Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Amerikanista Petr Kopecký: Vztah mezi člověkem a přírodou je mé celoživotní téma

Amerikanista Petr Kopecký: Vztah mezi člověkem a přírodou je mé celoživotní téma

23. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Amerikanista Petr Kopecký: Vztah mezi člověkem a přírodou je mé celoživotní téma

Vizitka: Amerikanista Petr Kopecký: Vztah mezi člověkem a přírodou je mé celoživotní téma

23. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Vizitka: Amerikanista Petr Kopecký: Vztah mezi člověkem a přírodou je mé celoživotní téma

Vizitka: Amerikanista Petr Kopecký: Vztah mezi člověkem a přírodou je mé celoživotní téma

23. 11. 2023

44 min

Obrázek epizody Máme hosty: Sousedská benefice možná nabídne i koncert v negližé. Komu tentokrát Hudba pomáhá?

Máme hosty: Sousedská benefice možná nabídne i koncert v negližé. Komu tentokrát Hudba pomáhá?

23. 11. 2023

8 min

Obrázek epizody J. Punčochář: „Trvá tak rok, než se restaurace zaběhne. Pak už trošku víte, kam sáhnout.“

J. Punčochář: „Trvá tak rok, než se restaurace zaběhne. Pak už trošku víte, kam sáhnout.“

23. 11. 2023

48 min

Obrázek epizody Varovali ji, že je nerudný a jí jen jablka. Adéla Gondíková zavzpomínala na seznámení s Jiřím Langmajerem

Varovali ji, že je nerudný a jí jen jablka. Adéla Gondíková zavzpomínala na seznámení s Jiřím Langmajerem

23. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Letový provoz mohou řídit jen lidé s talentem orientace v prostoru a čase. Co všechno to obnáší?

Magazín Experiment: Letový provoz mohou řídit jen lidé s talentem orientace v prostoru a čase. Co všechno to obnáší?

23. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu Sport: Královna Světového poháru v roce 2016 Soukalová: Mám větší radost než po zisku olympijských medailí

Seriál Radiožurnálu Sport: Královna Světového poháru v roce 2016 Soukalová: Mám větší radost než po zisku olympijských medailí

23. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Koupená letenka ještě neznamená, že odletíte

Koupená letenka ještě neznamená, že odletíte

23. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Dům ve Fall River

Dům ve Fall River

23. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody 150 - Sen vs realita, Vesmírný dalekohled Jamese Webba, atd (21. - 22. listopadu 2023)

150 - Sen vs realita, Vesmírný dalekohled Jamese Webba, atd (21. - 22. listopadu 2023)

23. 11. 2023

11 min

Obrázek epizody NA ROVINU s M. Holečkovou z KDH: Na prezidenta možno nominujeme V. Karasa alebo M. Lexmann, Korčok by nás musel osloviť

NA ROVINU s M. Holečkovou z KDH: Na prezidenta možno nominujeme V. Karasa alebo M. Lexmann, Korčok by nás musel osloviť

23. 11. 2023

42 min

Obrázek epizody Magdalena Platzová: Sirény a hvězdy

Magdalena Platzová: Sirény a hvězdy

23. 11. 2023

5 min

Obrázek epizody Doctor Jordan Peterson: "The NUMBER ONE Reason For Divorce!" & "The One Small Step You Have To Take To Turn Your Whole Life Around!"

Doctor Jordan Peterson: "The NUMBER ONE Reason For Divorce!" & "The One Small Step You Have To Take To Turn Your Whole Life Around!"

23. 11. 2023

1 hod 27 min

Obrázek epizody 10 Hacks To Improve Your Memory, Focus & Attention - Jim Kwik - #710

10 Hacks To Improve Your Memory, Focus & Attention - Jim Kwik - #710

23. 11. 2023

1 hod 42 min

Obrázek epizody nechci děti, nemusíš mě přesvědčovat

nechci děti, nemusíš mě přesvědčovat

23. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody VII/38. Gated communities (P²)

VII/38. Gated communities (P²)

23. 11. 2023

57 min

Obrázek epizody „Ležel jsem v nemocnici a myslel si, že umřu. Největší úspěchy přišly až potom“ – Tomáš Bábek

„Ležel jsem v nemocnici a myslel si, že umřu. Největší úspěchy přišly až potom“ – Tomáš Bábek

23. 11. 2023

50 min

Obrázek epizody Lucie Roubíčková | Amerika mě naučila víc než vysoká škola

Lucie Roubíčková | Amerika mě naučila víc než vysoká škola

23. 11. 2023

40 min

Obrázek epizody Tomáš Soukup: Pro velké společnosti dnes největší hrozbu představuje kybernetické riziko

Tomáš Soukup: Pro velké společnosti dnes největší hrozbu představuje kybernetické riziko

23. 11. 2023

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: „Blázen Javier“ má úkol: spasit Argentinu

Vinohradská 12: „Blázen Javier“ má úkol: spasit Argentinu

23. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Mozaika: Je to takový salon odmítnutých. Jde o texty, které se nikam nehodily, říká o nové knize Václav Cílek

Mozaika: Je to takový salon odmítnutých. Jde o texty, které se nikam nehodily, říká o nové knize Václav Cílek

23. 11. 2023

4 min

Obrázek epizody Mozaika: Intelektuál se šamanskou intuicí a srdcem dítěte. Před 60 lety zemřel autor Letopisů Narnie

Mozaika: Intelektuál se šamanskou intuicí a srdcem dítěte. Před 60 lety zemřel autor Letopisů Narnie

22. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Hovory: Sluch je sval, který se musí trénovat, popisuje student. S kochleárním implantátem se učil slyšet

Hovory: Sluch je sval, který se musí trénovat, popisuje student. S kochleárním implantátem se učil slyšet

22. 11. 2023

23 min

Obrázek epizody Soudem nařízená terapie - jaké to je

Soudem nařízená terapie - jaké to je

22. 11. 2023

30 min