Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Expert na Blízký východ BŘETISLAV TUREČEK - Souvislosti a historie konfliktu Izrael-Palestina

Expert na Blízký východ BŘETISLAV TUREČEK - Souvislosti a historie konfliktu Izrael-Palestina

9. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Ekologická pohřebiště? Brněnská architektka navrhla pietní biocentra v souladu s přírodou

Host Dne na Moravě: Ekologická pohřebiště? Brněnská architektka navrhla pietní biocentra v souladu s přírodou

9. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody 01 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Eva Horská - Dobrodružné přespávání

01 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Eva Horská - Dobrodružné přespávání

9. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody 02 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Eva Spáčilová - Sama svobodně Skotskem

02 - ROZHOVORY SE SÓLO CESTOVATELKAMI - Eva Spáčilová - Sama svobodně Skotskem

9. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jourová: Ukrajinci chtějí reformy kvůli sobě, ne kvůli Bruselu. Mají plné zuby staré Ukrajiny

Dvacet minut Radiožurnálu: Jourová: Ukrajinci chtějí reformy kvůli sobě, ne kvůli Bruselu. Mají plné zuby staré Ukrajiny

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velcí i malí muži v kuchyni

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Velcí i malí muži v kuchyni

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Učedníci, první díl: Ve velké krizi se rozlomí ledy

Učedníci, první díl: Ve velké krizi se rozlomí ledy

9. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Vlna: „Napsat na seznamce, že jsem trans*, mi trvalo.“ Debata k Teď jsem Robin řeší legislativu i intimitu

Vlna: „Napsat na seznamce, že jsem trans*, mi trvalo.“ Debata k Teď jsem Robin řeší legislativu i intimitu

9. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody It's time to rethink the role of First Lady | Irina Karamanos Adrian

It's time to rethink the role of First Lady | Irina Karamanos Adrian

9. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Potřebujeme ve vztahu konflikt, aby mezi námi byla vášeň?

Potřebujeme ve vztahu konflikt, aby mezi námi byla vášeň?

9. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Michal Horáček ve Studiu N live: „Zpátky už se nedívám“

Michal Horáček ve Studiu N live: „Zpátky už se nedívám“

9. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Cacao nápoj bohů - mystická medicína, která se dotkne vašeho srdce

Cacao nápoj bohů - mystická medicína, která se dotkne vašeho srdce

9. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody Kilometry Jiřího Ježka: Nejčastější chyba u začátečníků je nepravidelnost tréninků, říká běžecký trenér Levý

Kilometry Jiřího Ježka: Nejčastější chyba u začátečníků je nepravidelnost tréninků, říká běžecký trenér Levý

9. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Velíšková z Charity: Humanitární situace v Gaze je katastrofální. Boje znemožňují většinu naší práce

Ranní Plus: Velíšková z Charity: Humanitární situace v Gaze je katastrofální. Boje znemožňují většinu naší práce

9. 11. 2023

6 min

Obrázek epizody Bezpečnostný kompas: Potrebujeme viac žien v obrane. Sú prínosom aj pri riešení konfliktov a kríz

Bezpečnostný kompas: Potrebujeme viac žien v obrane. Sú prínosom aj pri riešení konfliktov a kríz

9. 11. 2023

36 min

Obrázek epizody Radioporadna: Operace šedého zákalu je statisticky nejúspěšnější operací v medicíně u nás, říká zkušený oftalmolog

Radioporadna: Operace šedého zákalu je statisticky nejúspěšnější operací v medicíně u nás, říká zkušený oftalmolog

9. 11. 2023

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Piano Show míří do Česka. Moc se na české publikum těším, říká slovenský hudebník Jozef Holly

Alex a host: Piano Show míří do Česka. Moc se na české publikum těším, říká slovenský hudebník Jozef Holly

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: S ředitelem zlínské nemocnice Janem Hrdým o plánované modernizaci současného areálu

Zprávy ze Zlínského kraje: S ředitelem zlínské nemocnice Janem Hrdým o plánované modernizaci současného areálu

9. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Boj o město - záznam debaty v galerii PLATO Ostrava

Boj o město - záznam debaty v galerii PLATO Ostrava

9. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Táta mě jako kluka zahrabával do lavin, coby figuranta. Směje se kynolog horské služby Jan Hepnar

Host ve studiu: Táta mě jako kluka zahrabával do lavin, coby figuranta. Směje se kynolog horské služby Jan Hepnar

9. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Věda Plus: Tuzemské čtenářství zažívá kontrolovaný úpadek, varují vědci

Věda Plus: Tuzemské čtenářství zažívá kontrolovaný úpadek, varují vědci

9. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody České Budějovice budou mít nejkrásnější adventní trhy v republice, říká Lenka Střítecká z agentury Art 4 Promotion o Českobudějovickém adventu (moderuje Jan Cempírek)  #42 JAK TO VIDÍM ...

České Budějovice budou mít nejkrásnější adventní trhy v republice, říká Lenka Střítecká z agentury Art 4 Promotion o Českobudějovickém adventu (moderuje Jan Cempírek) #42 JAK TO VIDÍM ...

9. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

9. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

Blízká setkání: Hudebník Petr Vondráček: Já mám Elvise prostě v srdci

9. 11. 2023

33 min