Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Exotické ovoce se dá úspěšně pěstovat i v našich podmínkách. Ale jen některé druhy

Exotické ovoce se dá úspěšně pěstovat i v našich podmínkách. Ale jen některé druhy

5. 12. 2023

23 min

Obrázek epizody V novoměstské Škole spolu se nesoutěží, neznámkuje, a často se chodí ven. Všechny děti to baví

V novoměstské Škole spolu se nesoutěží, neznámkuje, a často se chodí ven. Všechny děti to baví

5. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

5. 12. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

Vizitka: Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

5. 12. 2023

49 min

Obrázek epizody Vizitka: Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

Vizitka: Filmařka Kristýna Kopřivová: Chtěla jsem popsat, jak se Palestinci vyrovnávají s dědičným statusem

5. 12. 2023

49 min

Obrázek epizody The Life and Works of J.D. Salinger

The Life and Works of J.D. Salinger

5. 12. 2023

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Univerzální pneumatiky nejsou konstruované pro české podmínky

Hobby magazín: Univerzální pneumatiky nejsou konstruované pro české podmínky

5. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Moderní výzvy lidstva

Moderní výzvy lidstva

5. 12. 2023

55 min

Obrázek epizody Pro a proti: Najděme motivované lékaře, kteří pohotovosti chtějí sloužit, a slušně je zaplaťme, míní šéf praktiků

Pro a proti: Najděme motivované lékaře, kteří pohotovosti chtějí sloužit, a slušně je zaplaťme, míní šéf praktiků

5. 12. 2023

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lepší varianta není. To je důvod, proč se podpora vlády nepropadá, říká novinářka Zlámalová

Osobnost Plus: Lepší varianta není. To je důvod, proč se podpora vlády nepropadá, říká novinářka Zlámalová

5. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Lepší varianta není. To je důvod, proč se podpora vlády nepropadá, říká novinářka Zlámalová

Osobnost Plus: Lepší varianta není. To je důvod, proč se podpora vlády nepropadá, říká novinářka Zlámalová

5. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Mozaika: Santini a reklamka? Vždy mě lákalo spojovat nespojitelné, říká Miloš Urban o románu Santiniho jazyk

Mozaika: Santini a reklamka? Vždy mě lákalo spojovat nespojitelné, říká Miloš Urban o románu Santiniho jazyk

5. 12. 2023

11 min

Obrázek epizody Nový svět #40 - Nizozemsko

Nový svět #40 - Nizozemsko

5. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody Díl 7: Julkalender aneb trošku jiný adventní kalendář

Díl 7: Julkalender aneb trošku jiný adventní kalendář

5. 12. 2023

27 min

Obrázek epizody EP291 Rewiring Your Brain For Bliss by Breaking Free from Guilt & Embracing Pleasure: Holiday Reboot Week 1

EP291 Rewiring Your Brain For Bliss by Breaking Free from Guilt & Embracing Pleasure: Holiday Reboot Week 1

5. 12. 2023

30 min

Obrázek epizody #38: Hannah Saleh

#38: Hannah Saleh

5. 12. 2023

59 min

Obrázek epizody Živím se designem · Anna Marešová · Lucie Koldová · záznam z debaty

Živím se designem · Anna Marešová · Lucie Koldová · záznam z debaty

5. 12. 2023

1 hod 20 min

Obrázek epizody Máme hosty: Zahraj si Pardubice. Muzeum na zámku hravě vychovává budoucí publikum

Máme hosty: Zahraj si Pardubice. Muzeum na zámku hravě vychovává budoucí publikum

5. 12. 2023

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Ludvík o Ukrajině: Vyhraje ten, kdo je schopný dlouhodobě doplňovat ztráty

Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Ludvík o Ukrajině: Vyhraje ten, kdo je schopný dlouhodobě doplňovat ztráty

5. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Ludvík o Ukrajině: Vyhraje ten, kdo je schopný dlouhodobě doplňovat ztráty

Jak to vidí...: Bezpečnostní analytik Ludvík o Ukrajině: Vyhraje ten, kdo je schopný dlouhodobě doplňovat ztráty

5. 12. 2023

24 min

Obrázek epizody Heatwave #3: Proč by měla být poválečná rekonstrukce Ukrajiny zelená

Heatwave #3: Proč by měla být poválečná rekonstrukce Ukrajiny zelená

5. 12. 2023

10 min

Obrázek epizody Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu

Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu

5. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu

Zápisník zahraničních zpravodajů: Křupavý chleba jako doma si můžete dopřát i v USA. Stačí se zastavit u Jeffa v Richmondu

5. 12. 2023

3 min

Obrázek epizody #9 Jana Hanušová: „Jsem nezdolný optimista.“

#9 Jana Hanušová: „Jsem nezdolný optimista.“

5. 12. 2023

26 min

Obrázek epizody Hobit - zásadní rozdíly mezi filmovou trilogií a knihou

Hobit - zásadní rozdíly mezi filmovou trilogií a knihou

5. 12. 2023

15 min