. Z Havlových kaváren, do polí a továren!

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek: 34. výročí 17. listopadu. Z Havlových kaváren, do polí a továren!

8. 11. 2023

1 hod 35 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem připraven převzít otěže Pirátské strany. Mým cílem je stranu semknout, oznámil plzeňský hejtman

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem připraven převzít otěže Pirátské strany. Mým cílem je stranu semknout, oznámil plzeňský hejtman

8. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem připraven převzít otěže Pirátské strany. Mým cílem je stranu semknout, oznámil plzeňský hejtman

Dvacet minut Radiožurnálu: Jsem připraven převzít otěže Pirátské strany. Mým cílem je stranu semknout, oznámil plzeňský hejtman

8. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Už se nechci doma bát

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Už se nechci doma bát

8. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Presenting Surviving Utøya and Oslo. A podcast about the people who survived the 2011 Norway attacks

Presenting Surviving Utøya and Oslo. A podcast about the people who survived the 2011 Norway attacks

8. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody 6. díl - Speciál O nás

6. díl - Speciál O nás

8. 11. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Surviving Utøya and Oslo: Presenting Surviving Utøya and Oslo. A podcast about the people who survived the 2011 Norway attacks

Surviving Utøya and Oslo: Presenting Surviving Utøya and Oslo. A podcast about the people who survived the 2011 Norway attacks

8. 11. 2023

5 min