Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jste spíš Češi, nebo Evropané?

Jste spíš Češi, nebo Evropané?

23. 11. 2023

49 min

Obrázek epizody Vnuk Haliny Pawlowské okomentoval její novou knihu Rande slovy: Babičko, doufám, že nelpíš na sexu!

Vnuk Haliny Pawlowské okomentoval její novou knihu Rande slovy: Babičko, doufám, že nelpíš na sexu!

23. 11. 2023

34 min

Obrázek epizody Legolas - příběh elfího prince, mocného bojovníka a věrného přítele

Legolas - příběh elfího prince, mocného bojovníka a věrného přítele

23. 11. 2023

21 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Chlapec a volavka: Vizuálně oslňující a emočně velmi silný, hodnotí kritik nový film Mijazakiho

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Chlapec a volavka: Vizuálně oslňující a emočně velmi silný, hodnotí kritik nový film Mijazakiho

23. 11. 2023

3 min

Obrázek epizody Iveta Fabešová: Dopřejte dětem cukr, jednou za čas jim neublíží.

Iveta Fabešová: Dopřejte dětem cukr, jednou za čas jim neublíží.

23. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Věřím ti! Projekt Terezy Otavové nabízí komplexní pomoc obětem domácího a sexualizovaného násilí

Radioporadna: Věřím ti! Projekt Terezy Otavové nabízí komplexní pomoc obětem domácího a sexualizovaného násilí

23. 11. 2023

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vnuk Haliny Pawlowské okomentoval její novou knihu Rande slovy: Babičko, doufám, že nelpíš na sexu!

Blízká setkání: Vnuk Haliny Pawlowské okomentoval její novou knihu Rande slovy: Babičko, doufám, že nelpíš na sexu!

23. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Vnuk Haliny Pawlowské okomentoval její novou knihu Rande slovy: Babičko, doufám, že nelpíš na sexu!

Blízká setkání: Vnuk Haliny Pawlowské okomentoval její novou knihu Rande slovy: Babičko, doufám, že nelpíš na sexu!

23. 11. 2023

33 min

Obrázek epizody Petr Holub: Stav nouze v Německu?

Petr Holub: Stav nouze v Německu?

23. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody The exciting, perilous journey toward AGI | Ilya Sutskever

The exciting, perilous journey toward AGI | Ilya Sutskever

23. 11. 2023

13 min

Obrázek epizody Ranní Plus: Velvyslankyně: Příměří by mělo začít platit v pátek ráno. Izraelci mají z dohody smíšené pocity

Ranní Plus: Velvyslankyně: Příměří by mělo začít platit v pátek ráno. Izraelci mají z dohody smíšené pocity

23. 11. 2023

12 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Je mi dobře v New Yorku mezi podivíny s nepravděpodobnými příběhy, usmívá se hudebník Pivec

Host Lucie Výborné: Je mi dobře v New Yorku mezi podivíny s nepravděpodobnými příběhy, usmívá se hudebník Pivec

23. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Je mi dobře v New Yorku mezi podivíny s nepravděpodobnými příběhy, usmívá se hudebník Pivec

Host Lucie Výborné: Je mi dobře v New Yorku mezi podivíny s nepravděpodobnými příběhy, usmívá se hudebník Pivec

23. 11. 2023

30 min

Obrázek epizody Interview Plus: Šok, radost i deprese. Psychický stav zajatců prochází po propuštění různými fázemi, míní psycholog

Interview Plus: Šok, radost i deprese. Psychický stav zajatců prochází po propuštění různými fázemi, míní psycholog

23. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Someliérka Klára Kollárová: Poznat dobré víno se naučíte tak, že ho budete hodně pít

Someliérka Klára Kollárová: Poznat dobré víno se naučíte tak, že ho budete hodně pít

23. 11. 2023

54 min

Obrázek epizody Big Questions: S dermokoordinátorkou Markétou Kejdušovou o opravdových potřebách pleti

Big Questions: S dermokoordinátorkou Markétou Kejdušovou o opravdových potřebách pleti

23. 11. 2023

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko budí strach, ale větší obavy mám z brutální dobyvačnosti Číny, tvrdí spisovatelka Denemarková

Osobnost Plus: Rusko budí strach, ale větší obavy mám z brutální dobyvačnosti Číny, tvrdí spisovatelka Denemarková

23. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Rusko budí strach, ale větší obavy mám z brutální dobyvačnosti Číny, tvrdí spisovatelka Denemarková

Osobnost Plus: Rusko budí strach, ale větší obavy mám z brutální dobyvačnosti Číny, tvrdí spisovatelka Denemarková

23. 11. 2023

25 min

Obrázek epizody První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Hádky s Houšteckým Trpišovského posouvají dopředu. Mým favoritem na repre kouče je Svědík

První dotek Zdeňka Folprechta: Folprecht: Hádky s Houšteckým Trpišovského posouvají dopředu. Mým favoritem na repre kouče je Svědík

23. 11. 2023

46 min

Obrázek epizody I wanted to understand how Breivik became a terrorist, says Bjørn, who survived the attack on Utøya

I wanted to understand how Breivik became a terrorist, says Bjørn, who survived the attack on Utøya

23. 11. 2023

20 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Následkem podvýživy může být špatné hojení ran i snížení mobility, varuje nutriční terapeutka

Host Dne na Moravě: Následkem podvýživy může být špatné hojení ran i snížení mobility, varuje nutriční terapeutka

23. 11. 2023

14 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Podzimně laděné truhlíky se lehce promění v adventní. Jedle normandská poslouží jako základ

Hobby magazín: Podzimně laděné truhlíky se lehce promění v adventní. Jedle normandská poslouží jako základ

23. 11. 2023

2 min

Obrázek epizody Pro a proti: Města a boj proti vizuálnímu smogu

Pro a proti: Města a boj proti vizuálnímu smogu

23. 11. 2023

24 min

Obrázek epizody „Chtěl jsem pochopit, jak se z Breivika mohl stát terorista,” říká Bjørn, který přežil útok na Utøyi

„Chtěl jsem pochopit, jak se z Breivika mohl stát terorista,” říká Bjørn, který přežil útok na Utøyi

23. 11. 2023

18 min

Obrázek epizody Kdyby nebyl hercem, dnes bychom ho možná znali jako slavného basketbalistu – Josef Trojan

Kdyby nebyl hercem, dnes bychom ho možná znali jako slavného basketbalistu – Josef Trojan

23. 11. 2023

43 min