Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Černá kostka bude soběstačná a provoz bude řídit umělá inteligence

K věci ČRo Ostrava: Černá kostka bude soběstačná a provoz bude řídit umělá inteligence

20. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody 3/3 Život Stěpana Bandery: NATO cvičí Ukrajinu. Armádní akademie, Centuria, Azov a Pravý sektor ⚔️

3/3 Život Stěpana Bandery: NATO cvičí Ukrajinu. Armádní akademie, Centuria, Azov a Pravý sektor ⚔️

20. 11. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

20. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

20. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Nicolette Havlová: Pěší cesta do Istanbulu byl punk, na Jižní Ameriku se víc připravuju

Nicolette Havlová: Pěší cesta do Istanbulu byl punk, na Jižní Ameriku se víc připravuju

20. 11. 2023

59 min

Obrázek epizody 59. Cheb

59. Cheb

20. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Stolní tenista Ondřej Lapčík: Je pro mě čest, že můžu jako první Čech vyzkoušet úplně něco nového, říká o profi soutěži v USA

Stolní tenista Ondřej Lapčík: Je pro mě čest, že můžu jako první Čech vyzkoušet úplně něco nového, říká o profi soutěži v USA

20. 11. 2023

35 min

Obrázek epizody 72. díl - Vaše příběhy XV.

72. díl - Vaše příběhy XV.

20. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Poplatky u lékaře

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Poplatky u lékaře

20. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Meet methane, the invisible climate villain | Marcelo Mena

Meet methane, the invisible climate villain | Marcelo Mena

20. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Dilema dětí ze zkumavky

Dilema dětí ze zkumavky

20. 11. 2023

1 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Najednou volal bratranec, že jede do Vídně, říká o sametové revoluci Rakušanka s českými kořeny

Dobré dopoledne: Najednou volal bratranec, že jede do Vídně, říká o sametové revoluci Rakušanka s českými kořeny

20. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Geocaching. Hra na pomezí sportu a turistiky, která spojuje se světem moderních technologií

Odpolední interview: Geocaching. Hra na pomezí sportu a turistiky, která spojuje se světem moderních technologií

20. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody e5: nejsi v tom samx

e5: nejsi v tom samx

20. 11. 2023

56 min

Obrázek epizody Vlna: Být striptérkou není nic špatného a ukazovat svoje tělo nedělá člověka horším. Čus hadus

Vlna: Být striptérkou není nic špatného a ukazovat svoje tělo nedělá člověka horším. Čus hadus

20. 11. 2023

32 min

Obrázek epizody Můj život po autonehodě. Zuzana Hustá

Můj život po autonehodě. Zuzana Hustá

20. 11. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody 20 let Národního památkového ústavu - Historie, současnost a budoucnost památkové péče (1. díl)

20 let Národního památkového ústavu - Historie, současnost a budoucnost památkové péče (1. díl)

20. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Alex a host: Baví mě rozhodit lidi z komfortní zóny, ale jako Phoebe to neumím, směje se Stanislava Jachnická

Alex a host: Baví mě rozhodit lidi z komfortní zóny, ale jako Phoebe to neumím, směje se Stanislava Jachnická

20. 11. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: „Šutrárna“ v Hořicích plní sny umělecky nadaných dětí. V rodinné atmosféře se rodí sochaři i malíři

Host ve studiu: „Šutrárna“ v Hořicích plní sny umělecky nadaných dětí. V rodinné atmosféře se rodí sochaři i malíři

20. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Debata o sérii Učedníci: Až se jednou vyčasí ...

Debata o sérii Učedníci: Až se jednou vyčasí ...

20. 11. 2023

7 min

Obrázek epizody Radioporadna: Každý druhý kuřák se po 10 letech a krabičce denně prokouří k chronické obstrukční plicní nemoci

Radioporadna: Každý druhý kuřák se po 10 letech a krabičce denně prokouří k chronické obstrukční plicní nemoci

20. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Ostrochovský o Světloplachosti: Film není tak depresivní, jako byla realita v charkovském metru

Ostrochovský o Světloplachosti: Film není tak depresivní, jako byla realita v charkovském metru

20. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody On Air: Ostrochovský o Světloplachosti: Film není tak depresivní, jako byla realita v charkovském metru

On Air: Ostrochovský o Světloplachosti: Film není tak depresivní, jako byla realita v charkovském metru

20. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Šimrání live v Brně - teaser

Šimrání live v Brně - teaser

20. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Zapomínáme na Ukrajinu?

Zapomínáme na Ukrajinu?

20. 11. 2023

34 min