Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Sportovní marketér Vilém Franěk: Prezidentská kampaň je sprint a velký adrenalin

Sportovní marketér Vilém Franěk: Prezidentská kampaň je sprint a velký adrenalin

12. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody Malíř Jan Gemrot: Při pohledu na prázdné plátno mám stres a úzkost

Malíř Jan Gemrot: Při pohledu na prázdné plátno mám stres a úzkost

12. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Principál La Putyky Rostislav Novák: Diváci spoluvytvářejí to, co děláme. Drží nás nad vodou

Principál La Putyky Rostislav Novák: Diváci spoluvytvářejí to, co děláme. Drží nás nad vodou

12. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Zbyněk Passer: S teroristy z Hamásu nejde vyjednávat. Jdou zabíjet

Zbyněk Passer: S teroristy z Hamásu nejde vyjednávat. Jdou zabíjet

12. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Kouzelná školka mi dala možnost zablbnout si i v dospělém věku, chválí si herečka Lucie Černíková

Kouzelná školka mi dala možnost zablbnout si i v dospělém věku, chválí si herečka Lucie Černíková

12. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Kouzelná školka mi dala možnost zablbnout si i v dospělém věku, chválí si herečka Lucie Černíková

Až na dřeň: Kouzelná školka mi dala možnost zablbnout si i v dospělém věku, chválí si herečka Lucie Černíková

12. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Učedníci, druhý díl: Nevíme si rady

Učedníci, druhý díl: Nevíme si rady

12. 11. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody APOKALYPSA MENOM BURNING MAN

APOKALYPSA MENOM BURNING MAN

12. 11. 2023

57 min

Obrázek epizody Kde stával v Chrudimi hrad? A proč už není centrem kraje?

Kde stával v Chrudimi hrad? A proč už není centrem kraje?

12. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Kóšer podcast: Áron

Kóšer podcast: Áron

12. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Martin Kavka o tom, proč češtině nikdy nedojdou slova, protože je to bohatý a tvárný jazyk.

Martin Kavka o tom, proč češtině nikdy nedojdou slova, protože je to bohatý a tvárný jazyk.

12. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Turistický magnet i symbol kultury Aboridžinců. Australská hora Uluru je místo s magickou energií

Turistický magnet i symbol kultury Aboridžinců. Australská hora Uluru je místo s magickou energií

12. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Turistický magnet i symbol kultury Aboridžinců. Australská hora Uluru je místo s magickou energií

Zápisník zahraničních zpravodajů: Turistický magnet i symbol kultury Aboridžinců. Australská hora Uluru je místo s magickou energií

12. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Bledulinka

Bledulinka

12. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Nedeľná nekázeň: Záhrada dvoch tiel

Nedeľná nekázeň: Záhrada dvoch tiel

12. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

12. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

Jak to vidí...: Veronika Kamenská, z iniciativy Nepanikař. Proč mladí hledají pomoc spíš v mobilu než u blízkých?

12. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

12. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

12. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

Zálety Aleny Zárybnické: Ředitel národního parku: Krkonoše neznají ošklivé počasí, je tu krásně vždycky

12. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Duchovní Evropa. Král Artuš, Avalon a Glastonbury

Duchovní Evropa. Král Artuš, Avalon a Glastonbury

12. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody #203 Chcem byť spokojnejší v živote, čo mám robiť?

#203 Chcem byť spokojnejší v živote, čo mám robiť?

12. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody 278 - The Truth About Lying

278 - The Truth About Lying

12. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Závist

Závist

12. 11. 2023

38 min

Obrázek epizody Studio Svobodného přístavu: O Bitcoinu a ankapu s Kicomem

Studio Svobodného přístavu: O Bitcoinu a ankapu s Kicomem