Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Andor Šándor: Prostě Ukrajina nemůže vyhrát, je mi to líto

Andor Šándor: Prostě Ukrajina nemůže vyhrát, je mi to líto

12. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Markéta Pekarová Adamová: Když mi Babiš nadává, je to poklona! A za výroky o svetrech si stojím

Markéta Pekarová Adamová: Když mi Babiš nadává, je to poklona! A za výroky o svetrech si stojím

12. 11. 2023

56 min

Obrázek epizody Marian Jurečka: Návrh důchodové reformy už mám, teď probíhá připomínkové řízení

Marian Jurečka: Návrh důchodové reformy už mám, teď probíhá připomínkové řízení

12. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Urolog Martin Lukeš: Vánoční dárek pro ženu? Jděte k urologovi

Urolog Martin Lukeš: Vánoční dárek pro ženu? Jděte k urologovi

12. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Kanoista Martin Fuksa: Titul mistra světa už je minulostí, soustředím se na olympiádu

Kanoista Martin Fuksa: Titul mistra světa už je minulostí, soustředím se na olympiádu

12. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Organizátor festivalů Michal Thomes: Publikum Rock For People je hodný, milý a respektující. Mám ho moc rád

Organizátor festivalů Michal Thomes: Publikum Rock For People je hodný, milý a respektující. Mám ho moc rád

12. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Vít Klusák: V průběhu promítání V síti začali novináři odcházet. Cítil jsem se jako na pohřbu

Vít Klusák: V průběhu promítání V síti začali novináři odcházet. Cítil jsem se jako na pohřbu

12. 11. 2023

55 min

Obrázek epizody Jaroslav Valečka: Maluju při denním světle. Je nejpřesnější a nejlíp ukazuje chyby na obraze

Jaroslav Valečka: Maluju při denním světle. Je nejpřesnější a nejlíp ukazuje chyby na obraze

12. 11. 2023

36 min

Obrázek epizody Alexandr Vondra: Do eurovoleb budeme sice kandidovat jako Spolu, svůj program ale nevzdávám

Alexandr Vondra: Do eurovoleb budeme sice kandidovat jako Spolu, svůj program ale nevzdávám

12. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Totál talkshow: Soutěž Pražský filmový kufr je šance pro všechny mladé nadšence do filmové tvorby

Totál talkshow: Soutěž Pražský filmový kufr je šance pro všechny mladé nadšence do filmové tvorby

12. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Martina Sablíková: Já jsem vlastně strašnej posera, na kole moc neriskuju. Velké cíle už nemám

Martina Sablíková: Já jsem vlastně strašnej posera, na kole moc neriskuju. Velké cíle už nemám

12. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Jan Kleindienst: Bez umělé inteligence špičkou na trhu nezůstanete. Investice je nutná

Jan Kleindienst: Bez umělé inteligence špičkou na trhu nezůstanete. Investice je nutná

12. 11. 2023

41 min

Obrázek epizody Jan Pirk: Vládě bych dal chvalitebnou. Nevystupuje razantně a špatně komunikuje

Jan Pirk: Vládě bych dal chvalitebnou. Nevystupuje razantně a špatně komunikuje

12. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody Volejbaloví šampioni Perušič a Schweiner: Jsme pořád stejný dřeváci, jen jsme vyhráli mistrovství světa

Volejbaloví šampioni Perušič a Schweiner: Jsme pořád stejný dřeváci, jen jsme vyhráli mistrovství světa

12. 11. 2023

43 min

Obrázek epizody Spisovatelka Petra Soukupová: Když bude člověk sám spokojený, tak nebude dál ničit své blízké

Spisovatelka Petra Soukupová: Když bude člověk sám spokojený, tak nebude dál ničit své blízké

12. 11. 2023

37 min

Obrázek epizody „Omámili příslušníka SNB a podřízli. To je zločin.“ Poslechněte si názory studentů na bratry Mašíny

„Omámili příslušníka SNB a podřízli. To je zločin.“ Poslechněte si názory studentů na bratry Mašíny

12. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Ředitel FTV Prima Marek Singer: Navýšení poplatků za veřejnoprávní televizi nám nedává smysl

Ředitel FTV Prima Marek Singer: Navýšení poplatků za veřejnoprávní televizi nám nedává smysl

12. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Poslanec Patrik Nacher: ANO má dva roky na to zvýšit svůj koaliční potenciál, nekonečná politika antibabiš je neuvěřitelná

Poslanec Patrik Nacher: ANO má dva roky na to zvýšit svůj koaliční potenciál, nekonečná politika antibabiš je neuvěřitelná

12. 11. 2023

39 min

Obrázek epizody Donosit na hrudi potřebují předčasně narozené děti, matkám pomáhá sdílení, říká ředitelka Nedoklubka

Donosit na hrudi potřebují předčasně narozené děti, matkám pomáhá sdílení, říká ředitelka Nedoklubka

12. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Donosit na hrudi potřebují předčasně narozené děti, matkám pomáhá sdílení, říká ředitelka Nedoklubka

Host Radiožurnálu: Donosit na hrudi potřebují předčasně narozené děti, matkám pomáhá sdílení, říká ředitelka Nedoklubka

12. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Dagmar Vítová: Panika ohledně nedostatku léků není v tuto chvíli na místě. Často si doma děláme zásoby na úkor lidí, na které se pak nedostane

Dagmar Vítová: Panika ohledně nedostatku léků není v tuto chvíli na místě. Často si doma děláme zásoby na úkor lidí, na které se pak nedostane

12. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Iva Pluháčková: Etiketa je hlavně o ohleduplnosti, respektu a laskavosti

Iva Pluháčková: Etiketa je hlavně o ohleduplnosti, respektu a laskavosti

12. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Vladimír Keblúšek: Každý soukromník si na sebe musí umět vydělat. Tedy i komerční rádia a televize

Vladimír Keblúšek: Každý soukromník si na sebe musí umět vydělat. Tedy i komerční rádia a televize

12. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Petr Kolář: Nic netrvá věčně. To, že je teď Petr Pavel velmi populární, se může změnit

Petr Kolář: Nic netrvá věčně. To, že je teď Petr Pavel velmi populární, se může změnit

12. 11. 2023

45 min

Obrázek epizody Náčelník horské služby Miroslav Račko: Do hor hlavně s rozumem. Bez něj vám žádná moderní technologie nepomůže

Náčelník horské služby Miroslav Račko: Do hor hlavně s rozumem. Bez něj vám žádná moderní technologie nepomůže

12. 11. 2023

42 min