Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Libor Červinka - Živí se posloucháním hudby a hledáním talentů

Libor Červinka - Živí se posloucháním hudby a hledáním talentů

21. 11. 2023

51 min

Obrázek epizody Peníze a vliv: Potraviny, stroje, zbraně. Česko zvyšuje export na Ukrajinu. Licencí je už za sto miliard korun

Peníze a vliv: Potraviny, stroje, zbraně. Česko zvyšuje export na Ukrajinu. Licencí je už za sto miliard korun

21. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Vlastislav Bříza. Naděje pro Ukrajinu a zatajený úspěch protiofenzivy, důvody razance Izraele, (ne)bezpečí jaderných zbraní

Vlastislav Bříza. Naděje pro Ukrajinu a zatajený úspěch protiofenzivy, důvody razance Izraele, (ne)bezpečí jaderných zbraní

21. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody MINIMALIST(K)A S02E10: 0,5 Studio

MINIMALIST(K)A S02E10: 0,5 Studio

21. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? aneb nad dopisy diváků, 13. díl

Co na to říkáš? aneb nad dopisy diváků, 13. díl

21. 11. 2023

47 min

Obrázek epizody Jiří Panec: doba robustních ERP systémů končí, trendem je více menších spolupracujících aplikací

Jiří Panec: doba robustních ERP systémů končí, trendem je více menších spolupracujících aplikací

21. 11. 2023

27 min

Obrázek epizody 65. Tendr na vysílací a marketingová práva ligy. Končí malá domů LFA - Pragosport. Konečně!

65. Tendr na vysílací a marketingová práva ligy. Končí malá domů LFA - Pragosport. Konečně!

21. 11. 2023

1 hod 23 min

Obrázek epizody Češka vyrazila s dětmi na pouť do Santiaga. Chtěla je vystavit zdravému nepohodlí

Češka vyrazila s dětmi na pouť do Santiaga. Chtěla je vystavit zdravému nepohodlí

21. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kyblík léků dělá z lidí zombie. Stát to chce řešit

Vinohradská 12: Kyblík léků dělá z lidí zombie. Stát to chce řešit

21. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Historie počítačů a digitálních technologií | #2 | aneb jak to bylo doopravdy | Lucky Luke vlogs and podcasts | #luckylukecz | #punktalk | Svobodný prostor | #svobodnyprostor

Historie počítačů a digitálních technologií | #2 | aneb jak to bylo doopravdy | Lucky Luke vlogs and podcasts | #luckylukecz | #punktalk | Svobodný prostor | #svobodnyprostor

21. 11. 2023

31 min

Obrázek epizody Kolaps #116: Charvát - Antisemitismus vznikl v Evropě. V arabském světě sílí po vzniku Izraele

Kolaps #116: Charvát - Antisemitismus vznikl v Evropě. V arabském světě sílí po vzniku Izraele

20. 11. 2023

1 hod 45 min

Obrázek epizody Moja Muzika: Zavriem oči, chvíľu je kľud, spieva Tomáš Sloboda na novom albume Le Payaco

Moja Muzika: Zavriem oči, chvíľu je kľud, spieva Tomáš Sloboda na novom albume Le Payaco

20. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Hovory: Když jsme se vrátili na Bludov, tvrdili nám, že tam straší, vzpomíná Karla Mornstein-Zierotin

Hovory: Když jsme se vrátili na Bludov, tvrdili nám, že tam straší, vzpomíná Karla Mornstein-Zierotin

20. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody O jazyku jidiš s Marií Krappmann

O jazyku jidiš s Marií Krappmann

20. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody 7 nejlepších samurajských anime, které stojí za to vidět

7 nejlepších samurajských anime, které stojí za to vidět

20. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody Narcisté versus altruisté

Narcisté versus altruisté

20. 11. 2023

10 min

Obrázek epizody Balast pod čarou: Smrt zasáhne člověka jenom jednou, láska opakovaně

Balast pod čarou: Smrt zasáhne člověka jenom jednou, láska opakovaně

20. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody JOSEF FOUSEK: Když jsem dostal boxerské údery, začal jsem psát dobrý básně

JOSEF FOUSEK: Když jsem dostal boxerské údery, začal jsem psát dobrý básně

20. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Jihočeské divadlo potřebuje novou budovu, ta myšlenka nesmí zase usnout, říká odcházející ředitel

Jihočeské divadlo potřebuje novou budovu, ta myšlenka nesmí zase usnout, říká odcházející ředitel

20. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Psycholožka Bára Downes, Julie a Albert Dvořákovi v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Psycholožka Bára Downes, Julie a Albert Dvořákovi v Klubu Rádia Junior

20. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Mozaika: Pro mě byla studnicí. Byla velice vzdělaná dáma, vzpomíná na Zdenu Hadrbolcovou její herecký kolega

Mozaika: Pro mě byla studnicí. Byla velice vzdělaná dáma, vzpomíná na Zdenu Hadrbolcovou její herecký kolega

20. 11. 2023

7 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Černá kostka bude soběstačná a provoz bude řídit umělá inteligence

K věci ČRo Ostrava: Černá kostka bude soběstačná a provoz bude řídit umělá inteligence

20. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody 3/3 Život Stěpana Bandery: NATO cvičí Ukrajinu. Armádní akademie, Centuria, Azov a Pravý sektor ⚔️

3/3 Život Stěpana Bandery: NATO cvičí Ukrajinu. Armádní akademie, Centuria, Azov a Pravý sektor ⚔️

20. 11. 2023

1 hod 1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

20. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

Dvacet minut Radiožurnálu: Vondrák: O spolupráci do voleb jsem jednal jen s hnutím STAN. Nezařazeným poslancem ale zůstanu

20. 11. 2023

24 min